317

Анонимен

преди 2 седмици

Аз не мога без ласки, а ти негодник такъв, замина, и аз не съм устоял. Но ти, Гершеле ще ме извиниш за тази малка слабост, нали? Ела и ще ме видиш. че съм преизпълнен с любов към теб. Твоята малка Вова"

316

Кравар Евроатлантик

преди 2 седмици

Руската младеж се формира от млади загорели китайци, които запълват руската демографска дупка.

315

Анонимен

преди 2 седмици

Не съм сляп и добре виждаш, как ти беше готов да забравиш нашата любов заради романа с Лейба. Разбира се, той сега е до теб и лесно може да се съблажниш. Или би ти го съблазняваш?" Става дума за Троцки, военен министър в правителството на Ленин. Вероятно между двамата вождове пламва взаимно чувство. Ленин пише до Зиновиев: "Не се сърди, Гершеле. Ти си прав, не съм устоял. Лейба е толкова напорит мъж. Той направо ме превзе със своите ласки. А те са ми нужни.

314

(^.^)

преди 2 седмици

Образа на великия лидер - бащицата на нацията е азиатски специалитет от време оно ... В товарищ путин са се вселили едновременно духовете на ленин, сталин, Мао дзедун и т.н ... съвременните му аналози са Ким чен Грух, мадуро, Башар Асад, някои от племенните африкански вождове, както и такива като вече поминалите се Садам Хюсеин, Моамар Кадафи и всякакви други аятоласи ... !!!

313

Анонимен

преди 2 седмици

Разбрах от статията, че националният химн и знамето са личните ценности на Путин. А в Америка и Франция не е така

312

Анонимен

преди 2 седмици

"Илич!" - отговаря на Владикавказ Зиновиев - Подозренията ми относно тебе и Лейба не са съвсем основателни. Всички знаят, как си се навъртял около него в последно време, Аз имам очи и много те познавам... Та аз ли да не знам, как се възпламеняват твоите очички, когато срешнеш мъж с голям изнтрумент? Ти сам винаги си казвал, че ниските мъже имат прекрасни инструменти....

311

Анонимен

преди 2 седмици

Това което се случи между мен и Лейба, беше само веднъж и повече няма да се повтори... Чакам те Зиновиев, за да се здобрим в нашето гнезденце" Писмото завършва на руски: "Твой всегда Вова"

310

Анонимен

преди 2 седмици

Но няколко месеца по-късно в отношенията между любовниците настъпва разрив. Причината е ревност. За това научаваме от писмото на Ленин, изпратено до Зиновиевь, който е в Северен Кавказ. Ленин пише по немски. Любими Гешеле: Не трябва да се обиждаш. Чувствам, че ти нарочно не бързаш да се завърнеш от Кавказ, въпреки че нямаш какво да правиш там. Вероятно си ми сърдит, Но и аз не съм виновен. Твоите подозрения са неоснователни.

309

Пан Полски

преди 2 седмици

Скоро пак сме в Москва!

308

Анонимен

преди 2 седмици

Зиновиев е там и триумфира. Той пише: "Вова! Скоро ще дойда и няма да те те пусна от обятията си, каквото и да казва тази Крупская! Очаквай и побързай да се подмиеш. Скоро ще дойда!"

307

Анонимен

преди 2 седмици

Зиновиев е там и триумфира. Той пише: "Вова! Скоро ще дойда и няма да те те пусна от обятията си, каквото и да казва тази ***! Очаквай и побързай да се подмиеш. Скоро ще дойда!"

306

Анонимен

преди 2 седмици

Трябва да се разбира, че тогава, в Женева, когато Зиновиев и Ленин за първи път са "спали", ги заварва Крупская - съпругата на Улянов. След това Ленин признава всичко, тя се примирява и не пречи бурния му роман със Зиновиев. Ленин е пасивен, а Зиновиев е активен. Това се потвръждава от следното писмо. То е написано под Нарва през пролетта на 1918, когато Червената армия разгримява войските на генерал Юденич.

305

Анонимен

преди 2 седмици

Следващата мумия значи

304

Анонимен

преди 2 седмици

Твоята Ленин е по зле: Надежда е винаги до теб. РАзбирам те, всичко разбирам... И колко е трудно да се преструваш пред тези, които те обкръжават.... Сега все пак е по-добре - нищо не трябва да се крие от нея. За разлика от Женева, когато тя за първи път ни завари".

303

Анонимен

преди 2 седмици

Тези писма поставят два въпроса, за каква жена става дума, от която Ленин и Зиновиев се укриват в Женева, и кой ор тях е активен, а кой - пасивен? През 1918 ф. Зиновие пише по-конкретни: "Вова! Всеки път , когато съм далече от теб, много ми е тъжно,. Все ми се струва, че, ето, аз седя тук, измъчвам се без теб, а ти в този миг ми изневеряваш. Ти си голям палавник, знам те аз! Не винаги може да се устои, особено когато си разделен с любимия. Но аз се държа и нищо не позволявам.

302

Анонимен

преди 2 седмици

И нашите политици вече 30+години формират българската младеж по свои образ и подобие, все пак трябва да си абсолютен *** от за да гласуваш за тях

301

popa ot razgrad

преди 2 седмици

Путин юг.ен:д...

300

ЕвроГейските

преди 2 седмици

Ценности кви са ? Баба ми Урсула върти с Ауди А8 и пищи за зелен преход

299

Анонимен

преди 2 седмици

А като сина на Байдън ли да ги възпитава?

298

Путлерюгенд

преди 2 седмици

Основни изисквания за да станете членове на путлерюгенд: 1. Да сте хомосексуален като вожда, 2. Да си сексуално привлекателен за вожда Путлерини. 3. Да си съгласен да маршируваш по червеният площад с дилдо извадено от Путлерини и вкарано в теб за да се чувстваш съпричастен с вожда и с гордо изпъната ръка крещейки: Путлерланд Юбер алес. 4. Да си резултат от лоботомия с бензинова резачка. 5. Да не поглеждаш жени защото те нямат място в сърцето ти след заетото от вожда място там.