107

Анонимен

преди 2 седмици

Източните немци са имунизирани срещу агресивната пропаганда, идеологемите и модерните средства за незаконно влизане в главите на хората! Западните трябва повече да ни тревожат защото нямат адекватни реакции и имунна защита и вярата им се основава на едните пари, с които са свикнали да ги купуват.

106

Анонимен

преди 2 седмици

разделена е в само в сънищата на кoмyнобoлшeвикитe

105

Анонимен

преди 2 седмици

Малко джеендерия им вкараха и сега вместо да се борят за аборти, права на геювете и пропаганда сред децата източните немци си позволяват да се борят за социални права и развитие и против криминалната миграция!

104

Анонимен

преди 2 седмици

Кое е крайно дясно?! Какви са тия етикети?! Защо не пуснат една реч на техен лидер, едно събитие да отразят, да публикуват нещо! Айде от битивитата не го очакваме, но и кой ги гледа там светльовците, но поне БНТ да е обективна!

103

Анонимен

преди 2 седмици

НАВСЯКЪДЕ ИМА АЛА БАЛА, ТОВА Е ПОЧЕРКА НА АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ

102

Анонимен

преди 2 седмици

Швабите си мислеха, че истока ще гласува за леви и зелени като носталгия по миналото и да се срине капитализма/най доброто/, но нещо не става, хората искат добър и свободен живот, като преди ковидо.:))

101

До 97

преди 2 седмици

Когато мнозинството избере една партия и малцинството не дава на таза партия да управлява, това се нарича диктатура! Източногерманцити са го гледали вече този филм! Но както падна ГДР така ще падне и Зеления Комунизъм в Германия ;)

100

До 104

преди 2 седмици

Не те идва! Зелените ги изхвърлиха вчера от парламента в Източна Германия под 5%!Даже депутатката им се разрева :))

99

Берлин

преди 2 седмици

Споко започват манипулациите на резултата! Вече уж направили грешки в преброяването и сега АзГ имало по малко гласове при ново преброяване в Саксония ..

98

Анонимен

преди 2 седмици

Истока си мисли, че предишните /от соца/, евтиния и изобилие, особено за ГДР, ще се върнат, е няма да стане, всичко старо вече го няма. Иде нова ера на леви и зелени.:))

97

Също като в Франция

преди 2 седмици

Макрон помогна на Комунистите да спечелят само и само Лйо Пен да загуби! А сега отказва правителство и на Комунистите!В Германия АЗГ спечели с много, но им слагат Санитарин Кардон и ще се коалират със Комунисти, въпреки волята на мнозинството за консервативно и дясно Управлетие!И Франция и Германия не са демокрации!

96

ПЕТКОВ

преди 2 седмици

В СЛУЧАЯ НЯМА ДА ИМА НОВА БЕРЛИНСКА СТЕНА, ТОВА Е МИНАЛО НО: ИЗТОКА РАЗБРА КАКВО Е ЗАПАДА КАК МЕРКЕЛ НАПЪЛНИ ГЕРМАНИЯ С АРАБИ И *** И СЕГА СЕ СКАТА, КАК ШОЛЦ РАЗДАВА ПАРИ И ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА И ЗАГЪРБИ ИНТЕРЕСИТЕ НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД И АКО ИЗТОКА НАДДЕЛЕЕ И ВЗЕМЕ УПРАВЛЕНИЕТО ТЕЖКО И ГОРКО НА ЕМИГРАНТИТЕ ВСИЧКИ ВЪН ОТ ГЕРМАНИЯ, ГЕРМАНИЯ ЗА ГЕРМАНЦИТЕ. АКО НЕ, ТЯ ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИ НА ДВЕ ДЪРЖАВИ КАКТО ПРЕДИ !

95

Анонимен

преди 2 седмици

Алилуя!

94

Христо Христов

преди 2 седмици

До Анонимен/98 "ама след 1989 г. при отворени граници олекнахме с поне 3 милиона." - с три милиона олекнахме при Тиквата и Европейското Развитие на България. Най-голямата имиграция на специалисти започна при Костов 1999 година. факт. ПП. Но на про'с'таците комунистите, дето се опитаха дфа ги образоват и направеят хора, са им виновни за всичко.

93

ГДР бе народна

преди 2 седмици

Преди имахме Хавел и Валенса - хвани единия, удари другият. Валенса бе представен като защитаващ правата на работниците в корабостроителниците в Гданск. Затова господарите му дадоха 1 000 000 долара, а за наивните работници - безработица.

92

Анонимен

преди 2 седмици

ГДР бе страна-затвор, същата като НР България. И ние бяхме почти 9 милиона в затвора, ама след 1989 г. при отворени граници олекнахме с поне 3 милиона. Тези хора не се изпариха, просто отидоха да си подреждат живота на запад, докато ние тук избирахме Жан Виденов(Да спрем разрухата! Да обновим България), плащахме на мутрите, искахме цар, после мутра-пъдар, а сега чакаме Новото начало, с новият началник - Глиган Дебелян! Германците няма какво да ги мислим - ГДР няма да възкръсне!

91

Анонимен

преди 2 седмици

Поредната пирова победа на крайнодесните (те по-скоро са леви путинсти). Същото стана и във Франция. Първи, ама власт - йок!

90

Христо Христов

преди 2 седмици

До Анонимен/93 "Да им построи Путин една Берлинска стена пак, да им дойде акълът!" - 1948 година неците са предлагали на Сталин да си построят Стената. Факт. ПП. Към предишното определение за немеца забравих да добавя и "продажни" дущици.

89

Пояснявам

преди 2 седмици

Фашисткият ЕС няма как да е идеал за нормален човек. Германците едва сега разбират, че преди години са живели в златния век при ГДР. Но този златен век отмина безвъзвратно. Тепърва предстоят срещите със суровите руски войни.

88

Анонимен

преди 2 седмици

Който е срещу американските окупатори е крайно десен