277

Анонимен

преди 1 седмица

Почти могат да се намерят българи с интелект...след като Тиквун и Шиши са първи партии!!! От гласуващите....негласуващите са 3 пъти по- отговорни , че тези ни управляват!!! Като не гласувате , оставяте България на мафията, произвола и мизерията!

276

Фитока

преди 1 седмица

Чакам партии на фолкфуриите и отивам да гласувам

275

Анонимен

преди 1 седмица

Някой преди време беше казал: когато отвратените не ходят да гласуват, отвратителните вземат властта. Пример - Шиши. Ако си седим по къщите и не гласуваме, все по-зле ще става и ще ни залеят Шиши, Шишовци, Шишенца и Шишенчета.

274

Анонимен

преди 1 седмица

Браво Радев . Не става дума за русофили или русофоби . Окрадоха държавата най-нагло и безнаказано *** , магнити , тикви , чакали от сарай разни . Кога ли някоя държавна институция ще се самосезира . ..

273

Анонимен

преди 1 седмица

Снишените всеки ден ги оправят типове като тиквата и прасето

272

НикогаПовечеРадев

преди 1 седмица

Ако един президент се снишава пред безчинствата в чужда територия на един окупатор, то той е обречен на забвение

271

Възмутен

преди 1 седмица

Този "моралист" колко пъти самият той наруши и конституцията, и закони?

270

Анонимен

преди 1 седмица

Оставете ги да се изтрепат, гадните ДС агенти и олигарси.

269

Калин

преди 1 седмица

Ти бе президенте, колко години се криеше пред явните безобразия. Аз ти плащам заплатата защото работя честно и съвестно. Ти какво направи за мен. Над 100 000 македонци ви даваха рушвет за да вземат БГ ГРАЖДАНСТВО. Вие с вицето ги давате. Твоя съветник с торбата в заведението...аз ли го пратих...Знам че не можеш да се засрамиш. Жалък

268

И това

преди 1 седмица

го казва главният безобразник

267

Анонимен

преди 1 седмица

СЪСИПА ДЪРЖАВАТА! ДАЖЕ НЯМА СРАМ ОТ ХОРАТА! МИСЛИ, ЧЕ СМЕ МАЛО..УМНИ!МНОГО СТЕ НАГЛИ ВИЕ С ТВОЙТЕ СЪВЕТНИЦИ! НАМЕРИХТЕ КРАТЪК НАРОД И СЕ ГАВРИТЕ С НАС!ВНИМАВАЙТЕ !МОЖЕ ДА ВИ ИЗНЕНАДАТ!

266

Анонимен

преди 1 седмица

а пътят на копринката,а ПП дето ти ги натресе?

265

Анонимен

преди 1 седмица

Мутри вън!

264

Анонимен

преди 1 седмица

Стига философства ,а вдигни Юмрука, като си толкова умен! Ама вече не ти стиска след издънката с Твоите Шарлатани!

263

Анонимен

преди 1 седмица

Прав е кеша! Той знае много добре и наистина е чудно защо всички мълчат и се докарахме Пеевски да ни казва истини! Нима 1млн на ден по Боташ е минало без комисионна на кеша и кръга му? Нима службите не знаят как Киро Добрев урежда горива - да питат Зарков за едни милиони! Нима обществени поръчки в енергетиката и пътищата не минаха през Сотир Ушев - мъжа на Лечева и няма снимки за размяната на ранички с Влади? Нима назначенията и търговията с постове на Узунов и Копринков през марионетката Гълъб не се знаят ? Нима поръчките в Арсенал, общини и държавни ведомства с отчет към селския кръчмар са

262

Нахалник!

преди 1 седмица

Радев вдигна целенасочено юмрук точно да датата, на която ни приеха в чакалнята на Еврозоната, направи всички усилия да разбие парламентарната република и си въобразява, че ще стане Путин на България! Ако използваме терминологията на момчетата му той е представителя на тъмните сили в България!

261

Анонимен

преди 1 седмица

Президентът е истински мъжкар. Това е последната надежда за нещо ново А Шиши как и да гледаш отдавна трябваше да е в затвора

260

анонимен

преди 1 седмица

Корнелия Нинова е виновна за този! Тя се би в гърдите, че го е намерила за президент! И вече 8 години, под неговото вещо ръководство, затъваме все по-дълбоко! Партиите му виновни, законите ме виновни, а сега и ние, цялото общество сме виновни! А той, милият е идеален президент! Нищожество!

259

Анонимен

преди 1 седмица

Никога не може да се вярва на украинците, както и на водения от Америка Запад. Г-н Орбан забрави ли Минските споразумения?

258

Мен

преди 1 седмица

На диванните експерти Радев им е виновен за всичко.