244

Русия при СССР

преди 2 седмици

Последните писъци на руснаците преди да угаснат и отидат в историята при СССР. Русия няма нищо - ръждясалите пушки от Втората Световна война 3 години не могат да пречупят Украйна . А ако една богата Дания тръгне срещу нея? А дори една Белгия, Австрия или Финландия? Да не говорим за Германия, Англия, Франция

243

Българин

преди 2 седмици

То реално там където влезе украинската армия няма нищо. Това са пустеещи гранични села, които лесно може да видите на картата. В цялата тази област има един единствен град - с население от под 4000 човека (Суджа). Имаме по-големи села в България. Нито има някаква индустрия, нито нищо. От руска гледна точка, всичко е част от Русия - и Донбас и селата в курска област. Но със сигурност приоритета на армията в момента е в Донбас, където успяха да пробият отбранителни линии изграждани 7 години.

242

ИВАН

преди 2 седмици

ТОВА АМЕРИКАНЦИТЕ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЯТ, НО НЕ ИМ ПУКА! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СА ПРЕТОПИЛИ ПРАВИСЛАВНИ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ТЯХ! НАС СЪЩО НИ АСИМИЛИРАТ И ПРЕТОПЯВАТ БЕЗ ВОЙНА! ПРО-СТ БГ НАРОД!

241

Зозо

преди 2 седмици

Хахахаааа, копейкиииииииии много ви здраве от фалшивия Путин!!! Монголия е против нова тръба през нейна територия. Психото ще изнася газ през Луната :)))))))))))))

240

смешници

преди 2 седмици

Русия водела война на идтощение---явно се изтощава според чугунениет омзъци само украйна....

239

Анонимен

преди 2 седмици

Айде тръгнаха истинските новини. Радвате ли се още, хохлопитеци?

238

Американско

преди 2 седмици

издание побликува материал позовавайки се на американски специалисти. И то доста обрано и спестяващо. В действителност трябва да се разбира, че положението на украинците никак не е розово. Нашите циментови глави - евроатлантиците така наречени, обаче го отричат. Видите ли, йок това не биро така. А бе, възможно ли е човек да е толкова безнадеждно глyпав?

237

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 седмици

Хаха, успокояват Пoтю.

236

Анонимен

преди 2 седмици

Русия наистина война на изтощение. Докато армията й от бедняци и рецидивисти се изтощи и скапе до краен предел или се обърне срещу Путин. Както армията на Пригожин.

235

Анонимен

преди 2 седмици

Русия води война на изтощение на Украйна. Няма смисъл да се бърза. Западът не може да подкрепя вечно лакомите украинци. А и Русия орязва земи, които практически принадлежат на западни концерни. На запад никак не обичат, когато губят инвестициите си.

234

Русобил

преди 2 седмици

До ГАДОРЯНАми то и джуджето се оглежда накъде да хване - за Венецуела или за С.Корея.

233

Русобил

преди 2 седмици

Много е важно че накараха джуките на джуджето трепереха от яд.

232

Еврогейец

преди 2 седмици

Как е положението при Покровско?до една седмица две ,русите ще са там вече.

231

Анонимен

преди 2 седмици

Имамп чувството, че това е някакъв световен заговор който цели да разклати световната психика. По цял ден и нощ ни се внушава едно и също. Трябва горещо да желаем победа за украйна, а Пун е луд, защото е луд и точка. Само, че май е точно обратното.

230

Хм

преди 2 седмици

Всичко зависи от това как ще се изтеглят хохлите от Курск.Ако успеят да се измъкнат над 50% от хората и техниката ще е успех.Ако обаче повечето дадат фира,то това ще е сериозен провал.

229

ГАДОРЯН

преди 2 седмици

Правилно! И така до знамето над Радата в Киев. А Шмъркалан ще избега в някоя от вилите зад граница. Кой кат него.

228

Анонимен

преди 2 седмици

Поздравления за автора на статията, те украинците от Покровск не искат да се евакуират, зада останат в руските завзети територии. Не са балами, ако се върнат в украинската час стават дръжници за много поколения на Чичо Сам.

227

анонимен

преди 2 седмици

не само германия, скоро цяла европа ще разбере какъв отврат са украинците, бандити и горделиви некадърници, и защо путин ги чисти бавно и методично! същото ще стане сега и с бандитите нахлули в торбата при курск....и един няма да оцелее!

226

ТОЧНО!!

преди 2 седмици

Безпристрастен анализ! Русия мачка! Малко бавно тръгва,но като набере скорост,като валяк е! Апропо,кво става с Курск,как върви контранаступа? Де се покриха бг.предстелите,като Тагаренко,Пасето,Киро,Киримидчиев? Скоро ще отговарят! Той и Сокола беше вечен,ама палачинката се обърна!

225

Анонимен

преди 2 седмици

А, добро утро