192

Виктор

преди 2 седмици

Като пишете глупости поне си пишете и имената. В близко бъдеще това ще има значение.

191

123

преди 2 седмици

До ... Съмнявам се че Хр. Хр. е ходил по далече от Сусурлево. Както се съмнявам че му плащат, щото за да изкарваш пари се иска акъл. По скоро е както казва другаря Ленин "полезе ид0т "

190

...

преди 2 седмици

Ицко /Хр.Хр./ отдавна не го чета ! Назначен е на щат да зацапва целият форум! Хвали , какъв рай било в Русия, а в следващият момент се хвали , че живеел в ...Париж! При Копейките лъжата спирачен пат ...няма !

189

западняк

преди 2 седмици

Към 194. Пич, този е ясен отдавна и затова аз се обръщам към него като Гристо Гристов. Хи-хи-хи.

188

НАТОвец

преди 2 седмици

До 193. И къде го видя това "пълно поражение" бе съветски калмук? Много ти поздрави от Курск.

187

русофоб

преди 2 седмици

Ама то това е ясно. Който е закърмен с червена петолъчка на челото е безвъзвратно зомбиран. Но дървеният сандък скоро ще реши проблема.

186

Грозната истина

преди 2 седмици

До Христо Христов. Ти като една видна копейка нагледно демонстрираш руските ценностти - всеки с различно мнение за теб е цитирам:"- абе про'с'так неграмотен, а как са човешките ценности в ЕС и САЩ!? Цивилизован бил о'френа". Няма смисъл да ти отговарям - живота те е наказал достатъчно.

185

Анонимен

преди 2 седмици

Това, че НАТО е "гарант" за нечия сигурност е една изтъркана опорка, която бе нагледно опровергана в Украйна, където алианса търпи пълно военно поражение и респективно политическо унижение.

184

Анонимен

преди 2 седмици

Застъпи втора смяна руски тролеи.

183

Христо Христов

преди 2 седмици

До 173 "Ние по старите, които сме живели в Руский мир, знаем, че човешките ценности са чужди на Русия." - абе про'с'так неграмотен, а как са човешките ценности в ЕС и САЩ!? Цивилизован бил о'френа....

182

Анонимен

преди 2 седмици

Светът се променя и това е необратим процес. В подобни ситуации историята изхвърля на бунището ситуационни съюзи, от които никой няма особенна нужда и започват да са повече в тежест на участниците в тях. В този смисъл НАТО е минало, а разпадът му дори е закъснял и цялото лигавене по темата на родните евроатлантици е напълно излишно и те както винаги не са в крак с времето!

181

Анонимен

преди 2 седмици

За да ограбиш Русия, първо трябва да я окупираш. Не знам за друга сила, която може да нападне Русия, която има 6400 ядрени бомби. Дори в Русия да няма останали войници, нейните ядрени оръжия си струват всичко

180

Анонимен

преди 2 седмици

Русия и Китай са такава стратегическа военна мощ, с която САЩ не могат да се съревновават. Но към тях трябва да добавим и Северна Корея, голяма държава която също има стратегически оръжия, и която няма да се поколебае да го използва.

179

Христо Христов

преди 2 седмици

Егати безсмислената статия за безмозъчни атлантици.

178

Анонимен

преди 2 седмици

Смешно е дори да се помисли, че Русия може да загуби войната. Първата ядрена сила в света, можеща да унищожи Европа за 10мин. и САЩ за 20 и губи от Украйна...Войната не е приключила отдавна защото ВПК на САЩ и Русия правят огромни печалби от нея. В един момент ще се намеси някакъв решаващ фактор и както ковид- а свърши за 2 дни, така и ще свърши войната.

177

Анонимен

преди 2 седмици

Пентагонът ще приключи с рашка . Шансът на раша е равен на 0 % .

176

Анонимен

преди 2 седмици

Войната е между НАТО и Русия на територията на Украйна. Няма значение какво е имала Украйна, там се налива натовска и бивша съветска техника непрекъснато. Руснаците я унищожават систематично, но наливането не спира. И всичко това е за сметка на оголването на армиите на европейските държави, щото така им казва чичо Сам и те козируват и свалят гащите. И цялата сметка я плащаме всички ние - фили и фоби, симпатизанти и противници, туристи и всякакви други неутралници, без значение дали сме/сте в България или нейде из "цивилизования" свят.

175

Анонимен

преди 2 седмици

Не трябваше да ръчкате руската мечка...Искахте да превърнете Велика Русия в Ирак,Либия,Сирия,само че руснаците са друга бира.Никой няма шанс срещу Русия !

174

Селянин

преди 2 седмици

Позицията партер на Вова може да промени само Рамзаня!

173

Анонимен

преди 2 седмици

РФ е остатък от Златната орда!