105

Алекс

преди 2 седмици

София е хубав град,който непрекъснато се подобрява,а метрото е в пъти по-добро от парижкото.За Лондон не знам.

104

Баба Гошка

преди 2 седмици

На плочките пред президенството един познат чужденец на времето си изкълчи крака. После остатъка от посещението си куцукаше и трябваше да взема такси и за малки разстояния. И копърките, имитиращи големи фирми, деряха солидни суми. Ей това ви е софията - две плочки на бордюр не могат да сложат като хората. И измамници те дебнат отвсякъде. Каква почивка е това?

103

Анонимен

преди 2 седмици

Всъщност София е един среднопривлекателен европейски град. Ако се направят повече пешеходни и колоездачни алеи, ако се оправи инфраструктурата то по нищо няма да се отличава от най-добрите европейски градове. За съжаление, тука говоря предимно за центъра и кварталите около центъра. Останалата част е изцяло зас-рана с панелки и ново гербераско строителство. Все още може да се поправи щетата, но ще е много скъпо.

102

Ямболски цървуль

преди 2 седмици

София е един голям НУЖНИК! ФАБРИКА ЗА ОИЙНА!

101

Това си е чиста

преди 2 седмици

Гавра с ГанYO .Аз съм живял в Лондон и това ме кара да се смея с глас.

100

По мръсна

преди 2 седмици

От София е само Индия и то не навскякъде

99

По мръсна

преди 2 седмици

От дофия е само Индия и то не навскякъде

98

Анонимен

преди 2 седмици

Равам се че наще най после са усвоили тази рекламна практика ама в българия има повече неща за виждане от софия

97

София е

преди 2 седмици

Алтернатива на бразилската фавела

96

Само такива

преди 2 седмици

Които шмъркат оценяват София като прекрасен град

95

Ди велт

преди 2 седмици

Се базика с вас

94

До 123

преди 2 седмици

Ако София е Прекрасен град, то какъв град е Лас Вегас? Приказен?

93

Анонимен

преди 2 седмици

Няма такава грозна столица.Навсякъде ***,дупки,криви тротоари,стари сгради пред разрушение.Да не говорим,че няма и какво толкова да се види.Александър Невски..смях.Я отидете в Истанбул,Атина,Будапеща.Там забележителности,там гледки.Тука НДК и Народен.Навсякъде *** или бежанци.Иначе,ако искаш евтин алкохол и цигари през 5 метра,да,сигурно в привлекалтелно за пияните туристи.И ми искат по 2000 евро на квадрат в Дружба и Люлин.Смях!!

92

123

преди 2 седмици

София е един прекрасен град. Обратното твърдят хора които не са стигали по далече от Централна гара или софианци, които не излизат от Люлин 6.

91

Видял

преди 2 седмици

Кажете го това на някой от Дубай или Катар. Става и на някой от Лос Анджелис или Лас Вегас. Кажете им че София е супер ;) да не ходят никъде другаде освен на черно море. :))

90

Ето един

преди 2 седмици

Дето е шмъркал газирана напитка през носа, за да пише такива глупости...

89

Анонимен

преди 2 седмици

Пхаха, никаква алтернатива не е на Лондон и Париж! Това са пълни, пълни глупости. Няма по-смърдяща, по-грозна, по-разбита и по-неуредена столица в Европа, може би само Букурещ и Тирана са по-грозни! Но тук все още не са ни подгонили с ножове по улиците и за туристите, които ни вдигат цените впрочем, без да вдигат качеството, е толкова евтино, че чак е много хубаво!

88

Пипо

преди 2 седмици

Няма по хубаво място където да те преджобят в метрото, или такси да ти вземе 50 евро за 10 км, вервайте ми.

87

Варна

преди 2 седмици

Има милиони туристи ,които правят "голям шлем''от посещения на столици. Не го разбирате туризма там у шопско ,затуй и държавата е на туй дередже

86

Анонимен

преди 2 седмици

"Служителите на софийското летище са любезни". Моля? Миналият месец на Терминал заминаващи в магазина влязох за вода.Докато купувах водата, един българин (след това разбрах,че живее в Барселона 25г.) попита какво може да си купи за 1 лев и 50ст. (Явно имаше останали бълг.пари), а магазинерката му каза: "ГОСПОДИНЕ, ТУК НИЩО НЕ МОЖЕ СА КУПИТЕ ЗА 1,50. ОТИДЕТЕ В КАУФЛАНД ЗА 2 БОНБОНА" Човекът и остави парите и я изпрати да си купи нещо тя...Излезе. След това разговаряхме. Беше потресен и възмутен.