58

Анонимен

преди 2 седмици

Само в БГ може да има толкова нагли и самозабравили се хора. Ние ги научихме че всичко им е позволено и се държат като роми, нищо че са турци. В нормална държава тия щяха да са бити и ритани и щяхме да сме забравили вече. То момчето добре ще ги нагласи, направо им приключи партията за 2 седмици.

57

Анонимен

преди 2 седмици

Доган да обясни, какво е имал предвид, когато каза "момчето прекали" и че ставало дума за България. Когато трябваше ДПС да подкрепи правителство на ГЕРБ, единствената стабилна партия в България към този момент и държавата да дръпне напред, Доган заповяда в последния момент, да не се гласува за кабинет "Желязков" , въпреки че ДПС е изпазявала позиция че ще го подкрепи. С което хвърли държавата в политическа криза, още по-голяма от тази, сътворена от ПП,ДБ. Така ли, мисли за България?

56

Анонимен

преди 2 седмици

Това е подхода на този етнос. Когато са заплашени се събират на тумби, крещят, заплашват, носят колове и камани.

55

НИЕ БЪЛГАРИТЕ....

преди 2 седмици

..НИКОГА НЕ СМЕ МРАЗИЛИ НАШИТЕ МЮСУЛМАНИ И НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ НА ЕДИН ДОНОСНИК , КОЙТО ЖИВЯ 20-ГОДИНИ НА ГЪРБА НИ ДА СЪСИПВА БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИЯ НАРОД С РАЗЛИЧНИ ВЕРСКИ ИЗПОВЕДАНИЯ И ДА ГИ ЛЪЖЕ И ГРАБИ!!!!БЪЛГАРИЯ Е ЕДИННА--КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ЦЕЛОСТТА НА НАЦИЯТА!!!ТОВА В БОЯНА ---ДНЕС НЕ Е ДПС , ТОВА СА ДЕРИБЕИТЕ НА ДОГАН-ЕФЕНДИ ,/по руски образец/ ДЛЪЖНИКА НА ПАПАЗОВ И ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД , БЕЗ РАЗЛИКА ВЪВ ЕТНОС И ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ!

54

Евроатлантик

преди 2 седмици

Да спасим доктор Ахмед Доган! Да запазим Росенец за идните поколения!

53

Анонимен

преди 2 седмици

Хахахахахаха Баницата изгоря.

52

Чичко Гошко

преди 2 седмици

Ние от масонска ложа Слънце, нямаме такива проблеми, защото .. крадем добре с всички партии! Агата също краде добре с нас, ама влечението му към чашката му изигра лоша шега.

51

Анонимен

преди 2 седмици

Нямало желание да се събират и да пътуват. Всеки си гледа семейството и хората са уморени. Не им се ходи по протести. Те не протестират за скъпия ток и вода, защо да протестират в защита на Доган? Доган не им е дал един лев. Файда от него нямат. Протестират само дерибеите, че са изпаднали в истерия за парите.

50

Анонимен

преди 2 седмици

Някой пак е подкарал овцете.

49

Анонимен

преди 2 седмици

Деррибеите на агент САВА са в кв. Бояна, не да охраняват по(ро)ч(е)ния им председател, а да пазят блендиранитя апартамент (черната каса) разположен в Сарая пълен с пачки от евро, долари и кюлчета злато. Затова са толкова активни там и искат да окупират Сарая. ДОбре е да се разгледа и сградата за еротични танци, където разни манекенки танцуват на колчета за дерибеите

48

Анонимен

преди 2 седмици

Що там, не знаят ли къде трябва да се съберат? Да им подскажа - пред Посолството ще е по-ефективно. Оня Мертен за кво мислите ни е пратен? Пак да ви подскажа - не е да ни помогне, а да ни отслаби и да ни направи послушни слуги.

47

до 25

преди 2 седмици

Как така са си негови парите? Като са си негови защо ги укрива? От обръчите от фирми ли забогатя? Или е садил тютюн като горките турци, където стават в 3 часа и цялата си челяд отиват да берат тютюн, а ръцете им до лакти в катран. Един залък хляб не са яли от работа. Вземат малко хляб и сирене по обяд, а то горчи от катрана. Парите ако са законно придобити, няма лошо и няма да ги крие. А щом ги крие може да ги е откраднал 2010-2014 когато управляваше. Трябва да докаже от къде ги има.Армагани,а?

46

MaйMyнaтa

преди 2 седмици

Ахмеди да не се прай на уплашен и да дири охрана, а да си дири адвокате. Щото може да се наложи да плаща наеми эа 20-се години, и эа двата имота.

45

Анонимен

преди 2 седмици

Хайде вървете си от там откъдето сте дошли Доган и вие не сте велики кой ви е излъгал

44

РАДЕВ, РАШКОВ И КИРО

преди 2 седмици

РАЗЦЕПИХА БЪЛГАРИЯ ОТ 2020....РАБОТЯТ ЗА РУСИЯ И ТУРЦИЯ - ДВЕТЕ ПОРОБИТЕЛКИ НА БЪЛГАРИЯ......

43

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 седмици

Това е Сомо Началото , Като Плъзнат Чеерепи и Въълци - Ше Катурнат Цялата Държава.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

42

ДЕРИБЕИТЕ СЕ СЪБРАХА

преди 2 седмици

НОРМАЛНИТЕ ДЕПЕСАРИ СИ БРОЯТ ЛЕВЧЕТАТА ОТ ПЕНСИЯ ДО ПЕНСИЯ...

41

Джо

преди 2 седмици

Стига с тези сараи. Кажете какво стана с конфискувания крокодил. Какво му е състоянието ?

40

Патриот

преди 2 седмици

След 40 години отново полицията бие тypци.

39

Анонимен

преди 2 седмици

Доган е сътворен от мракобесната ДС, и живее на заем, източнайки държавата с обръчите от фирми, на дерибеите му помече от 30 години.. Българските турци не заслужават това. Властта и богатството деморализират хората.