231

Нищо ново

преди 1 седмица

Това го знаем. От известно време България е прехвърлена в зоната на влияние на Великобритания, независимо, че е в ЕС. Великобритания напусна ЕС за да се спаси, защото се знаеше, че е обречен на катастрофа. При очертаващата се победа на Русоя срещу НАТО на територията на Украйна зоните на влияние в централна Европа и черноморския регион ще се променят.

230

Христо Христов

преди 1 седмица

"Тръмп може, ако спечели, да изтегли американските войски от Германия, както вече обеща, и изобщо да се оттегли от НАТО. " - кошмар са евроатлантическите мюрета!

229

Либерал

преди 1 седмица

Ний си обичкаме американците (hug) и знаем, че няма те никога да ни изоставят.

228

Анонимен

преди 1 седмица

Докато не ги изгонят със сопи както направиха брадатите сандалетковци от Афганистан тия нагли навлеци,няма да се махнат.

227

Анонимен

преди 1 седмица

Това го слушам от 90-година,когато руснаците се изтеглиха от Източна Германия,да ама Говедарци я"изоставят"вече 35 години,само където все още са си там!

226

Някой си

преди 1 седмица

САЩ нямат Никаква " работа" в Европа!! След разпада на СССР, НАТО частната военна Американска Структура,сякаш нямаше повече " работа" в Европа! Но " новите демократи" в Европа,се " Обърнаха с Молби и сълзи" да остане в Европа след 1989 г! Такива като Петър Стоянов и Стефан Софиянски,написвайки на " коляно" МолбЪ" към НАТО да ни " гушне и пази"!! НАТО то,ще си тръгне само от Европа,след като секнат Финансите от ЕС към него!! -:) НАТО е време да се прибере в континента си!!!

225

Точен

преди 1 седмица

Коментар !

224

Мухаха

преди 1 седмица

Така забатачиха положението в Украйна с грешни съвети и нередовни доставки на оръжие че единствено "измествене на вниманието" към друга страна, дето била по-голяма заплаха ще ги измъкне от блатото което сътвориха в Украйна. Ахаха. Европа и Зеленския да се оправят поединично. Великите САЩ дават "заето". Типично по краваростански. Да му мислят нашенските *** ***, дето пишеха против Рашата с надеждата да изкарат някой лев. Скоро ще получават кинти само ако пишат против НОВИЯ ВРАГ на САЩ

223

Мен

преди 1 седмица

Не казва нищо за присъединяването на Украйна към НАТО....преди или след разпадането му?

222

Либералче

преди 1 седмица

Неее, не ни напускайте :((

221

Анонимен

преди 1 седмица

Дори африканските колонии се водят независими,, а западняците искат да завладеят РФ.

220

до 21

преди 1 седмица

Ми като са отделна цивилизация ко дирят в Украйна да попитам аз ? Или искат да си я вземат че нали били едно и също. Само че нека позная - нема да го направят щот ще искат и Източна Европа да им е като буфер нали ?

219

Изостанал

преди 1 седмица

Тези вестникарски уйдурми ги чета из Ню Йорк Таймс от 1991 година. САЩ все изоставят Европа и все още не са я изоставили. Човек може да бъде безкрайно наивен, за да сътвори подобни хуморески.

218

Анонимен

преди 1 седмица

Бутилки шампанско щели да се отварят в Кремъл при победа на Тръмп.....абе ейййй, откъде го изкарахте тоз аналЕзатор, бре ?! Той да не е проспал последните 8г....???

217

Анонимен

преди 1 седмица

140 дрона днес по маскве.

216

ХиХи

преди 1 седмица

Суединените насраински щати

215

163

преди 1 седмица

Сашетата се чудят какво да пишат вече, па било и секретно!Олеква им доминиращото влияние навсякъде по света!

214

у лево

преди 1 седмица

Ценности имали западняците, смешки. Материалисти консуматори на 100%, антихристиянски цености и дъгички. Трупат дългове държавите им и ги изплащат с войни в държавите които грабят. И така от 500 години насам. Искаха да грабят от Русия, но да забравят. Там има народ и армия. А не розови еднорози.

213

Анонимен

преди 1 седмица

Мечтайте си копейки, САЩ остава за да ни дои и стриже като за последно. :-)

212

Анонимен

преди 1 седмица

Вев и Миршхаймер ги говорят тия неща от године е краварите са още тук.