100

Анонимен

преди 1 седмица

Откакто има политическа криза в България заплатите се вдигат доста по-бързо, отколкото преди това. Предлагам да продължаваме да държим в шах политиците още 5-6 години и като нищо ще отлепим от дъното на ЕС по заплати хахаха

99

Анонимен

преди 1 седмица

През 2017-а започнах работа на заплата чисто 1750 лв. През 2018-а ме повишиха и ми вдигнаха заплатата с около 200 лева. Днес на същата позиция (тази от 2018-а) чисто взимам 3400 лева. При мен увеличението е 100%. Естествено като се приспадне инфлацията няма да е толкова, но увеличение има и то не само при мен. Не го виждат само русофили, които явно не са чували за математика по време на целия си живот и не могат да смятат.

98

Анонимен

преди 1 седмица

До еее - В компанията, в която работя 50% от хората са завърнали се млади от чужбина. В предишните 2 компании същата работа. Имаме и чужденци, избягали от Холандия, Испания, дори от Южна Америка и дошли тук да бачкат. В предишните имахме даже швейцарци, но хайде те бяха женени за българки, така че да не ги броим. Та не знам в кое село на България живеете (не те обиждам, няма лошо), но от 2-3 години повече хора се връщат в България, отколкото бягат и то млади. Лично познавам поне 100 такива!!!

97

бай Онзи

преди 1 седмица

Само , че ценичките отново водят с една обиколка ! Но за това никой не обелва и дума ! Щото ще се развали добрият имидж на е вроатлантизма ...

96

Анонимен

преди 1 седмица

Кой ги измисля тия смешки бе?

95

еее

преди 1 седмица

С това ниско заплащане много от фирмите в бъдеще ще изчезнат заради липса на персонал, сега изпускат младите и те бягат.Още малко да се пенсионира поколението отродено 1970-80г и резултата ще го видим.

94

Анонимен

преди 1 седмица

Платени статии, мерси. Грабеж, разруха, погром.

93

Анонимен

преди 1 седмица

Е с прассе, тикква и харварджия измамник, как няма да растат?

92

Велик

преди 1 седмица

До 91. Няма как една мафия да се самосмачка. Не е известен такъв прецедент в историята на човечеството!

91

Всеки българин

преди 1 седмица

може тайно да обезвреди един мафиот или един корумпиран

90

Със защита на труда

преди 1 седмица

ИЗВЕСТНО ЛИ ВИ Е КАК НАРАСТВАТ ДОХОДИ ? НЕ КОГАТО ДЪРЖАВАТА ПЕЧАТА ПАРИ И ПРИЧИНЯВА ИНФЛАЦИЯ ! А КОГАТО СЕ ЛИКВИДИРАТ МАФИИТЕ И ВРЪЗКАТА ИМ С КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И БЮРОКРАТИ ! КОГАТО НЯМА МУТРИ ДА ИЗНУДВАТ И ДА ФАЛИРАТ БИЗНЕСИТЕ ! ТОГАВА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ПОВЯРВАТ ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е МАЩЕХА, А МАЙКА ЗА ТЯХ И ЩЕ РАБОТЯТ ! ТОГАВА И 4те МИЛИОНА БЪЛГАРИ МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНАТ ОТ ЧУЖБИНА ! ТОГАВА И ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИТОРИ МОЖЕ ДА ДОЙДАТ В БЪЛГАРИЯ ! НО ПЪРВО ТРЯБВА ДА БЪДАТ СМАЧКАНИ МАФИИТЕ И КОРУПЦИЯТА !

89

Анонимен

преди 1 седмица

ЦЕНИТЕ РАСТАТ ПОВЕЧЕ

88

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 83 Самата истина. Народа трябва да определя заплатите на депутатите , щом той народа ги избира, а не самите те. Те злоупотребяват с доверието на народа.

87

Анонимен

преди 1 седмица

Растем и пак ще растем, но заедно с теб! Приятел с теб съм днес и утре, и до край! Въпрос на мъжка чест, не на игра.

86

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Ха ха ха

85

Angelov, Valve Corp

преди 1 седмица

Чисто зло друг път ...цялата тая свинщина в момента само преди 30 години шанса да се случи е -10 процента...

84

Angelov, Valve Corp

преди 1 седмица

Жилища за 9 милиона човека, а не гробища за 1,5 милиона .... Ще излезе че на тия гадни "комунисти" им излизат парите както и да погледнеш и спазването на международното и национално право и това всичко постигнато по думите на един *** "всичко построено ние не може и да го боядисаме" ....Вашите пари ви не излизат и ще излезе кой е "комуниста" накрая, ама няма да са хората управлявали до 1990....

83

Мен

преди 1 седмица

И в този сайт само поръчкови статии,за зомбиране на изморения бълхарин от живота.Да му набива колко е богат и колко му е добре живота.Трябва да пишете само за София там са заплатите,те затова и държавата няма да се оправи защото Софиянци са добре прибират всеки месец по една шапка пари и си кротуват в кочура коптор.

82

Анонимен

преди 1 седмица

На депутатите нараства по няколко пъти през годината. Те са заложили да получава по 5-6 мин. заплати, всичко им е безплатно от комисии също яко гушат, но за другите не е така. Нали народа им е работодател защо те си определят заплата, отпуск и всичко, трябват референдуми. Това е супер наглост, реално те никаква работа не вършат за народа, а народа им плаща пре щедро.

81

Angelov, Valve Corp

преди 1 седмица

Сега ще ви кажа моята теория и хипотеза за цялата тая омраза към миналото, анатемосването на социалистическия режим до 1990 като "част от империята на злото","комунисти", "диктатура", "само зло" ...ми просто е! Едни хора искат да си скрият престъпленията срещу суверенна държава и народ и тлъстите банкови сметки от тях и от 45 годишния труд превърнал се в изгоден Форд Нокс за ограбване... Алоууу - 100 язовира, напоителни системи, пътна инфраструктура, 3000 км комуникационни трасета , ООН, Антарк