25

преди 15 години

Сина му строй квартал, брат му купува имот за милиони ... откъде тия пари бе ... от заплата ли ? Поредните милионери от държавна заплата ..

24

преди 15 години

И нищо като съучастник.

23

alex tomov

преди 15 години

KRADECA VIKA DRUJTE KRADECA!!! Kvo da gi komentirame tiq,i Osama Bin Leden iska da go sudi bulgarski sud-sigorno 6te go iskarat jertva na terorizma.Za takiva vajeto ili 9grama olovo i da se iz4istvame ot takiva bokluci ina4e ni6to dobro ne ni 4aka,i iskama evropa da ni dava pari -te da ne sa baluci kato znaqt kade 6teim otidat parite

22

бззз

преди 15 години

Толкова могат хората,така обясняват!Хайде и вие сега,за едно ИМОТЧЕ!:)))

21

преди 15 години

NALI S E SESHTATE ,4E AKO TOVA STANE V IRAN,PAKISTAN,KITAJ CIRKA SVARSHVA

20

преди 15 години

ех как си обичам продажната и корумпирана родина

19

преди 15 години

Егати измишльотините!!! Всеки ,който е купувал общински имот знае ,че първо се правят нотариални проверки в кадастъра , задължително условие също е да се обяви имота в държавен вестник и да се насрочи тръжна процедура. След което сделката се извършва нотариално като се подава искане към съда да удостовери ,че този имот действително е собственост на продавача и т.н. един куп документи... Никой не дава тъй 4-5 милиона евро за нещо ,което не знае чия собственост е и дали се продава. Това е Все едно да предложа на Драшков да му продам 200 декара мъгла в морето за 4 милиона евро и той да се съгласи!!!!! Пълни врели не кипели.. Цирк отвсякъде...

18

Pavel

преди 15 години

След като е дал подкуп не става ли автоматично подсъдим? Аз мисля че освен корумпираните, тези които дават подкуп също трябва да бъдат съдени. Вярно присъдата ще е по - малка предполагам, ама все пак ще я има.После защо ни спирали парите като не сме били корумпирани, ние не знаем да крадем, не.Лудница.Ама според мен ще е добре да хване народа и да започне сам да съди подсъдимите. Да съберат хората от Стрелбище които по цял ден блъскат за да имат не за друго а за храна и за ток. А, ток ли казах. Хм, то и там работата е малко ... :)Абе лудница ще ни изтрепят от глад.

17

Затвор за съдийте

преди 15 години

Да живее продажната съдебна система в България! Благодарение на нея сме в това положение...

16

TRAPPER

преди 15 години

На никого не желая злото, но те прекаляват с наглоста и арогантноста си!Утре да не се чудим, че нещо им се е случило от "някъде си"!....няма ли един нормален съд в тази страна?

15

преди 15 години

***,ГАДНА СКАПАНА ДЪРЖАВА !!!!!!

14

преди 15 години

Добре дошли в новата пиеса на Кафка. Решенията са прости - при доказване на подобни измами в подобни размери присъдите да граничат с тези по чл.115 от НК, а именно 10-30- доживот.Завиждам на китайците и тяхното смъртно наказание при подобни размери на карупция и измами.

13

преди 15 години

en tva e pi4,ima milioni a ne moje da razpoznae istinski dokument ot falshiv...Brato dai 500lv. i ti prodavam Vitoshka i 340 dekara ot lunata....hahahahaha

12

преди 15 години

haha haaaaaaaa golem smeh malko ni e 4e sprjaha kintite trjabva i da ni izgonjat tuk e po zle ot PAKISTANSKI VIZIRISTAN

11

zsd

преди 15 години

и моя батко да бе шеф на държавна сигурност и аз щях да съм като светия!!!!>:()

10

НФБ

преди 15 години

да плати подкупа от 3 милиона ЕВРО!Хайде .. не бил в час за какво става дума!Даващият подкуп е еднакво виновен и с този който го получава т.к в случая се облагодетелства продавайки имота веднага за 5 милиона Евро!!!ии стани-Гей да ходи да разправя на Запад , че нямало политически чадър над червените олигарси в България..

9

Vess065

преди 15 години

Моля и мен да ме измамят така, можи и с по-малко, а не с това което получавам срещу данъци и таксите които плащам.

8

Vess065

преди 15 години

Кротко моля и мен да ме измамят, ама не с това което получавам срещу данъците таксите които плащам.

7

преди 15 години

Кои са тези лоши хора дет са го измамили така.И аз чакам да ме измами някой за да се уредя с няколко милиона,ама нейсе...Ейй български АБСУРДИСТАН...държавата на невинните тарикати и подкупните съдии.Това племе няма срама.

6

kradec

преди 15 години

' Темида оправда син депутат за втори пътСъдът в Разград за втори пореден път оправда бившия депутат от СДС Никола Николов вчера. Той бе обвинен за длъжностно присвояване в особено големи размери и за безстопанственост като директор на държавния завод Диамант в периода 1992-1995 г. Според обвинителния акт на прокуратурата Николов е нанесъл щети за около 10 млн. лв. Миналото лято съдът оправда бившия депутат, но тогава обвинението протестира решението.Съдът отмени вчера и паричната гаранция от 1000 лв., поискана за свободата на Николов. Отхвърлен бе и иск от завода срещу ексдепутата за нанесени щети за 10 564 лв. 'Имаме ограбен и фалирал завод, нямаме осъдени виновници за това...Ако решението на съда е на 100 % правилно, то защо тогава от ЕВРОПА неколкократно повтаряха, че преди да осъдим корумпираните си политици, трябва да осъдим корумпираните си съдии !Ако ексдепутатът наистина е невинен, нека тогава осъди държавата ни в Страсбург за морални притеснения и уронване на престижа му ! Ако спечели това дело, тогава ще се убедя, че решението на този съд е било правилно и безпристрастно ! Дотогава си запазвам правото да имам собствено мнение по въпроса, което по закон не е задължително непременно да съвпада с мнението на т. нар. ни некорумпиран съд !