53

Алекс

преди 2 седмици

До дедо поп Дедо Попе,до 2014 всичко в Донбас беше мирно и спокойно.Всичко започна,когато руски войници без униформи нахлуха в Донбас и го окупираха.

52

Путин уволнява

преди 2 седмици

Ръководството на руската ПВО защото са използвали ракети срещу Ф-16, който е щял сам да падне. Кой ще плаща?

51

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен "Аз да попитам,и в крайна сметка,колко здрави Ефчета им останаха?" ---- това е без значение, отан има предостатъчно тенекии да им даде. Проблемът са пилотите. Под 10 броя имаха, които бяха на обучение. 2 вече са при пандера.

50

Анонимен

преди 2 седмици

Аз да попитам,и в крайна сметка,колко здрави Ефчета им останаха? То че са амортизирани е ясно.И е добре че са стигнали до Укрия все пак.Но и летища нямат .Това да излитат и кацат по пътищата на Укрия си е жив майтап братче.Значи " гаражите" им трябва да са нейде до " магистралата"?!-:) Пилот на " инат", не се става! Или си го можеш или не.Тези хвърчила амортизирани,до никъде няма да стигнат! Очакваме 2 рият некадърник Хохла,къде ще се Забие!!

49

Анонимен

преди 2 седмици

Най-накрая руснаците започнаха да изпитват липса... на знамена.

48

ОтКорупцияНаКорупция

преди 2 седмици

Шефът на украинските ВВС не бил уволнен заради катастрофата на F-16, а заради това че не изпрати всичките еФки да се потрошат за резервни части на партизанските украински групи в на териториите на ДЛНЕрите. Ски са новия че да ги дигне сите и че изпонамета да се трошът. Всичките теа хубавци са учили в съветско-руските военни академии и заедно със Волтметъра са едно явно котило на Световния Комунистически Интернационал. Глей га само какви балъшки военнотии спретнаха,

47

Анонимен

преди 2 седмици

Дали украинците ще набарат Глиги?

46

Анонимен

преди 2 седмици

Какво ме интересува УкроКиевският Фашистки режим??? Хохлите тепърва Ще ги гази Валяк!!! И то Яко!!!

45

френдлифайер

преди 2 седмици

да де, ама да не излезе, че "нещастният случай" и "разбиването" на Ф-16-ацата са станали в момента на изпробването на украинското вундервафел - новата им балистична супер-ракета?...

44

Анонимен

преди 2 седмици

Аха, а що не пишете за 4те унищожени рашистки самальота, два от които са безаналоговите Су-34.

43

бай Бай

преди 2 седмици

да де, ама хамеркнанците са съобщили, че опрасканият Ф16 в т.нар. Укриана сам се е набучил на руска ракета, т.е. пилотът "ас" квалифицирано е подпомогнал да се стана тая работа. Браво! По-важен, обаче, е въпросът за другия пилот, какъв е бил по националност, а? За него - нито вопъл, нито стон...Дали има връзка с обявеното днес от хамеркнанците, че няма да изпращат техни хора за поддръжка на Ф16-иците и вменяват на *** атлантици-военолюбци тази повинност

42

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 31 - С какво ще ги унищожават, еФ-ките им падат, остана да гонят руските униформи с нашите бтр-и.

41

Кръчматъ

преди 2 седмици

Никвъ "Катастрофъ" немаше, укропите свалихъ Ф-16 с "Пейтриът" Путин дава ми, същоту праят с домовете на хоратъ, у Киев укропите ги е страх повече от укро ПВО-ту, отколкото от руските БПЛА Герани и ракети! -))) ПС. Въпросъ е, как ся руснаците шъ платят наградата за първия свален Ф-16 на укропа дету го свали??? -))))

40

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 30 - Тагаренко каза, че една гривна не е взел, ама за друга валута не спомена.

39

Анонимен

преди 2 седмици

Тези укри никога ли няма да престанат да лъжат, дори за най-елементарни работи лъжат по навик. В Милитъриуотч пише пределно ясно, че Ф16 е свален от Пейтриът, какво не разбраха укрите, да им го нарисувам ли? Оплетоха се в лъжи, те дори лъжат за неща които лесно могат да се докажат.

38

Бай Иван

преди 2 седмици

Умнокрасивите да не седят да спамят тук небивалици, а да заминават доброволци в покровск да борят "джуджето" ;)

37

дедо поп

преди 2 седмици

До АлексА кога украински бомби избива децата на Домбас не рева сега ревеш. Днес една утре 2 и така докато зелето не даде фира

36

ало ало

преди 2 седмици

и какво ще правят навлезлите в курска област, това е руска земя, населена с руснаци, назад път няма...просто ще бъдат избити! голямо геройство!

35

Алекс

преди 2 седмици

Днес руска бомба удари блок и детска площадка в Харков.7 загинаха.Байдън не вижда ли престъпленията на руските терористи,че бави разрешението за удари в дълбочина на руска територия.Блатото докато не се разбомби сериозно,терористите няма да се вразумят.

34

МНОГО ОТРАНО

преди 2 седмици

ПОЧНАХА ДА ПАДАТ ЕФКИТЕ !