166

ФЕЙК

преди 2 седмици

От статията разбираме, че в Германия мамят потребителите с въздух в опаковката- а сега кажете ако някой производител пусне опаковка без да е обозначил грамажа дали изобщо ще може да се появи на пазара- не! Искали са нещо да ни кажат ама не успяха- аз не съм срещал продукт без обозначен грамаж, защото те не казват че продуктът е с по малко тегло в опаковката, а че опаковката е по обемиста и има повече въздух! Фейк новина!

165

Златно правило

преди 2 седмици

По принцип щом е многократно преработена храна в опаковка и с голям срок на годност значи не става за ядене. Особено сладките неща, вафли, шоколади, бонбони, и безалкохолните напитки са отрова. Не разбирам защо хората продължават да ги купуват. Яжте нормална храна. Искаш сладко - има плодове има пчелен мед.....За вечеря за обяд -сготви една манджа с нормални продукти. Месо, картофи, ориз, боб. Вземи сурови храни. Това което не може да се фалшифицира. Пресен зеленчук, салати.

164

Анонимен

преди 2 седмици

Високи цени, ниско качество! :-)

163

ядеш и ревеш

преди 2 седмици

Никой не ви кара да купувате.Аз ако си увия ляйното в хубава опаковка и вие го вземете от щанда , аз ли ще съм ви виновен?

162

Анонимен

преди 2 седмици

До АнонименАз произвеждам си, червен гигант и розов гигант, на магазина може да се купи със съмнително качество за 7 лева килограма, но гарантирано ще е натъпкан със знайни и незнайни отрови.

161

Анонимен

преди 2 седмици

Не ни стига това, ами се оказа, че ЛБТМ пропагандата била от жизнена важност за обществото според ЕК. Вместо да се занимават с упадъка на бизнеса заради зелената сделка и Украйна, те пратиха запитване за закона за ЛБТ пропагандата в училище.

160

Анонимен

преди 2 седмици

хихихи, наивен народ. Много ясно, че ще лъжат, за да оцелеят. Войната в Украйна кой мислите че я плаща? Първо я плащат производителите като им вдигнаха данъците и горивата, някои фалираха други пренесоха част от загубите на потребителите за да оцелеят. Ама вие си викайте слава украине докато превръщате ЕС в *** на бедност и мигранти. То това води крайната либерастия.

159

Анонимен

преди 2 седмици

Предлагам на укропчетата да им занесат малко суши от япония с тритий и цезий и тежка вода от фукушима. Тия не се научиха

158

Анонимен

преди 2 седмици

Укросопол, още ли мажеш опорки? Крайна приключи, а ес е в тих фалит, какво се напъваш ?

157

Mда доматите

преди 2 седмици

марулите и млякото бяха най "сладки" след Чернобил.

156

Купи си мозък!

преди 2 седмици

До 31. Анонимен. Преди 1994 г. при капитализма България произвеждаше самолети, но после дойдоха комунистите и всичко разрушиха и разграбиха. . . . . Е, да ама няма, има само oт овце!

155

Купи си мозък!

преди 2 седмици

До 31. Анонимен. Преди 1994 г. при капитализма България произвеждаше самолети, но после дойдоха комунистите и всичко разрушиха и разграбиха. . . . . Е, да ама няма, има само ***!

154

Анонимен

преди 2 седмици

Да ги лъжат немците, какво ме интересува. Тука ни лъжат така от 30г.

153

ПорЦелан

преди 2 седмици

Преди купувах гел за миялна "Finish Classic" - 1.5 литра, 60 дози за 20лв, а във Фантастико и Метро можеше понякога да се намери за 11-14лв. Сега това го няма, има нов гел, 30 дози за 30лв. Имаше го в Метро за 15лв, после го вдигнаха на 16, но и това е повече от двойно увеличение

152

До до допълня

преди 2 седмици

Преди седмица ходих по селата, по-евтино е. Истинска храна. Разпитайте познати, кога има пазари по селата, в кои дни. Прави впечатление, че и там се навъдиха спекулант с високи цени и гумени стоки. Домашното не е лъскаво и голямо, но е истинско. След като купите за първи път от пазарче на село, взимайте телефоните на домашните производители и тогава директно от дворовете берете на воля за левчета. Въпрос на търсене и проучване на "пазара". Млечните продукти директно от производители имат сайтове

151

Анонимен

преди 2 седмици

А докога ще прикривате въпросните производители? Докато не започнете да им обявявате имената, няма да спрат да мамят.

150

Анонимен

преди 2 седмици

Абсолютни измами се правят с опаковките, кутийката е два пъти по-голяма от съдържанието, в чипсовете огромен пакет с въздух. При вафлите също. Въобще тарикатлъци на килограми. Но щом контролните органи играят комбина с тях, няма проблем. И друго, за много опаковки трябва да си носиш микроскоп за да можеш да прочетеш. Не може такива ситни шрифтове да се допускат. Това е пълно безобразие.

149

За въздухарите

преди 2 седмици

Въздух в опаковките, защото сте такива останали в България! Искам лайкове!

148

Do Да допълня

преди 2 седмици

Явно не си ходил скоро по селата - там цените станаха по-високи от Големите Вериги , и качеството е лошо - няма кой да работи и използват торове , препарати и семена които са забранени .

147

Да допълня

преди 2 седмици

Веднъж седмично пазаруване от селата. Чистат печалба след разход бензин, но истински млечни продукти и продове, зеленчуци, мед от 30% до 50% по-ниска цена.