40

Ъмх

преди 2 седмици

Единствената причина правото да не може да се справи с някоя ситуация би била в това, че законите ни са писани от неграмотници с недостиг на логическо мислене и въображение, и съответно са пълни с нарочни или недомислени дупки...

39

Анонимен

преди 2 седмици

Май само ГЕРБ не се е упражнявал в "правни ситуации", с цел как да не направим избори. Поводът да не бъдат проведени избори например е "правната ситуация" в 2 /БСП, ДПС/, даже 3 партии /с Величие/ от последния парламент, и една коалиция. Какви тогава са партиите, дето не им се ходи на избори /честни с машинно гласуване, демократични отвсякъде.../ Хи-хи! Много евтини, прозрачни, циркаджийски номера, с цел каква? Нека си седим по места? Изнудване и приказката "Куче влачи параход".

38

До 38

преди 2 седмици

България няма приятели! Всички са поробители. Ние исторически сме воювали със всички искат да ни поробят и да ни използват. България ще стане силна когато осъзнаем тези факти. Никой да няма да дойде да ни помогне и да ни оправя положението.

37

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Няма да има отлив на избиратели! Мобилизирахме се избирателите на Възраждане, сега е момента да бием ДПС и БСП :) Колкото повече се карат тия, с толкова оо-голямо нетърпение очаквам изборите!

36

Анонимен

преди 2 седмици

По важното е ,че ДПС се РАЗЦЕПИ!! И не ми дреме кое от Десетата ще регистеират !!-:)

35

Анонимен

преди 2 седмици

Буцка, колкото и да си тихичък и твоя ред идва, не си мисли че можеш да се иплъзнеш като мярка връв, Не

34

uha

преди 2 седмици

Пирговица - пурфесур? И дуцентът. Ми що ,като са толко учЕни не си оправят БСП-то раздирано от мераклии за власт? Ами се занимават с мат'риал ,който не им е по специалността? Бабата квото уреди щерката - колкото - толкоз. На кого пресоризува - не се знае. То и Нора Анани бе пурфесур(даскал) ама не знае и никой не се е похвалил ,че и е ученик. То даскал без ученици си е оксиморон. И не им давайте да разтягат локуми на тия парвенюта.

33

РУСИЯ И ТУРЦИЯ

преди 2 седмици

ИМАТ ПЛАН ДА СИ ПОДЕЛЯТ БЪЛГАРИЯ..... ТОВА СА ДВЕТЕ ПОРОБИТЕЛКИ НА БЪЛГАРИЯ И НАШИ ЗЛОКОБНИ ВРАГОВЕ....

32

Анонимен

преди 2 седмици

след доган на ред е борисов, да не си мисли, че ще има милост

31

Анонимен

преди 2 седмици

ДПС си е на Доган- хубав, лош той си е родна марка и има исторически заслуги този етнос да е мирен и да не е под влиянието на чужди сили и особено на разните ердогани! За да разбием модела на ДПС ще си вкараме автогол и то много сериозен! ДПС трябва бавно и плавно да еволюира чрез младото поколение, а не да се цепи брутално от външни поръчки от наматнитени типове!

30

СЕДНАЛИ ИМ НА МАСАТА

преди 2 седмици

АМИ ЦИК ДА СЛОЖАТ ВТОРА МАСА И ДА ЗАПОЧВАТ РЕГИСТРАЦИЯТА НА ПАРТИИТЕ, КОИТО НЕ СА ТОЛКОВА НАГЛИ И НАХАЛНИ....

29

Анонимен

преди 2 седмици

аз пък мисля, че активността ще се повиши, пеевски отново предизвиква хората, които бяха на протестите и ако на предните избори му минаваха номерата в Северозападна България, сега ако не други, то хората на Доган ще изпратят представители и журналисти, които ще разпитват защо гласуват за пеевски, а няма да им се иска да ги показват по телевизиите да се обясняват

28

Анонимен

преди 2 седмици

ДПС е етническа партия и трябва да бъде заличена от регистрира според конституцията на България! Кое е неясното?

27

Анонимен

преди 2 седмици

Доцент до доцента, а полза никаква!

26

Анонимен

преди 2 седмици

ЦИК е в парализа, защото не е независим орган, а политическа креатура. Председателката пък била на екскурзия в Азърбейджан. Ще я чакат да си дойде и след това ще последват мазни борби и още по-голяма парализа. Твърде вероятно е да няма избори, тъй като ЦИК няма да може да ги организира.

25

Анонимен

преди 2 седмици

представители на двете деоесета вече няколко дни висят пред ЦИК, това се очакваше, шефките на ЦИК напуснали страната, изпратили полиция и въпросът решен, всички бягат от проблема, който сами създадоха, защото взеха страна, гравчев смени всичките областни власти с хора на пеевски, сега никакъв го няма

24

Хемус

преди 2 седмици

Пиргова имаш много поздрави от Георги Жеков

23

Меско

преди 2 седмици

Като не може да се справи , събират си парцалките и торбичките и ...ВЪН !!! Да се назначат хора, които могат ! Така трябва да се прави постоянно - така функционират държавната и икономическата машини ! Аман от некадърници , сложени да угаждат на някакви полУтици - далавераджии !!! Викайте Горския !

22

Анонимен

преди 2 седмици

Гробаджиите са комбина с ЦИК.

21

Анонимен

преди 2 седмици

борисов няма ли да се изкаже по въпроса, там е неговата любима полиция, служебен премиер е Главчев, кадър на ГЕРБ, или той е на излет, че бил планинар