84

Анонимен

преди 2 седмици

ДБ с Герб! Победа и Христо Иванов премиер

83

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя много се обяснява на някакъв мустак. Дано се разцепят иначе хаха

82

Христо Иванов

преди 2 седмици

Време е за Ново Начало!

81

Анонимен

преди 2 седмици

Абе не може ли Пеевски да се пребоядиса и от тия и да ги закрие. Изобщо да закриват партии, парламент и държава и без това станахме Индия...

80

Анонимен

преди 2 седмици

Гербавите пак са налазили форума.Вижте им минусите,когато нещо се напише срещу ГЕРБ.В тяхната партия нищо не се случва,всички са консолидирани около вожда,защото иначе няма да папкат.Затова са се заели да цепят другите партии.По стар навик.

79

До 77

преди 2 седмици

Веселин Калановски участва и в много приятния сериал "Скъпи наследници",където много добре си изигра ролята.Но в случая трябваше да се разберат с Лена,тъй като тя е още млада зелена,а не да ни занимават и те с вътрешно коалиционните си проблеми.

78

Анонимен

преди 2 седмици

ДБ вече казаха,че ще се явят заедно с ПП на изборите.ДА България ще загубят,ако се явят самостоятелно.А иначе Веселин Калановски е готин актьор,но нека да си решават проблемите на четири очи,а не чрез медиите?

77

Ohno

преди 2 седмици

Горкият актьор, изтриха му поста във фейсбук. Да България = цензура

76

Анонимен

преди 2 седмици

Като десен човек съм убеден, че протежетата на Радев ни теглят само назад. ПП са сбирщина от случайници, с меко казано спорни възможности във всяка една сфера. Все пак най-важно е да се пази социална дистанция от престъпниците Борисов и Пеевски.

75

Анонимен

преди 2 седмици

Лена, Ленчето лъжеше наедро вчера пред Ризова! Защо ДБ търпят няколко души, наричащи се ПП, които нямат структура в страната, да ги експлоатират толкова грубо, като черпят гласове от масата на симпатизантите и членовете на ДБ!

74

драфт

преди 2 седмици

Колко ли от по-възрастните хора са разбрали какво е ДРАФТ Ама ПП са "млади и красиви", и жадни за пари

73

Анонимен

преди 2 седмици

До 77 Веселин Калановски участва в сериала Домашен арест. Известен актьор и в дублажа. Къде са 5 лв.?

72

Анонимен

преди 2 седмици

Жестоко се е объркал господина от разни сериали, те са оперирани от подобно нещо, може да кажат обаче нещо гнусно аз почти всеки, идва им отвътре Киро и Лена са съвременните Нане и Вуте!

71

Обявявам награда

преди 2 седмици

Обявявам награда от 5 лева за първият човек, който каже филм или пиеса, в която този "актьор" играе. Или ако не това, поне ако ми кажете едно нещо, което този човек е постигнал, тогава пак ще ви дам 5 лева. Но само на първия човек, не на всички ви.

70

Салютин

преди 2 седмици

Весо,мисли, наложително да се оттеглиш от политиката,нещо което е чуждо за теб като занимание.Ти си посредствен артист,който иска да се закачи на някоя ясла,за да не гладува.

69

Анонимен

преди 2 седмици

На Да България най им отива да станат част от коалицията ГЕРБ-СДС! Там им е мястото, особено след дослука на Христо Иванов с Буци и Гуци за промените в конституцията, довели до увековечаване на мутренско-прасешкия режим чрез служебните правителства. Христо Иванов след чудовищният си провал се изсули, а от партията му вместо да се засрамят се правят на голяма работа! Що не пробват сами да се явят на изборите? Ако съберат над 1% поне субсидийка ще вземат, да си я делкат кака Цона,Мирчев и Славов!

68

Анонимен

преди 2 седмици

въх пак е в делириум тоя

67

Анонимен

преди 2 седмици

Ей такива са всички от "демократичната" общност - пишат по разни вайбър групи и социални медии от кафенетата по центъра, придават си некаква непосилна за тях самите важност и чакат лайкове от себеподобните си. На терен сред хората изобщо няма и да ги видите, освен ако не седите на съседната тям маса...

66

Заеко

преди 2 седмици

Да България имат 1 процент, ама претенции за 20 процента, кой прекалява ?

65

Анонимен

преди 2 седмици

Лена, че дрънка нелепици е ясно, но кога Христо Иванов ще се извини за простотиите, който сътвори пред последното десетилетие. Само последното да припомним - да се подкрепи Доган в борбата му с неговия питомник Пеевски?!!! Ако някой пръв трябва да се извини е точно Христо Иванов и да спре да се прави на голям умник. А Да България да решат най-после с кого съ - с ПП-ДСБ или с ГЕРБ?