8

Зозо

преди 2 седмици

Хахахаааа, Каракачан пак е пил от сиропа на Медведев и халюцинира. ВМРО се оказаха едно рядко, руско екскременто :))))))))))))))))))))))))))))))))))

7

G.I. Joe

преди 2 седмици

Тоз пък кръв щяло да се лее за какво за Магнитски или за агент Сава?

6

без упойка

преди 2 седмици

Доган е на заповеди от Москва.Това го знае вече всеки.Който му се върже е с Русия.Я да видим сега ППДБ.Тва е сериозен тест за тях и ще ги изпитват сериозно.Те знаят ли, че Иван Костов се провали на теста на американците 2001.Май не знаят, Костов ходи при Кисинджър и Буш да го изпитват.След месец изпратиха царя.Костов намрази САЩ за 1 секунда.

5

Иван ДС

преди 2 седмици

Море войводо, брани турците, че со кръв ке биде много, много страшно. Сички ке умрем!

4

Тенгри кан

преди 2 седмици

Да източваш водите на язовирите заради ВЕЦ, които се държат от политици показва колко ги е еня последните за населението. Населението за тях е средство за власт и пари. И това се вижда нак-ясно при кризи.. Да го... ама яко!;)))

3

Анонимен

преди 2 седмици

Виденов го каза обаче, не го чухте за Доган, преди 3 години близо.Доган е проекция на Русия и на нашите служби и външно.Тези хора са му заповядали да не иска да подкрепи Желязков.Ккавото м укажат и го прави, той е така.На каишка.Вижте, та той няма къде да живее.Използват го.

2

тоя ли

преди 2 седмици

беше рекламно лице на БИЛЛА????Комсомолски секретар от РУСЕ!!!

1

Анонимен

преди 2 седмици

ПЪРВО ТРЯБВА ДА ПРОУМЕЕТЕ ПРИЧИНАТА ЗА КОНФЛИКТА, А ТОЙ ЗАПОЧНА В МОМЕНТА, КОГАТО ДОГАН ОТКОЗА ДА ПОДКРЕПИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЖЕЛЯЗКОВ. ЗАЩО? НЕ КАЗА!!!!!!