88

Анонимен

преди 1 седмица

Е, как да се разделим с беззаконието, а? И за какво да отговаряме лично? Нали ви даряваме с власт, за да вършите всичко това? Иначе за какво сте ни? Предмети на разкоша. Аз моите отговорности си ги върша-плащам данъци, каквито сте казали, пазарувам от магазина на тройни цени, всичко, което требе си плащам, но и да се боря срещу беззаконието трябвало.

87

Анонимен

преди 1 седмица

Радев доведе Кирчо и Кокорчо. Радев вдигна юмруче и вкара държавата в хаос. Радев сключи анти-българския договор с Боташ, но ни говори как трябвало да се поеме лична отговорност. ТОЙ кога ще поеме лична отговорност?

86

Анонимен

преди 1 седмица

Само господин Пеевски може да спре този предател, лъжец и крадец. Само той е смел. Радев се страхува от него, затова прави всичко възможно да осуети регистрацията на партията му.

85

Пуделът е объркан

преди 1 седмица

Като гледам указанията на ЦИК до двете ДПС коалиции,което не ги спази ще последва отказ от регистрация,който ще бъде обжалван и печели с регистрацията в крайна сметка ДПС Пеевски.Ми той ще стане още по-арогантен г-н президент.Кво ша праим при тази негова арогантност?

84

Боташ

преди 1 седмица

Защо подписа договора с боташ? Къде е гулъба и роската? Предатели, колко взехте? Всяка сутрин 1 милион. На дъщеря ти да го ...

83

Плешив подлец,

преди 1 седмица

дърт демагог (като кремълския фюрер) и руски слуга... Това е Фигуранта.

82

Анонимен

преди 1 седмица

То само с една история не става. Един народ трябва да има и бъдеще, а българският няма такова. Благодарение на ДС и мафията. Останаха олигарсите в държавата и калинки , които всеки ден напомнят на останалата шепа овце, че са имали велика история и били от велика държава, докато продължават да ги стрижат и щавят! Поздрави на Цветан Василев

81

Магницки Дебелян

преди 1 седмица

Призовавам Доааан Агаа да върне незабавното 30 милиона на ББР!!! Лена Гугъл Катя да върне заплатите на ББР,защото освен да заголи дупарка на парапетя...нищо не свърши...А с дворците на Цветан Василев в Швейцария...с тях какво ще правим?? Готов съм за НОВИЯ ПРЕМИЕР НА БГ!!НОВОТО НАЧАЛО.....Сарафов слушай,добро момче....

80

Гумен Гадев

преди 1 седмица

Гумене - на теб трябва да ти е ясно, че потомците ще ти викат лилипутиновата подметка.

79

Прозтаг

преди 1 седмица

Дрън дрън, приказки под шипковия храст, надути фрази излезли изпод фуражката благодарение на многото въздух под налягане, докато крои планове как да остане във властта щото мандата си отива а средата е все по конкурентна и бaлъцuте намаляват.

78

Анонимен

преди 1 седмица

Успех ви желая другарю Радев. На вас и останалите овчици в Народна Република България. Върви народе възродени!

77

Накратко

преди 1 седмица

До АнонименИ кога монголия е била проамериканска.Та тоя техния президент е бил полковник от Монголската Работническа Партия и шев на тяхната комунистическа.Смех .Ако бяха с американците намяше да са толкова бедни .

76

Хаахх

преди 1 седмица

До АнонименЛлелелеле ти се изложи с тия български *** през соца.

75

Даааа

преди 1 седмица

До Пепи драхматаВреден и много гаден чорап.

74

Анонимен

преди 1 седмица

Радев май е объркал речта с личния си селф афирмейшън, с който ляга и става. От типа на "повече няма да пия" или "повече няма да лъжа". Само с напомня на бг гражданите, че вече е незаконно да се протестира против путин. След година-две ще бъде незаконно да се протестира и срещу радев. А след още година-две децата ви ще бъдат използвани за пушечно месо подобно на руските деца. Така действат диктатурите. Ако не сте разбрали, да ви открехна: путин планира да ни използва като аванпост във войната.

73

Пепи драхмата

преди 1 седмица

Радев е чорап.

72

Брей,

преди 1 седмица

...какво се е случило с Радев, да него е треснало и него някакъв ...катарзис ? Имаше време , когато размахваше юмрук , клеймеше всички институции в България , и газеше Конституцията през ден? Цял преврат спретна, с парите на Черепа, за да се спаси от разследване, а сега щял да бори "беззаконието"? Вярва ли му някой, на тая руска метреса ? Може да му се повярва, ако е признал за всички злини , което стори на държавата! Ама досега те съм го чул да поеме никаква отговорност .

71

Анонимен

преди 1 седмица

70те години промишлеността на България беше повече от Гърция и Турция взети заедно.

70

до 2

преди 1 седмица

САЩ имат нов проект, наречен Intelligence Community (IC) Data Co-op (ICDC), предвижда създаването на централизирана платформа за събиране и анализиране на огромни количества информация. Може те да са наблюдавали над площад Съединение.

69

Анонимен

преди 1 седмица

младежи пиите си хапчета ген луков е главорез,европа във вида американско кино пропаганда за следващите 5 години ще се реформира или ще умре като център на цивилизацията,тя се само продаде,дори турците се усетиха и побегнаха от ЕС към Брикс.Нови времена