95

ПРОМЯНАТА НА РАДЕВ

преди 2 седмици

2020..2024........ПУБЛИЧНО ПОРИЦАНИ....... НЕ МИ СЕ МИСЛИ, АКО ОФИЦИАЛНО СИ ОБЯВИ НЕЛЕГАЛНИТЕ ПАРТИИ.... ..

94

Австралия

преди 2 седмици

Който влиза в Австралия независимо откъде подлежи на спазване на австралийските закони и няма прошка за никого. На митницата ти казват на какво имаш право и на какво нямаш право. Задължително спазваш МЕСТНИТЕ ЗАКОНИ на Австралия. България не ви е разграден двор . Като влизаш в България или спазваш българските закони и правила или си ходиш у дома.

93

Асен

преди 2 седмици

Турските стандарти за шофьори трябва да се повишат. Абитата са първобитни ***, които не могат да карат, опасни и нагли са на пътя. Не само в камиона и автобуса, но и в леките коли. Колкото до дезинфекцията, нашата страна е независима и има право да наложи такива мерки, щом е решила, дали са неуместни е друг въпрос, ако е излишно, трябва да си понесе последствията отговорният за това.

92

Читател

преди 2 седмици

Транзитният поток трябва да се облага с транзитни такси, които да влизат в държавния бюджет. Това е един постоянен приход за държавата. Няма какво да мрънкат превозвачите. Трябва да се мисли малко и за бюджета. Навсякъде по света е така така е и в България. Другото би било глупост, А за чакането - на граница се чака. Така се бори престъпността в международен рлан.

91

Щом Турция и Гърция

преди 2 седмици

като най-големите антагонисти се обединяват значи много скърцане има в държавата. Помислете кого и за какво избирате!

90

Ало, МВР?!?

преди 2 седмици

Докато границите ги държи престъпника Таки, протежето на Борисов и Пеевски, така ще бъде. Кога ще изгоните мафията от границата?

89

Някой

преди 2 седмици

Нищо няма да заобиколят. Само плашат. ПЛашеха, че ще се качат на кораби, качиха се и слязоха и пак са пред нашите порти, на нашите пътища, За това, че тъпчат земята на майка България, трябва и да си плащат. Не се поддавайте на това хленчене и опит за вменяване на чувство за вина. Ние имаме едно географско положение, от него трябва да се възползваме.

88

Някой

преди 2 седмици

България е транзитна държава. Тя печели от транзитни такси, обусловени от местоположението й. Те влизат в бюджета. Производство почти няма. Не позволявайте на някакви си превозвачи да порицават нашата държава в опит за откровен шантаж, налагане на чувство за срам и вина и в това те да печелят и като избягват данъци и такси. А за заобикалянето - не могат да заобиколят, ощи по-нерентабилно и бавно им е. Вече са го играли - пред Гърция, с гемии и пр., не става. Пак се връщат тук.

87

Анонимен

преди 2 седмици

Ако спре да минава трафик от турция през България, ще е изключително добре за нас. На всички им е писнало от тези нахални xлeбарkи, дето не могат да карат.

86

Анонимен

преди 2 седмици

започнаха да ни заобикалят... що за територия стана България?...

85

Анонимен

преди 2 седмици

частния паркинг на дунав мост2 е на мутри от етноса, но няма държава, те за това дерибействат там

84

Анонимен

преди 2 седмици

частни лаборатории по границите, частни *** паркинги... в какво превърнаха България крадливите и некадърни политици, боко за това не направи нищо за шенген, да мое да върви далаверата

83

Д-р Хаос

преди 2 седмици

Веднъж от хаоса да има нещо положително. Ако и турските гастарбайтери се разкарат от българските пътища, ще е чудесно!

82

Анонимен

преди 2 седмици

Всяка седмица поне по един причинил катастрофа турски гастербайтер или тир, ами да заповядат гърците те да му берат ядовете с турските шофьори.А иначе дали гнаванаците на Борисов чрез Глабчев отновно не са си направили един златен гьол, а какво да кажем за задължителните частни платени паркинги преди границата до Видин? Не съм чул Глачев, който иначе се има за човек с добра репутация, да се намесва и да повдигне въпроса в Гранична Полиция.

81

anonimen

преди 2 седмици

Малее, колко ли им е писнало на тези хора, за да ни държат такъв тон, че пречим, като знам как зализано говорят дипломатите. Ми прави са, на влизане от Турция чакахме 6 часа. Добре, че са разни международни организации да ни вкарат в път, че ако чакаме само на нашите муттрри

80

Анонимен

преди 2 седмици

България е пълен хаос по всички направления, но поне една добра новина от хаоса - тировете ще ни заобикалят!!!

79

до 82 анонимен

преди 2 седмици

Ако маршрутът на камионите не е през България да не мислиш, че ще има макаци които да искат да минават през пещера пълна простаци като теб ?

78

Тенгри кан

преди 2 седмици

Сичку квот *** от Мала Азия требе се дезинфектира на българската граница;)))

77

Анонимен

преди 2 седмици

Малко им е на чуждите превозвачи, направо да свалят стоката им от камионите и всеки артикул да минава през химичен и бактеорологичен анализ, да бъдат тествани на опън, натиск, влага, жега, налягане и др. Те се подиграха с българските превозвачи, наложиха им ограничения на пътуванията, спряха ни за Шенген, а сега искат да замърсяват въздуха ни с техните камиони. Вън на тая *** имперска

76

аноним

преди 2 седмици

Обявени за корупционери и престъпници от САЩ и Великобритания са депутати и управляващи с имунитет в България как няма да има хаос и не само по границите, хаосът е на цялата тази територия на мафията ! Голямо откритие откриха тези ***, но не разкриват, че и ТИКВАТА е в списъкът Магнитски, а го знаят ?