182

Българин

преди 2 седмици

ами кво правите още тука бре русолизчета... бегом в държавите от БРИКС... ха ха ха на нас нормалните хайван пазар не ни трябва ха ха ха

181

Анонимен

преди 2 седмици

До ПроСоТо "БизИсмен" не е "професия", явно "бизнИса" е такъв, че е срано да се говори за него, както и какво означава, че имаш "бизес". И лафкадджията с будката за вестници има "бизнес" или продавача на дребна кинкалерия от Китай, и той има "бизнес". Иначе освен с намеци за консипарации не мжеш грам да обясниш нищо от нещата, които са проблем пред твърденията за турския "просперитет".

180

Анонимен

преди 2 седмици

Бъдещето на ВАЗЕЛИНА е БРИКС

179

Орел Рак и Щука

преди 2 седмици

Това е брикс не е ясно какво ги свързва освен някакви авторитарни инстинкти или някакви оплаквания от колонизацията ама не е ясно като структура за какво се борят споделени ценности няма някои открито се мразят

178

ПроСоТо

преди 2 седмици

179,много странен интерес проявяваш към моята скромна личност !..Но ще ти отговоря ..макар и с нежелание :..Година 1985-та помниш ли я?..-Тогава започнах СОБСТВЕНИЯ си бизнис ../ДА,И ТОГАВА който можеше,го можеше/..И така до преди десетина години..Сега съм свободна "птичка",не съм зависим от никого..Пия си "шампанското" и от време на време се развличам в сайта на "Днес"...Ето,виждаш-нищо особено..А за това,дали инфлацията Е управляем процес и откого,поинтересувай се по-детайлно!..Успех !

177

Анонимен

преди 2 седмици

До ПроСоТо Откъде са дошли физическите лица обясняват когато подават данъчните си декларации. Юридическите, когато публикуват отчетите за дейността си. Освен ако нямаш достъп до тези документи (особено данъчните декларации), няма как да се отговори на такъв въпрос. За втори път не отговаряш на въпроса какво работиш, явно е толкова зле платена работа, че даже е срамно да се споменава. И като инфлацията е "инструмент" защо великия Ердоооан не може да го управлява?

176

До 174

преди 2 седмици

Ние заради субсидиите ли сме в ЕС? Измекярско мислене, за това сме на това положение. В икономически съюз се влиза заради улеснен достъп до пазари, суровини, енергия... от които да се възползваш, за да се развиеш...а не да стоиш на хранилища или да откраднеш от фондовете

175

До 175

преди 2 седмици

Поразучи внимателно какво публикува БНБ, за да не пишеш лъжи

174

ПроСоТо

преди 2 седмици

До Анонимен...колегата ти е отговорил за "120-те милиарда"..Сега ти ни отговори ОТ КЪДЕ са дошли тия милиарди ?...Ама с точни числа,моля !..."От самолетостроене"-толкова,от земеделие-толкова,от от лека и хранителна промишленост-толкова,от машиностроене-толкова,от автомобилостроене-толкова,от електропродажби-толкова,..и така..моля!...Що се отнася до инфлацията:..-Тя НЕ Е "СВОБОДЕН ПРОЦЕС" !!!!!!!!...Крайно време е да го разберете!..Тя е ИНСТРУМЕНТ !

173

Анонимен

преди 2 седмици

До До 161 "Не би трябвало да имаш информация колко милиарда в банките имат частните физически лица. БНБ не събира такава информация." Събира и даже редовно я обявява. Спестяванията на бизнеса и домакинствата в банките в България в края на миналата година са над 127 млрд. лева, нараствайки с 4,4% на тримесечна база и с 9,5% - на годишна, съобщи Българската народна банка (БНБ).

172

Анонимен

преди 2 седмици

Субсидии ще получават ли в БРИКС? От Индия?

171

До 169

преди 2 седмици

Индия и Китай са големи приятели

170

до 170 До 162

преди 2 седмици

Не, казвам, че са ГЛАВНО диктатури и дори изброих имена, ама вие русофилите така сте свикнали - вадене от контекста и смесване на полуистини с пропаганда.

169

Анонимен

преди 2 седмици

Браво на Ердоган.Турската лира стана 5ст и гони рублата.

168

До 162

преди 2 седмици

Казваш, че в Бразилия е диктатура, както и в ЮАР и Индия, докато в България управлението на Борисов не беше диктатура.

167

Анонимен

преди 2 седмици

Индия е голяма, но от тези нищо не става. Просто обаче са ухажвани, защото вадят пари да купуват стоки и услуги.

166

Анонимен

преди 2 седмици

На следващата среща на БРИКС, участниците ще се срещнат всичките облечени в италиански костюми и обувки, с швейцарски часовници, качени на немски лимузини, използващи иОС или Андроид (само китайския другар ще има китайски аналози на тези неща), ще пият скъпи френски вина и ще се обединят около тезата колко мразят запада и как загнивал. А парите за тези неща ще ги копаят от земята (само китайците донякъде ще са ги заработили с труд) Муахаххааа

165

Анонимен

преди 2 седмици

Центърът на света се измества към Азия около Индия и Китай. Към тях може да добавим Пакистан и Индонезия.

164

Анонимен

преди 2 седмици

БРИКС си прилича със СИВ само по това, че никой на никого не нарежда какво да прави. Иначе са много различни.

163

Анонимен

преди 2 седмици

Турция е класи пред много европейски страни.