349

Бай Ставри за BtV

преди 1 седмица

Как може фамилията да ти е Путин, да имаш главоболия с Курск, да вървиш по пътя на Сталин, НО да не ти се получава и да те онождаат Си Дрън Пън и Ким Чен Хоой

348

Анонимен

преди 1 седмица

До Иванов, не ти разбирам логиката, в момента към Украйна сигурно има насочени руски ракети с ядрени бойни глави, но те не се молят за мир, от какъв зор руснаците при подобни обстоятелства ще го правят?

347

БРАТУЖКИМ

преди 1 седмица

УКРАИНЦИТЕ СЪЩО КАТО ВЕЛИКИЯ ПОЖИЗНЕН ВОЖД С МАЛКИТЕ РАЗМЕРИ КАЗВАТ "СВЕЩЕН НАШ ДЪЛГ Е ДА ИЗГОНИМ ВРАГА ОТ УКРАИНСКА ЗЕМЯ" С ЛАВА НА ВСИЧКИ РОССИ ДОКРАК!!!...

346

Анонимен

преди 1 седмица

Мир по руски, означава войни безкрай.

345

Анонимен

преди 1 седмица

САЩ призовават Путин да престане да говори за изборите в САЩ. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха И как ще го задължат?

344

Иванов

преди 1 седмица

Казах го преди три години ще пиша и сега,докато в Украйна не се разположат ракети с ядрено оръжие макар и с малка мощност и заплаха за използването им срещу Москва, това автоматично ще принуди руските фашисти да заговорят за мир,вярвайте ми убеден съм.

343

Анонимен

преди 1 седмица

Според украинска влогърка убитите войници и инструктури в университета в Полтава са били над 200, ранените над 350 бройки. Там шведски инструктури са учили украинците как да боравят с дронове, то затова главнокомандващият на безпилотните украински сили беше изритан като пар цал. Има информация от РВД, че 4 натовски самолета са евакуирали каквото е останало от персонала си.

342

Никога

преди 1 седмица

Никога не вярвайте на руснаците и на путин....те са патологични лъжци и наглеци.

341

Анонимен

преди 1 седмица

До 330 Не са им дали да стрелят по руската територия.Ако им дадат далекобойни ракети и в Русия няма да има ток,например.Да не говорим какви щети нанесоха украинците само с дронове.

340

Анонимен

преди 1 седмица

До 123, Благодаря, че почна с копейките и ми спести четенето на брътвежите ти.

339

123

преди 1 седмица

Копейките и днес избиха няколко хиляди войници от ВСУ, още толкова от НАТО и унищожиха не знам си колко техника. Пичове намалете малко, че както сте тръгнали ще излезне, че не са останали войници във ВСУ и руските войници сами се избиват по полетата на Украйна. Приличате на оня говорителя на руското МО дето за два месеца през 2022ра "унищожи" 600 Байрактара. Украйна тогава имаше 60, а от компанията Байрактар казаха, че са продали 450 в целия свят.

338

Не е баш тъй

преди 1 седмица

До Анонимен 336: Голямата ядрена сила е и голяма ядрена цел. Не е добре Украйна да получава ядрено оръжие. Нов Чербнобил не ни е нужен. Много близо са до нас. А Русия има повече ядрени заряди от САЩ, Великобритания и Франция взети заедно. Надяваме се на търпението на Путин за да не реши да ги използва. А провокации от Украйна не липсват. Обстрели на АЕЦ, за които наблюдателите от МААЕ все "не знаят" откъде идват.

337

Анонимен

преди 1 седмица

В Курск над 600 дупки от артилерийски снаряди бяха освободени и заселени от укрофашяги. Някои от тях бяха интервюирани от ББС и казаха че най-после се чувстват като у дома си. Там където нацистите принадлежат. Под земята!

336

Анонимен

преди 1 седмица

Русия гълтa вода! Това е!

335

Анонимен

преди 1 седмица

То Укроармия не остана вече! Там вече основно се бият разни главорези от Ислямска Държава и други наемници на които НАТО плаща заплати от НАШИТЕ ДАНЪЦИ! А пък на Урсулката и другите роботи им плащаме заплати пак от НАШИТЕ ДАНЪЦИ за да защитават по екраните това безумие. Да ни е честито!

334

До 334

преди 1 седмица

Същия ден обявиха че в Полша били загинали десетки американски военни.

333

До 334

преди 1 седмица

Съдейки по броя на оставките в кабинета на нарко джуджето Зе, доста нацяги са се преселили при Бандера.

332

Анонимен

преди 1 седмица

Украйна трябва да стане голяма ядрена сила, за да има възпиращ ефект за руснетата, да не подават носа от оградата! Нали казвате никой не ще война срещу ядрена сила!

331

Стига глупости

преди 1 седмица

До Анонимен 333: Тия лакърдии сме ги чували и друг път. Наскоро от Украйна изстреляха цели 12 ракети АТАКМС срещу Кримският мост, а руската ПВО ги свали до една. На украинците само приказките им са големи.

330

В Полтава кво стана

преди 1 седмица

бе евроатлантици? Я кажете колко военни и инструктори предадоха Богу дух?