43

Анонимен

преди 2 седмици

Депортирайте Меркел!

42

Злобен Чичко

преди 2 седмици

ГЕРМАНИЯ ще се справи с малката и злобна русийка.

41

Анонимен

преди 2 седмици

Българинът както винаги не може да проумее какво и защо се случва. Той иска само да коли и беси и да реже топки. В цивилизовани свят нещата работят по умерено, по умно. Изпадането в крайности е за страхливицте , за уплашените, за слабите и безсилните.

40

Имаме нужда от DE

преди 2 седмици

Руснаците са злобни убийци. Време е германците да освободят Европа от руското позорище. Европа има нужда от своят ДАЛНОВИДЕН НЕМСКИ СПАСИТЕЛ точно в този момент. ВРЕМЕ НИ Е ЗА ГЕРМАНИЯ.

39

Истината в 2 думи

преди 2 седмици

Германците са по-добри хора от руснаците.

38

Чичо

преди 2 седмици

Много ми харесва, че започвате да говорите за Свята Германия. Това е добре за Планетата Земя.

37

Ха

преди 2 седмици

2 г.за групово на 14 годишна. Кат България.

36

Анонимен

преди 2 седмици

Простия бугарски сел як, за когото илядо евра са като диамантена планина, никога няма да проумее какво е цивилизация. Като го унижат и пребият примерно, какво ще постигнат в очите на света, ай де това си помислете! Държавата от кое ще получи по-добър имидж? Ако ги убият завоалирано като в путинските тюрми, по-ли ще ги уважавате?

35

Факт

преди 2 седмици

Афганистанците са сто пъти по хора от немскитетъпаци

34

Анонимен

преди 2 седмици

Когато ордите започнаха да прииждат в Европа в началото на предното десетилетие, представяни от медиите като "уплашени от войната жени и деца", същите тези медии и политиците наричаха такива като нас "популисти", а аз наричах тези медии и политици бавноразвиващи. Отне им близо десетилетие и половина за да им загреят реотаните и да разберат какво става. Изложих доводите си, благодаря за вниманието.

33

Кольо кура

преди 2 седмици

Като го върнат обратно в Афганистан,талибаните ще им скъсат ауспуха И що триете бе????

32

Анонимен

преди 2 седмици

Да си кажем.Германия беше на правилната страна преди 85 г.Единственият грях на САЩ беше,че нямаха грам акъл да подкрепят Червеното.Да,рашка тогава беше жертва , съчувствала съм и,трябваше да победи.Но.Виждаме.Тях,***,Ел.В какво се превръща всичко победило,което се самозабрави.Много по-големи бели станаха от това,Че оная Дойчланд загуби тогава.А Хитлерчо,кой го спря да убива междувременно.За нас, Европа щеше да е по-добре той да беше победил.Броят асата !

31

мак

преди 2 седмици

Направо са депортирали маса народ, смЕх. С такива темпове на депортации и с новия пакет закони за миграция германия ще стане мюсюлманска държава.

30

Анонимен

преди 2 седмици

За тези трябва смъртни присъди, не по 1000 евро. Какъв е този свят, каква е тази правосъдна система, какво е това цивилизовано човечество, което изпраща изнасилвачи и убийци с по 1000 евро? А живите жертви, които цял живот ще живеят с това, цял живот няма да се доверят на никой, ще мислят кой ще е следващият и т.н.? Тях как ги обезщетиха?

29

Народняк

преди 2 седмици

Да даваш пари на престъпници е равносилно да съблечеш дъщеря си и да я предложиш за "забавление". Швабите са изкрейзили тотално. Трябва нов Фюрер и той ще се появи скоро, дори и да не е австриец.

28

Хитлер

преди 2 седмици

е бил много умен човек. Работил е със замах и е решавал подобни проблеми немедлено.

27

Какво са 1 000 €

преди 2 седмици

В сравнение с вечното?

26

ДПС ги подкрепя

преди 2 седмици

Затова получават хилядарка. А бг.балъците не могат парното да си платят.

25

не в газовата камера

преди 2 седмици

режат се топките и край с девиците

24

Колко

преди 2 седмици

Ще ви върнат у БеГето ше стане Бейруд