157

Хъмм

преди 1 седмица

Бре има опашка верно е ама и бая народ имаше по българското море. В нас си е проблемът в нашия ъкъл щот ние се бъхтаме на опашката за Гърция а в наште курорти е фул с румънци и всекакви други кво за тях сервитьорите дали са ОК ъ. Честно след тая жега лятото дето я брахме в Гърция и климатиците на които спахме съм дотук. Догодина изобщо не ме требва

156

Анонимен

преди 1 седмица

Гербавите престъпници и неможачите от ППтата обраха България до голо и сега си мислят, че ще се измъкнат незабелязани. Предлагам да им ебемМайката с тоягите!

155

Анонимен

преди 1 седмица

Хахахахахаха Хахахахахаха Да, бе не са тръгнали за Гърция,а за гъби. Хахахахахаха На границата 5 километра опашка е за гъби.

154

Георги Мирчев

преди 1 седмица

"Слънчев бряг за един ден приема толкова български туристи, колкото Гърция приема за целия летен сезон" - 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Този човек определено трябва да спре дрогата, че явно е в някакъв негов, измислен свят...

153

Бивш БГ турист

преди 1 седмица

Не Те разбрах, тези километрични опашки на входа на слънчака ли са или на Кулата?????

152

Гледна точка

преди 1 седмица

До 142. Ти си някакъв напълно сбъркан. Какво значи "на ден в стария Несебър има по 30 000 туристи"? Как ги изброи и какво е това число? Настанени - абсурд - там няма повече от 500-600 места. А посетители - е нещо адски смешно. Нито можеш да ги засечеш, нито е нещо меродавно - някой отишъл на разходка, на пазар или да вечеря, при това може и по няколко пъти на ден. Смешен си.

151

Реалист

преди 1 седмица

Този тотално е скаран с реалността. Напливът на българи към Гърция е огромен. За разлика от желанието им да ходят в бетона на Слънчев бряг.

150

Анонимен

преди 1 седмица

Точно за Гърция са тръгнали - имам 4 колеги там и утре приятел и други съседи тръгват на там.

149

Иван Путката

преди 1 седмица

ям филиии със пастет и съм ебаати пича, на слънчака с москвича, ебааати пича.мацки, *** са навсякъде, ама търсят пича с джипа.Ям си аз пастет, ебаати пича

148

Глупости

преди 1 седмица

Днес дойдох в Солун, почти всяка кола минаваща границата ни с Гърция е с БГ регистрация, а има и доста с румънска. Много се и връщаха.

147

Тано Кариди

преди 1 седмица

В Мароко ми е добре. Януари-февруари една кекс екскурзия в Тайланд.

146

Влади

преди 1 седмица

Какви са тия глупости? Кой ги съчинява такива? Злоупотребите с алкохол и дрога не са полезни.

145

Кес

преди 1 седмица

Автора на тези писания е с незабавна нужда от психична помощ.Не е срамно да си психично болен, лошо е ако си управляващ цял бранш.

144

Анонимен

преди 1 седмица

Налбантов знае най-добре! Вервайте му!

143

Гъчо

преди 1 седмица

Ахам и един мармот завива шоколади! Слънчев бряг официално има макс 300 000 леглова база! И как приемал милиони туристи? Аааа те на кафяво море са скарани с математиката, затова и сметките по ресторантите са по 100 лева за две порции цаца с четири бири!

142

Анонимен

преди 1 седмица

Туризма умря от членството ни в ЕС . Пак започнаха да продават две трети от хотелите по морето . Гледам обявите - хотел Балчик 2000 кв. за 900 000 евро . Това прави по 450 евро на кв. м . И тука се пита КОЙ ПРОДАВА ПЕЧАЛИВШ БИЗНЕС И ТО ЗА БЕЗ ПАРИ ??? Питам и даже отговор не чакам . Вижте обявите и сами прецинете колко сме зле с икономиката и туризма заради членството в ЕС . Нямало кадри . Ми то няма бизнес по морето . Кви кадри да има ??? Няма пари в тази държава .

141

Анонимен

преди 1 седмица

Егати ....Тръгнали са за Мозамбик ... Ха.ха.ха..

140

Анонимен

преди 1 седмица

До 144. Щом и машината за кафе си носиш, предполагам доматите и яйцата от село. Стой си у гръцките селия.-- Хаххаха във вилата си има кафе машина ве село. Това не ти е стаята дето я наемате от бабата на лнморието. Иначе си свободен да предполагаш квото си искаш, не ми пречи.

139

?

преди 1 седмица

До 144. Щом и машината за кафе си носиш, предполагам доматите и яйцата от село. Стой си у гръцките селия.

138

Анонимен

преди 1 седмица

KAпейки, вие тоя празник не трябва да го празнувате. Навремето голташка пРосия е работила да не се съединяват Княжество България с Източна Румелия. Не са имали далавера да сме съединени