31

Анонимен

преди 2 седмици

Естествено, САЩ са толкова "загрижени" за "демокрацията" там, заради петролното богатство на Венецуела. Мадуро не им играе по свирката когато от Вашингтон поискат да се манипулира пазара.

30

Анонимен

преди 2 седмици

Среден за крадливите го.ве.да. Крадат на всички континенти и се опитват да потискат развитието на целия останал свят за своя изгода. ЕС им е васална територия, от което Съюзът губи и в крайма сметка ще потъне съвсем. Янки, гоу хоум енд невър към бек ,!,

29

Анонимен

преди 2 седмици

До Плаче ми сеНа мен ми се плаче колко си слабоумен, но пък това е типично за комунистите.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Печелиш изборите срещу американската пионка и наказанието е санкции, и конфискация на имуществото. Как така няма да даваш на Вашингтон да ти управлява държавата?

27

Ром'с

преди 2 седмици

Те го конфискуваха заради тяхното поставено правительство от Чили което се намира в САЩ и техният поставен фалшив президент..империята в действие към непослушание.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Дo тaм лu cтurнaxa бe, kakвo e тoвa paзбoйнuчecтвo?

25

Плаче ми се

преди 2 седмици

Като чета за бедните венецуелски сиромаси, дето нямали банани и гъспапир. А я виж мощната бг-икономика! За 35 години демокрация погребалните агенции са нараснали 15 пъти, при това работят денонощно! Както и аптеките, магазините втора и трета употреба, а цигари и алкохол направо се леят - 24 часа на ден, 7 дни седмично. Това го нямаше при комунизма

24

от БАН

преди 2 седмици

Какви санкции, какви конфискации на самолети, тия съвсем изплискаха легена. Върнете хвърчилото на човека ей киртаци.

23

Айляк

преди 2 седмици

Така е. И България, ако имаше петрол, а не играеше по сФирката чобанска, и на нея щяха да наложат санкции, конфискация на самальот и т.н...Добре, че немаме таквиз работи. Е, имаме си златце, ама те кленчовците от Дънди Прешъс вече се погрижиха за усвояването му...

22

Любопитно

преди 2 седмици

Алтернатива за Германия спечели в Тюрингия, лидерът й дойде с Лада нива до урните

21

Анонимен

преди 2 седмици

Пишете точно . САЩ е държава тя защитава частния интерес на фирмите. Фирмите са мултинационални в тях има от ЕС. Не може да се говори за САЩ като фирма. Има разлика Руски газопровод управляван от единовластието на Путин или сирийски диктатор собственик петролните тръби.

20

Тиква

преди 2 седмици

Който ползва краварските бракми,ембранс,филкони,буинг,фурд, приятели на нас,ако ползвате от другите държави, Санкции.в усраина вече видяхме какво представлява супер пупер краварско оръжие.

19

Мадуро

преди 2 седмици

Национализира американски компании за над 25 милиарда $. Как да му простят щатските демократи? Сложи таван на основните храни, раздаде безплатни жилища на 5 милиона бедни работници (както правят комунистите в КНДР) и т.н.А, и раздаде калашници на народа, не на мутрите. Хайде критикувайте Мадуро, дреме му на шапката.

18

Анонимен

преди 2 седмици

Тоест откраднаха го?

17

закупен

преди 2 седмици

закупен, платен, но незаконно изнесен -

16

Пешо

преди 2 седмици

До # АРЕСТУВАЙ ПУТИНКАКВО ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА НА ЕДИН КОМПРОМЕТИРАН И ИЗПЪЛНЯВАЩ ПРИЩЕВКИТЕ НА САЩ СЪД.Вече никой не се съобразява с кадците от САЩ,само нашите ПОДМИЗУРКОВЦИ и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.

15

Анонимен

преди 2 седмици

До18. Обикновените крадци са социалистите на Мадуро. Първо СССР подкрепяше социалистите . Частни компании на Великобритания , САЩ, ЕС вкараха нови технологии за разработка на сондажите в края на осемдесетте. След което бяха принудени с убийства и отвличания да напуснат Венецуела. Мадуро победи , но и Путин му прибра 20 тона злато за помощта която в миналото му е помагал . Така Мадуро има власт няма пари

14

# АРЕСТУВАЙ ПУТИН

преди 2 седмици

МОНГОЛИЯ ЗАЩО НЕ СИ ИЗПЪЛНЯВА ПОДПИСАНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ?

13

Анонимен

преди 2 седмици

Крадецът си е крадец - конфискува каквото му падне. И е мошеник - взима пари за стока и после нищо не дава. С една дума - престъпник.

12

КИРО ШАРЛАТАНИНА

преди 2 седмици

Ще конфискувам (открадна) каквото ми наредят от ПОСОЛСТВОТО.