437

Анонимен

преди 2 седмици

В договора за наем пише, че Доган ще ползва само един апартамент и две стаи, докато собственикът не реши той са се изнесе. Собственикът реши, Доган да се изнесе и това трябва да стане. Ако е имало предупреждение в посочен в дотовора срок за изнасяне, наемателят трябва да напусне незабавно имота. Ако не е имало такова, а стои в договора, трябва да се даде срок, в който наематели да се изнесе. Собственикът има право незабавно да влезе в другите помещения, които не са дадени на Доган по договора.

436

АБУ ЕЛ МОД

преди 2 седмици

Платени клакьори,за по 300 лева защитават този дон мафиот доган.

435

ВЪПРОС

преди 2 седмици

Докога Доган ще ни занимава с наемите си??? ДА СИ КУПИ КЪЩА!!! ПЪЛЕН Е С ПАРИ!!

434

Фикси

преди 2 седмици

Медиите почват да лансират синчето май......някой дава кинта. Мафия!!!!

433

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 седмици

Къде е Тръгнало Дебелото Магнитски ??? Руснаците му Счууппиха Гллаавата в Дубай - Шиха го в Швейцария, САЩ го Намогнитиха с Магнитски.....Къде си Тръгнал с тези килограми - купи си Баасстуун.....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

432

наем

преди 2 седмици

"Според представения договор, сключен за срок от три години, оган плащал 48 666 лева годишно." --- А дали наистина е плащал наем този агент?

431

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 седмици

Рейтинга на Шиши Падна на 0,00001 % - Вече Не Става и За Сеелски Кммет .......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

430

адвокат Тенев

преди 2 седмици

Първо: Откъде накъде турчина Доган, създаден като провокатор от ДС вместо да бъде след 90те тикнат за 10год. в трудов лагер и после изгонен от БГ заедно с цялата му рода го наричате " господин " и "почетен председател" ( един криминален тип " И после вижте им Заплахите !? И до кога ще бъде търпяно това недоразумение и анти българска партия ?

429

gogo

преди 2 седмици

почетният председател осигурил политическа протекция на Вълка за да вземе необезпечен заем от 150 млн., за което пък получил съответен процент, заедно с другият престъпник, директора. А през годините гледа умно, издува бузи, а като съвсем изгуби разсъдък си признава за баниците и порциите. Ето това представлява "гениалният" политик на България и почетният ви председател

428

Анонимен

преди 2 седмици

почетният председател Доган е какво му е почетното какво е направил за вас драги ми сънародници от турски произход ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО .

427

АКО

преди 2 седмици

ЩЕ ДА Е ,,ДИМИРЕСКО,,-ВЪН НА УЛИЦАТА,КАКВО ГО ДОНДУРКАТЕ,КОЙ Е ТОЙ-ТЪРТЕЙ

426

въпросче..

преди 2 седмици

а полицаите нямат ли пистолети? Тези наглеци ги отстреляй и "сблъсака" приключва.

425

Въййй

преди 2 седмици

И тоя като бай Тошо с едно одеало остана.

424

Анонимен

преди 2 седмици

Стигнахме ги Америанците - в следващият парламент ще има само 2 партии -ГЕРБ и Възраждане

423

Анонимен

преди 2 седмици

Боя е за имоти купувани с пари от корупция! Държавата да ги отнеме да не се карат престъпниците за тях!

422

авраам

преди 2 седмици

ТРИ ГРЕШКИ ДОПУСНА Малкия мустак

421

Киркор

преди 2 седмици

Сина му,какво,наследник на трона на татко ли е?Добре направи Пеевски ,че ги разбута и да се прекрати срамната история с това ДПС.Цял народ знае за какво става дума,но ги търпи.Срамота!Надяваме се НАП да ги подхване тези неграмотни милионери,обезкостили България.Направете лека сметка какво ни струва подръжката на това малцинство-милиарди!

420

Анонимен

преди 2 седмици

Чудно , без парите на tlustia как ще си уреди изборите Д(п) С

419

Галя от EmbassyTO

преди 2 седмици

Вижте сина - все още ли дръндарския твърди, че не е р о млянин

418

Анонимен

преди 2 седмици

Доган е основательт на Турското национално освободително движение в Българияе нелегална организация набългарски турци, противопоставяща се на т.нар. Възродителен процес. Доган е основательт.