30

Идеалист

преди 1 седмица

Мисирките, стига сте ни занимавали с тези глупави и алчни политици. Те не си знаят законите, но имат претенции за милиони! Да заминават вкупом в пенсия!

29

MaйMyнaтa

преди 1 седмица

До до 28... Ти ли брои тия милиарди, или си облъчен от социалните фб. И..други? Щото тоя не е опрял до соц каси, а има много други варианти

28

до 14

преди 1 седмица

Аааа не така, ако 25% са гласували, ЦИК ще ги нагоди да са поне 35%. Кат на миналите избори, всички знаем че са гласували 30% максимум, но те в последните часове ги напомпиха числата да са поне 40%. Никаква вяра нито на данните на ЦИК, нито на НСИ, на нито един държавен орган, агенция и прочие.

27

До 28

преди 1 седмица

Знаем,че управлява служебно .Затова в негов стил взе 9 милиарда кредит и сега като при Дянков ще профука и резерва на Здравната каса.

26

MaйMyнaтa

преди 1 седмица

До 26... Така беше. Ама както ЦСКА има второ, така и ГЕРБ сега управлява ( СЛУЖЕБННО ), Нещо като втора радост эа фена на отбора който пак червен.

25

Ха,ха

преди 1 седмица

Лудогорец бил шампион,ама Баце играе във"Витоша" Бистрица в селските групи.Как да стане шампион?

24

До маЙмуната

преди 1 седмица

Да,управлява,Но никой не го иска.С 68 депутата как да стане?Да ти припомня ли гласуването на кабинета Желязков?Получи 98 гласа,68 от ГЕРБ и 30 от хората на Пеевски."А" отборът на ГЕРБ,"Дрийм тийма" на Борисов отиде за курбан на сараите.

23

Анонимен

преди 1 седмица

Пocлegнo, Meтko в Пaмnopoвo лu е, uлu в Пogмockoвueтo?

22

Анонимен

преди 1 седмица

Време е да си изчистим *** Вони цялата държава

21

MaйMyнaтa

преди 1 седмица

До 20....Що да не управлява ГЕРБ бе, ще И то с който си иска. Значи Лудогорец може да е винаги шампион, а ГЕРБ неможе? Айде малко да мислиме и съпоставяме

20

до

преди 1 седмица

Глупости.Пеевски беше верен на Доган, защото е смятал Доган за евроатлантик, както Местан.Уви, Доги е руски агент и той ги нападна.Те и двамата не можеха да повярват.Получава нареждане от посланика на Русия и ги атакува,Няма значение какво е казал преди това.Доган предпчочита да е без Сараи, но да е жив.Той така е създаден, като руска протекторат тука.За контрол в деликатни ситуации.Лошото, че руснаците сега са в криза и вече действат импулсивно.Разкриха Доган за някакво предаване на Волгин.

19

Ха,ха до 15

преди 1 седмица

Сега кажи,че ГЕРБ ще управлява с Пеевски и всичко е точно.

18

MaйMyнaтa

преди 1 седмица

Не ви раэбирам как гласувате на избори, но е добре да сте като футболните фенаве, които поткрепят само един отбор до край.трудно ми е да повярвам, че един чop6ap ( примерно ) подкрепя до последно своя ЦСКА, и то когато е эагинал, а на иэцори се пробва...а сгоя а с оня и накрая с оная

17

До 11

преди 1 седмица

Пеевски е с Магнитски от 2021г.,а е срещу Доган от два месеца.Стига глупости,информирай се .

16

Мдааа

преди 1 седмица

Пеевски би трябвало да е подсъдим за корупция и присвояване в особено големи размери. Същото се отнася и за Доган, който "разпределяше" дажбите в България. Същият в края на 1990 г. е отнесъл папка с българските разузнавачи в чуждо посолство, което си е държавна измяна. Докато не се запознаят с бай Ставри, няма да се оправим. Същото се отнася за твърде много продажни управляващи в последните 35 години.

15

До от кухнята

преди 1 седмица

А кой е Пеевски,за да сваля предаване от БНР?И "Днес" ме изтриха .Много го пазят тоя Шиши.

14

Анонимен

преди 1 седмица

И така да обобщим, САЩ са показали червен кртон на трима руски агенти в БГ- Христо Иванов, Ахмет Доган и Румен Радев.Драмата е пълна, защото лудите в ППДБ вече им е казано и те в истерия не знаят какво да правят.Казано и те не искат.А им е казано, ако не го направят ще ги сменят.Те ще подкрепят Борисов 4.И пак ще го хулят и мразят, но ще подкрепят.Ще са подкрепящи ГЕРБ, няма да управляват.

13

Анонимен

преди 1 седмица

На пролет нови предсрочни избори. Зацикляме понеже народа няма за кого да гласува, и със сигурност процента на гласувалите ще е около 20-25 %. С тези проценти ли ще ни управляват?Държавата тегли заем след заем . Външен дълг около 50 милиярда, хазната празна. Който и да дойде на власт няма да се задържи повече от неколко месеца за да усвои едни парички за зелената енергия и после отново избори.

12

MaйMyнaтa

преди 1 седмица

Заккривай всичко гнило. Почва се нава програма, по нова технология

11

от кухнята

преди 1 седмица

Защо Доган нападна Пеевски, който беше негово създание.Защо.Лесно е да се сметне .Как наказа той Местан.Защо.Ами руският агент Доган му се обажда посланика веднага- той е техен човек и САЩ го знае отлично.Местан беше наказан защото похвали как турците свалиха руския изтребител в Сирия.ДПС ръкопляска на Местан и след 24 часа вече го хулеше.Сега се повтори.Пеевски свали предаване на Волгин - руския агент в БНР и веднага Доган му е наредено да маха Пеевски.Толкова е прозрачен Доган.Той е на каишка