81

anonimen

преди 1 седмица

Никога няма да ползвам системата без касиер. Това е един човек, който работи и издържа семейство, обичайно не особено компетентен и който трудно ще си намери по-добра работа. Или за студенти. Работят възрастни жени пред пенсия също. Назначете хора и плащайте осигуровки! Стига само сте грабили!

80

Анонимен

преди 1 седмица

Не ми пречат никакви "кисели физиономии", минавам си на касата, усмихвам се на касиерката, държа се мило, защото и тя е човек. А вие виждате "киселите физиономии", защото самите сте киселаци. Било много удобно на касата на самообслужване - ще спестиш 5 минути (евентуално), чудо голямо! Един пък не искал да вади продуктите от количката, щото го мързи да гледа и не може да извърши още 5 движения. Сигурно и до WC някои ще искат да ходят без да стават от леглото.

79

Анонимен

преди 1 седмица

Да, това е най-голямата наглост. Не получаваме никакви предимства затова, че ние самите трябва да сме си касиери. На всичкото отгоре редовно някакви кодове се прецакват и не можеш да сканираш продукта. Всеки път, когато съм си купувал повече от 6 бройки от продукт и системата зацикля. Откъде накъде ще вършим работата на касиери и на всичкото отгоре да си плащаме за това??? Долни наглеци!

78

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 77, пазарувай онлайн. И аз не искам да съм служител в магазин, но не ми е и по вкуса да търпя настроенията на служителите им. И пазарувам онлайн. По-приятно и по-лесно е.

77

Анонимен

преди 1 седмица

До Майстора, ако смяната на масло се свежда до това да се закачат два маркуча... и цената е по-ниска от услугата от човек... със сигурност ще бъде предпочетено :) Така че, моето лично мнение е за автоматизация на подобни процеси.

76

Майстора

преди 1 седмица

Ако отидете в сервиза за смяна на маслото на автомобила, и ви предложат да "спестите" време, като се обслужите сами - ей там има инструменти и леген на самообслужване - ще разберете веднага защо идеята е безумна и не трябва да се приема, нали? Само защото в супермаркета е малко по-осъществимо, не означава че трябва да го приемете! А, да - и цената на "услугата" си е все същата.

75

Анонимен

преди 1 седмица

НЕ ЖЕЛАЯ ДА БЪДА СЛУЖИТЕЛ В МАГАЗИНА.

74

Малка подробност

преди 1 седмица

Ако искате да пазарувате в такъв магазин трябва да ви набодат чип в челото и в дясната ръка, за ваше улеснение и удобство и за безопасността на всички :)

73

Анонимен

преди 1 седмица

ще пазаруваме тия, дето имаме пари. Бачкаторите с ниска квалификация, дето ще ги съкратят от супермаркетите ще просят отпред.

72

анонимен

преди 1 седмица

Кога ще построим комунизма.....

71

Анонимен

преди 1 седмица

"Просто клиентът ще поставя в чантата си желаните продукти, а на излизане от магазина специални радиочестотни чипове ще разпознават автоматично избраните стоки" - леко удобно сте пропуснали, че по същия начин ще се идентифицира и купувача - чрез неговия чип. Господи Иисусе, съкрати тежките времена на изпитания за да успеем да се спасим, амин!

70

Анонимен

преди 1 седмица

ахааа, с чипа на челото или на десницата?? Предпочитам изобщо да не пазарувам тогава. Да ме опази Господ да устоя!

69

Шукар Бей

преди 1 седмица

Малцинствата и разните маргинали ще ви се зарадват много. Ще се самообслужват още повече.

68

Анонимен

преди 2 седмици

А така, капиталиста за да не плаща заплати на служители ще ни впрегне всички нас да работим и накрая да си дадем парите. От къде на къде аз ще си се самообслужвам. Няма шанс да ме накарат да им работя ако трябва ще си поръчам с доставка до вкъщи. Взе да ми писва от тази алчност.

67

Анонимен

преди 2 седмици

Ще таксуват ли хората, които изяждат продукти преди да напуснат магазина? В Пловдив, в Била преди дни намерих на метри преди касата кокал от пилешко бутче. И друг път съм виждал изядени продукти. Преди два дни в друга верига намерих изядена опаковка от шоколадова вафла. Глад мори добитъка. Как ще следят гладните клиенти на магазините?

66

Бай Илийчо

преди 2 седмици

Епаа нема ли са краде бре?

65

Анонимен

преди 2 седмици

Това не може да се случи (скоро време) в кварталните магазинчета. Във веригите кой ще зарежда продуктите? Човешкият фактор винаги ще е приоритет за хората. Все пак да не подценяваме продавач - консултантите. Във веригите за храна често се налага съдействие от хора. Не можеш да попиташ машините къде се намира дадена стока. Те трябва да помислят и за консултиращи машини.

64

Анонимен

преди 2 седмици

До 64, щом не искаш не се развивай. Стой си беден и неможещ. На мен лично ми е все едно.

63

СКОРО....

преди 2 седмици

И ХОРА НЯМА ДА ИМА ДА ПАЗАРУВАТ..... МАГАЗИНИТЕ ДА ЧАКАТ ДРУГИ МАШИНИ ДА ИМ ИДВАТ ДА ПАЗАРУВАТ...

62

до 63

преди 2 седмици

"Учете и се развивайте" - кво да уча и как да се развивам, че да стана като шИшИ и БокУ - Милиардер с 1 прочетена книга?!