343

ъъъхъ

преди 1 седмица

До всички ***: Ходете в "Украйна" да питате всички етнически групи като българи, татари и всякакви не-украинци, на какво са подложени, въпреки че живеят по тези земи далеч преди укрите. Степан Бандера е "борец" за чиста раса, типичен нацист. Нищо повече.

342

До Неграмотник

преди 1 седмица

До 346 още нещо Степан Бандера е борец за освобождението на Украйна от руската империя и както Васил Левски беше борец за освобожданието на България от Османската империя.Чудя се на българските Кириакстефчофци които целуват миризливия руски имперски ботуш и се подмократ като чуят за император Путин. Руснаците убиха и Левски и Бандера . .освобожданието е освобождението, подмократ е подмокрят, Руснаците убиха и Левски - ама ти наистина? Търси си въже и клон! Няма помощ за теб!

341

Не сте светци

преди 1 седмица

Щом става въпрос за пари капитализма ще продаде и майките си вкупом! Не се правете на благородици! Иранците и корейците от десетилетия го правят това и сега изведнъж руснаците са го направили! Лицемери!

340

Анонимен

преди 1 седмица

Мда,има открити и албански части,заедно с македонски части-И?!Върши ли си работата както трябва?ВЪРШИ Я И ОЩЕ КАК :) Май занулява много успешно патриоти,химарси,хотели пълни с ххлебарки,летища и т.н.Героите чуят ли името Искандер,си целуват долния край на гърба за всеки случай..хахахахаха

339

Владимир Владимиров

преди 1 седмица

Сериозно? Русия си произвежда ракети. Ракети които са най-малко равностойни на западните. И какво? "Ама те със западни части!" Ок,щом така ви става по-леко. Напомня ми на ония дето казват че Т-34 всъщност го измислили американците... Арно де,защо не измислиха,американците,за себе си нещо подобно? Същото и днес. *** *** сте!

338

Анонимен

преди 1 седмица

Е е - това вече си е жива реклама - има и руски части, а работи перфектно. Ти да видиш ! Лошо, че който го види му е за последно Ха Ха а а Ха Хиих!

337

още нещо

преди 1 седмица

Степан Бандера е борец за освобождението на Украйна от руската империя и както Васил Левски беше борец за освобожданието на България от Османската империя.Чудя се на българските Кириакстефчофци които целуват миризливия руски имперски ботуш и се подмократ като чуят за император Путин. Руснаците убиха и Левски и Бандера а нашите копейкаджии с робски души им целуват задниците.

336

пияница мистик

преди 1 седмица

Демек, както всичко останало в Мордор няма нищо измислено и сделано в Пyтлаpaxистан :))) Всичко от "лошия" Запад и така широко рекламираните и гордостта на Мордор ракети всъщност са западно производство. Що ли не се учудвам

335

Анонимен

преди 1 седмица

Евроатлантиците,тоест центовете газ пикаят от тая новина

334

рушкото чудо...

преди 1 седмица

Те такова др0гаре плоскоземи нЕма, а вие си избирайте :)

333

116 дни и край на

преди 1 седмица

милиардите евро за руски газ и петрол. Есенните дъждове и Донецкият чернозем бележат края на руското настъпление.

332

Анонимен

преди 1 седмица

Жителите на Курска Област искат оставката на Путин. Руското настъпление срещу Покровск е спряно. Украински морски дронове Морской Малюк атакуваха пристанище Новоросийск. Русия изпрати дронове Шахед , които след навлизане в Украйна се насочиха и навлязоха в Беларус към Мозырский НефтеПерерабатывающий Завод. Беларуски изстребители ги обезвредиха. Явно Кремъл се опитва да въвлече Беларус във войната срещу Украйна. Но беларуските военни не са на това мнение.

331

Анонимен

преди 1 седмица

Еми хубаво! Американски, японски. Значи, с техните камъни по техните глави.

330

Каскетя

преди 1 седмица

Мдааа... като руското чудо Лада! Панимали!

329

Анонимен

преди 1 седмица

Русофилчета, какво стана с Покровск? Завзехте ли го, или руснака си счупи тъпппата кратуна там?

328

Украински доброволец

преди 1 седмица

Описваше трагедията - труповете на парчета ги товарят в камиони "Зил". По късно пристигат лекарки и медицински сестри с хубави дълги маникюри, изпадат в шок сред разкъсаните човешки тела и виковете за помощ - санитарите с китайски турникети, второ качество, не могат да помогнат - повечето ранени се нуждаят от два-три турникети за спиране на кръвта по крайниците. Украинските оператори на дронове и натовските инструктори виждат на практика за какво са ги подготвяли.

327

НОВИНИ от ФРОНТА

преди 1 седмица

УКРАЙНА ПЛАНИРА ДА ЕВАКУИРА ОЩЕ 5 СЕЛА В ОБЛАСТ СУМИ

326

Украйна празнува

преди 1 седмица

Висшият военен институт е дело на комунизма. Трябваше отдавна да бъде разрешен, както паметниците на Червената армия, на маршалите Жуков, Рокосовски и Сталин - той бе генералисимус. Сега пред Украйна и другите източноевропейски индианци предстои светло бъдеще!

325

Анонимен

преди 1 седмица

9.00 часа, над 1 000 военни строени на плаца, неясно по какви причини, удрят ги три хиперазвукови ракети "Кинжал", 13 000 км/час - само взривната вълна ги е разкъсала повечето на парчета. Официално +328 тежко ранени, но само 53 убити. По данни на доброволци, в моргите на Полтава има днес 500-600 трупа. Транспортни самолети изнасят тежко ранени инструктори в Полша,Швеция, Чехия и Германия.

324

Чип на Чепа

преди 1 седмица

Чиповете от перални и микровълнови свършиха още миналата година. Сега руснаците използват чипове от триони и прави лопати произведени в САЩ и Япония....