22

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

До 19. Вместо да детрктираш моите "глупости"ми дай аргументи за инаково мислене. Освен това аргументите ми срещу юдео-ислямският ужас се основават не на някакви мои фантазии,а на текстове от Корана и Талмуда. Ако имаш някакви възражение,то ги отправи към религиозните и..д..и..о..т..и.. на Исляма и Юдаизма. А това за "мазето на мама"потвърждава шизофрениятапри евреите.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Не напразно турците са изгонени от Индия преди векове

20

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Изписана е куп научна и достоверна литература,осбоваваща се на задълнопени анализи по темата. Една главна припина за извратеността на един пораснал уж човек идва от о..б..р..я..з..в..а..н..е..т..о... Сами можете да си представите какво е да отрежат на едно детенце БЕЗ УПОЙКА, парче плът от плътта му. Мозъкът реагира на това и подготвя бъдещият изнасичвач. Психолози и най-вече невролози са категорични.

19

Ужас

преди 1 седмица

До АзъКанъАзъ7112136860Стига си дрънкал глупости от мазето на мама

18

Талибан ерджолан

преди 1 седмица

И мене чичо ме плющя, после оджата и ей ме на президент станах! Сега аз ги плющя! Важното е плюенето да продължи, както е по шериата.!.

17

Фин

преди 1 седмица

До 14, До 11 Фин ...ясно, не си струва да се коментира тук. Само диваци сте. Като гледам ще събреш много харесвания с този лъжлив коментар. Пропаднали типове!

16

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Не при всички евреи,но при повечето бащите отварят момичетата ,когато същите са на по три годишна възраст. Това,което казвам е истината...гнусната истина,която очевидно не прави впечатление на еврейски фашистки организации като "Шалом". Педофилията,хомосексуализмът,шизофренията,биполяризмът,хазарта,дрогата са характерности при евреите.

15

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Моите искрени съболезнования на семейството на детенцето. Също така ,като оървият европеец осъществил законен протест срещу ислямската педофилия,ще напомня,че според Корана педофилията е законнна.Мохамед се е гаврил с шедтгодишната Айша. В юдейският Талмуд пък се позволява секс със ТРИ ГОДИШНИ МОМИЧЕНЦА. Всеки има възможност да свери часовникът на Живота и отрече религиозните жестокости. Приятен ден.

14

До 11 Фин

преди 1 седмица

Има го споменато и в ислямските религиозни текстове и в юдейските. Не се прави на не разбрал.

13

Фин

преди 1 седмица

До Анонимен 7... викаш не са като американците с леки картечници и направо в училище да се избиват.

12

Папо

преди 1 седмица

Обикновено тия ,ако ги натисне много нагона , ползват кози , но явно този е изнервил на традицията.

11

Фин

преди 1 седмица

До УЖАС! Какъв ислямизъм бе умниико. Чувал ли си в някоя религия да има съвети за изнасилване и убийство на деца. Такива неща има по цял свят, а в България са постоянно.

10

Капитанът

преди 1 седмица

Русия и Турция са двете азиатски племена,които унищожиха цивилизацията на Балканския полуостров в лицето на Византия и България,която е била водеща в Европа. Последствията са видни дори 600 години след това .

9

до 6

преди 1 седмица

ами ако убийците са от семейството?

8

Анонимен

преди 1 седмица

Само ДПС-Пеевски! Искаме ново начало! Не щем ердогановски деспотизъм! Не щем левът да се срине като турската лира, струваща 5 стотинки. Не щем да ядем само лучена супа, а децата ни да продават мокри кърпички и да просят на улицата като в Турция! Не щем дъщерите ни да проституират в Холандия!

7

Анонимен

преди 1 седмица

Пещерните диваци, първи приятели на росия.

6

Българин

преди 1 седмица

Що за *** извършва такова нещо....трябва да има закон, който позволява при такива престъпления , семейството на жертвата да прецени какво да се случи с извършителя!

5

Анонимен

преди 1 седмица

до 1 и до 2 Нима никога у нас не се случват такива че и още по-гнусни престъпления

4

VD

преди 1 седмица

Т.е. като е мюсюлманско дете е трагедия, а тюрбаните като трепат и изнасилват християнски деца е нормално

3

Само

преди 1 седмица

че за разлика от тук, тоя като го спипат няма да има ,,хуманисти'' дето да обявят, че видите ли не той, а обществото е виновно и да го защитават. Жална му майка в турския затвор!