7

ЦИРК КЛАЙМЪТЧЕЙНЧ

преди 1 седмица

Според клаймътченч сектата, каквото е било времето в денят, в който е сформирана клаймътченч сектата, такова трябва да бъде времето завинаги. Не може да се променя. За да го спрем да не се променя, трябва да живеем в мизерия лишения, ограничения, и да се чувстваме постоянно виновни, понеже че времето се е променило. Междувременно, има рекорни реколти в южна и северна Америка през тази година. В пустинни региони взе да вали често дъжд. Но какво от това. Страхувайте се от клаймътченча.

6

Някой

преди 1 седмица

Топи се акъламу на нескабг. 10 см на ден. За една година е в минус.

5

Бгг

преди 1 седмица

Много хубава новина. Реките ще станат по пълноводни и ще има сладка вода за хората. Ще могат да се къпят, мият и перат, хигиената ще се подобри в гейропа, ВЕЦ-овете ще работят , ще се увеличат поливните площи в равнините. Промиват ви мозъците като ви плашат с глобално затопляне за да печелят милиарди, а това са нормални цикли на земята.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Со росоид ните негодници пак са драскали статии. Нали с дребни букви долу е написано "Спонсорирано съдържание" освен Со рос кой друг може да има полза от издевателство над хората и агресивното им убеждаване, че изгаряме и замърсяваме много. Според всички изследвания точно богаташите имат стотици пъти по-висок въглероден отпечатък, те потрошават огромни ресурси за лукса си, кой обикновен човек пътува със самолет всяка седмица.

3

Анонимен

преди 1 седмица

а ко ни засяга туй нас, българите ??

2

Е нормално

преди 1 седмица

Си се топят . На печалба е съседката.

1

Анонимен

преди 1 седмица

Неприятно. Климатичните промени, предизвикани от мръсното производство, въглищата и старите коли, си казват думата. Кофтито е, че заради бедняци като Китай, Индия и подобни сериозни замърсители, ще си замине планетата. Нашиот бедняк неук да не се притеснява, че и той помага активно с печката от втората световна и бракмата си.