22

Анонимен

преди 1 седмица

Какъв е кяра от файдата в България, знаят само Цветелина Бориславова, Таки, Бойко Борисов, Пеевски, Доган, Костов, Михайлова и още куп други олигарси. За тях е важно, за обикновенния човек вече години наред нищо не е важно в България и по комунизма така беше и сега е така. Преход нямаше, всичко беше само една фасада, както често става в комунизма.

21

Да бе, да.....

преди 1 седмица

Глупости под шипковия храст!

20

Граничар

преди 1 седмица

Да благодарим на мафиота Таки за опашките, както и на неговите покровители Бойко Методиев Борисов и Делян Славчев Пеевски! Докато мафията контролира границата, няма да има Шенген!

19

МВР служител

преди 1 седмица

Ако гражданите на България направят граждански арест на лицата Борисов, Пеевски, Цацаров и Сарафов и това се дава по обществена медия, веднага ще получите покана за Шенген

18

13 а само е в Гърция

преди 1 седмица

резервоари и багажници пълни, безплатни места за палатки и селфита за не малко

17

Анонимен

преди 1 седмица

Като не арестувате осъдените в цял свят Борисов и Пеевски,ще си чакате на опашки да ви прегледат, преди да влезете в нормалния свят. Около мен в Гърция не стъпва българин. Само българки

16

Анонимен

преди 1 седмица

Докато България се управлява от върхушката на ДС и мафията с Шенген или без ще е все тая. Резултат няма да има

15

Анонимен

преди 1 седмица

Тиквата нали имаше само една ограда да боядиса. Или по-лесно беше да краде милиардите от Европа?

14

А що? Корупцията?

преди 1 седмица

едни и същи преизбирани от поклонниците им. нали затова австрия каза неЗатова си чакайте за гърция:В момента берем плодовете на неприемането ни в сухопътен Шенген.

13

ЧАУШЕСКУ

преди 1 седмица

РУМАНИА, СЛОВАКИА, УКРАЙНА, ТУРЦИЯ И ДОРИ ГЪРЦИЯ (КОЯТО Е В ЕС..И БИ ТРЯБВАЛО НЕИНИ КАМИОНИ ДА МИНАВАТ БЪРЗО)...ЩЕ ОСЪДЯТ ВУЛЛГАРИИА В НЯКОЛКО СЪДА..ЧЕРНОМОРСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО = ШЕ ИЗКЛЛУЧИ БАНАНОВА МУТРЕНСКА ВУЛГАРРИИА ОТ СЕБЕ СИ ..........ПАРКИНГА В РУССЕ = ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧИ СЕГА, КУХОГЛАВИ ВУЛГАРНИ ТАРИКАТИ .

12

Анонимен

преди 1 седмица

ИМА НЕГЛАСНО ЕМБАРГО НАД БЪЛГАРИЯ- ЕМБАРГО НА ШИШИ ОТ ЗАПАДА - ЕМБАРГО НА ГОСПОДИН МАГНИТСКИ

11

Анонимен

преди 1 седмица

мат'ряла уж няма пари а само е в Гърция!

10

Анонимен

преди 1 седмица

Мафията събира яко кинти от тези паркинзи. Ослади им се с Турция и сега е на всички граници. Просто парите за крадене свършиха. Бизнеса го разграбиха и унищожиха. Вече не остана от къде да се краде. Докараха народа до просешка тояга. Това са последни опити да докопат някой лев.

9

Прс Нрд Слб Држв

преди 1 седмица

Докато има тиква, прасе, кешове и копейки - шенгена ще го гледаме през крив макарон. Румъния ще я приемат но нас - никога. Трябва растрел на площада и тогава може да се доближим поне малко.

8

Анонимен

преди 1 седмица

В момента берете резултата от Беззаконието в България !Липса на Държава!Шенген ,Америка ,Русия ,Ямайка ,нямат нищо общо с това !!

7

Анонимен

преди 1 седмица

То пък като ви приемат в Шенген, ако си мислите, че опашки няма да има. В България винаги всичко е било накриво и ще продължава да бъде. Криворазбраната цивилизация!

6

Край

преди 1 седмица

Трябват още 2 моста през Дунав а до тогава може и 3-4 ферибота. Само че опашките и паркингите са далавера на наши хора.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Думата Шенген е съществително собствено име и се пише с главна буква, другарки ***.

4

Баба Ванга

преди 1 седмица

Шенген и Евро ке видите през на Макрон кривия. Тъй да знаете!

3

от БАН

преди 1 седмица

За това ли ви трябва Шенген. Да одите на море на квартира при бабичка в Гърция? Вие не бяхте комунисти. Вие не сте и капиталисти. Вие сте едни нищо и никакви смърдели потуранци, заменили царвулите с адидаски.