48

Е нали тези

преди 2 седмици

Сараи не са на Доган? Какво още му ги прехписвате? А тоя кияк Паразитов, той как доказва доходи за да построи тези палати?

47

Бонго Бонго

преди 2 седмици

30 години ви е плюл в лицата Доган и е правил квото си иска и българи са му бъйрсали айкото...Пеевски го събори, вие осъзнавате ли какво направи Пеевски за България????Той е бъдещият премиер!!!

46

Елементарно Уотсън

преди 2 седмици

Човека е учил и е станал хидроинженер, има ВЕЦ не е като неговите колеги обикновените копейки на една надница от пасольството да разчита.

45

Анонимен

преди 2 седмици

А кой разграби КТБ. ще се разбере ли?

44

Анонимен

преди 2 седмици

Сега ли се сетихте. Пеевски да не би да живее в по-голяма бедност от Доган?

43

Анонимен

преди 2 седмици

А какво nлюене беше по вилата на Тодор Живков от страна на същите тези хора! Забравиха ли вече?

42

Анонимен

преди 2 седмици

Ботев и Левски не сплотява този електорат. Как ще сложат техните портрети? Данаил Папазов българин ли е?

41

Анонимен

преди 2 седмици

Пак ли станаха негови?

40

Анонимен

преди 2 седмици

Комунизма и диктатурата в България продължава. Преход нямаше. За това го разстреляха Чеушеску.

39

Динко

преди 2 седмици

Всъщност Сараите са на Папазов, а Савата е бил наемател срещу 5-6000 лв годишно с ДДС. За 20 години това прави колкото цената на маломерен гараж в центъра на София..... Събирайте 2 и 2, и МИСЛЕТЕ с главите си!!! Не се подхлъзвате по пързалката... Просто ДС разкарва наемателя си...

38

Анонимен

преди 2 седмици

Що нямаше картина на ботев и левски а на паши и султани.. Що тей?

37

Папазов е сламен

преди 2 седмици

Човек пълно е и с фирми в България на които собственика им е сламен човек на такива като Доган

36

Анонимен

преди 2 седмици

е нали собственика е Папазов! Значи сарайте са негови ,оправете се вече .Я дайте всички имоти на Папазов да ги разгледаме.

35

JWST

преди 2 седмици

Проблема е че след доган ще дойдат религиозните на гюлен или други подобни и тогава съвсем ще го закъсаме. Всякакви религиозни или етнически сдружения които правят дори намек да се занимават с политика в тази държава трябва да се инструктират подобаващо. Официалните религии също трябва да са вън от политиката. Това е светска държава.

34

Анонимен

преди 2 седмици

Тогава да го осъдят и тогава да му ревизират имотите. Няма ли закони, има Доган и тв като он еър.

33

Аллах Аллах

преди 2 седмици

Тези които Гласуват за Доган са крепостни селяни от 13 век д 2 мозъчни клетки и като видат сарая на Доган и лукса немогат да го осъзнаят това което виждат процесора им претрева.

32

Европеец

преди 2 седмици

39 Ама ние знаем че това е сарая на Доган и освен това имаме право защото са крадени държавни и обществени средства в особено големи размери.

31

Анонимен

преди 2 седмици

Какно право имате да надничане м същите на хората и даги показвате? А ние откъде да знаем чии сараи са този или Пуунски плаща?

30

Какво се учудвате?

преди 2 седмици

САЩ по време на падане на комунизмът тръгваха да строят клон на американски университет Flagler в България, но руската подводница Доган има каза няма да стане и им забраниха проекта и ги изгониха и от тогава ползват тази сграда за сарай. Напишете в Гугъл Flagler College за да видите. Но Пеевски нали се опитва да се изпере чрез подмазване на САЩ затова се прави на верен евроатлантик и изгони руската подводница от там, като заплаши поставеното лице на Доган, чрез което той я ползва за своя.

29

ПроСоТо

преди 2 седмици

и кво сега?...-"Двореца" уж НА ДОГАН,па го изгониха от там..?!?!?!...Кой лъже и кой маже ?..Кой е ПЛАТИЛ и с какви средства-собствени,или народни пари за тоя лукс,на който всеки арабски шейх може да завижда ?...За какво става вмъпрос ?