23

Анонимен

преди 1 седмица

Поредният беден неуспял неудачник мислещ си че ще стане голям, силен и велик ако започне да бие и убива наред. Когато започнат да ги екзекутират по бързата процедура веднага останалите ще влязат в час. Сега какъв сигнал им подават ? "палете,стреляйте ,убивайте мародерствайте ако после ви хванат нищо няма да ви направят"

22

Аз

преди 1 седмица

В задачата се пита "Какво въобще прави Беран във Виена?!"

21

Баба му

преди 1 седмица

Той е дубро мумче, като трябваше да се коли кокошка, винаги викаше бабо дай на мен, после малко се пипаше по чурката, но кое мумче не го прави

20

Олимпий Панов

преди 1 седмица

Поредната жертва на пропагандата!Щял да взриви,щял да убие,щял да пърди!Тейлор Суйфт що не я съдят, тя по голямо влияние има на неокрепналите душици на децата отколкото целия имлямски свят!

19

Анонимен

преди 1 седмица

Объркало се е момчето бе, случва се.

18

Е щом се е променил

преди 1 седмица

след неуспешна връзка, няма ли да потърсите другия човек от тая връзка да го разпитате малко? Може пък жената да го е вербувала.

17

Анонимен

преди 1 седмица

Беранчо ще гние в килия. Там му е мястото на такива като Беранчо.

16

До 8

преди 1 седмица

Защото в нормалните правови държави имената се обявяват чак след като подсъдимия е осъден. Така би трябвало да е и в Бг, но понеже никой не го спазва, ти си си въобразил че само на непълнолетни имената не се разкриват. Толкова сте опростачени и промити. Иначе поредната история на комплексар зарязан от някое гадже и решил да си отмъщава на света. Добре че за разлика от рашистанските служби, австрийските са чули предупреждението на ЦРУ и реагирали навреме.

15

Кукунела Снайпера

преди 1 седмица

"Майката на Беран искал..."Боже пази България от родните национални предатели и пр0дажни еФтини джурнаГлисти!

14

ИСЛЯМА Е ПРЕСТЪПНА

преди 1 седмица

УЛТРА-ФАШИСТКА РЕЛИГИЯ

13

Кукунела Пасквила

преди 1 седмица

"Майката на Беран искал..." Боже пази България от родните национални предатели и еФтино платени джурнаГлисти!

12

БАЧКАТОР

преди 1 седмица

Това на беран е от благодарност , задето германците ги посрещаха на гарите с мечета и букети. Джихатите така я разбират благодарността към гяypите-клане . А за младите гяypku-групово изнасилване.Но важното е да сме свръхлиберални евроатлантици.

11

Свобода

преди 1 седмица

Този Кадировец ли е, човек на Путин, а? Готов да коли нормални хора, а наш Костя и компания бяха в Русия миналия месец да изнасят информация на тези терористи.

10

Анонимен

преди 1 седмица

Пускайте го този ценен член на обществото!

9

Анонимен

преди 1 седмица

Сандокан с двта ножа...

8

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Няма никакъв смисъл от тия информации. Щом политическата мафия в света допуска да живеят сред нас някакви генетично луди подобия на хора ,то такива информации са ненужни. Такива като тоя съществуват,защото са част от рврейската политика на големите държави. Та те избиха с Ковид французите от Южна Франция,за да настанят каталунски роми,че такивс като тоя са вече смешни с мачетета си.

7

Анонимен

преди 1 седмица

Защо му е скрита самоличността, нали е пълнолетен?

6

Ken

преди 1 седмица

"Майкатка на Беран, искал да атакува концерт на Тейлър Суифт: Все още го обичам!" --- О, боже ! Докога ще ни мъчите с подобни заглавия ? Отделете 10 секунди и ги прочетете преди да публикувате.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Каква поредна евроатлантическа драма Дами и Господа

4

Анонимен

преди 1 седмица

Неуспешната връзка с чичо Али ли е била? Такива дето се дупаат да се молят и си миришат срадливите г30ве и крака докато се молят лесно озверяват.