136

Анонимен

преди 2 седмици

Хора, които обичат държавата си и не са съгласни разни резаниБежанци да изнасилват жените им и да бият децата им са - екстремисти и путинисти. Жалка, Жалка Европа се превърна в *** на пропаднал БЛМ-ЛГБТ-САЩ!

135

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 137 Абсолютно вярно! Логиката винаги побеждава в живота.

134

Анонимен

преди 2 седмици

Това не са партии ориентирани приятелски към Русия, а такива ориентирани НЕПРИЯТЕЛСКИ към разсипването на собствената им родина. Ама за сегашните либерал-комунисти, които като болест са завзели целия запад, има само една права идея - тяхната и който не я поддържа е съюзник на Русия.

133

До Пишман аФторката

преди 2 седмици

И какво лошо има в това хората в Германия да гласуват за партии които искат да се прекрати наливането на пари и оръжия на нацистите в Украйна ? И да се спрат безумните санкции срещу Русия откази от руски газ и нефт които унищожиха икономиката на Германия ? Плюс ***.л.оумната Зелена Сделка която спря АЕЦ и ТЕЦ в Германия и вдигна цените на ел.енергията до небето. С кой от изброените факти ви е виновна Русия, след като Германия сама си ги наложи ?

132

Анонимен

преди 2 седмици

Гнусната урроддлива либерастия не може да трае дълго време. Хората почнаха да се събуждат и да осъзнават че това са сатанистки, антисемейни, антиморални, антихуманни ритуали, които рано или късно натурално ще приключат. Тогава жендъсрките гниддди ще трябва да си търсят пещери къде да се крият от "любовта" на нормалните хора.

131

Асен от Асеновград

преди 2 седмици

Това изкуфяло джудже на снимката е господаря на гнусно-кафявия варненски мурзилник.

130

Жорж

преди 2 седмици

Това е журналистическа манипулация в най-чист вид. 1. Всички извън системни партии в Германия,които си искат обратно държавата са руски партии2. Те се екстремисти3. Те са крайно десни, но не са крайно леви, а само леви. На журналистите е забранено на използват " крайно" ,когато говорят за левите. Те са просто леви

129

Анонимен

преди 2 седмици

Заглавието на статиата е просташко, а самата статия ***. Що не си гледаме нашата страна или по точно нашата бедна провинция на ЕС. А какво е популизъм и екстремизъм ,това са думи неуместни за Германия. Там зелената партия е толкова зелена, колкото аз съм космонавт .

128

188 каскетоФфф

преди 2 седмици

От 32 години съм в слънчева Калифорния. А ти?

127

Анонимен

преди 2 седмици

Ще призная ето това за победа на Русия- когато си върне между 20/30 000 000 руски емигранти обратно в матушка!

126

Зайо Заев

преди 2 седмици

Заглавието на статията ме стресна.Имаш чувството,че танковете на Путин вече са превзели Полша и наближават източна Германия.

125

Анонимен

преди 2 седмици

Сега ги натоварете на един товарен ЗИЛ и ги пуснете из Русия да обиколят и да кажат да ли още ще са про Руски- и още натоварвате м/у 2/5 000 000 рашистанци обитаващи Германия и ги пускате в Русия- след 3/6 месеца ги пускате на фронта и ако искат да останат в Русия им изплащате по 1600 евро на месец помощи!

124

колко е часа?!

преди 2 седмици

От Гмeш.бг кога ще станете и да работите бе не ви е срам?

123

Мужик

преди 2 седмици

Заблудени oфтcи има навсякъде!

122

Старо е

преди 2 седмици

До Мнение 179 Изтърка се вече пожеланието ти. Излишно е, но ще ти го кажа: По същата причина, поради която ти не се изнасяш в щатите. Предпочиташ да си си у дома и да спориш с мен, вместо да гърбиш денонощно,за да си заслужиш подслона под някой мост или в метрото, нали?

121

Евро Мутра

преди 2 седмици

Pycopoби, слушайте внимателно. Ставайте, оправяйте се, мийте мирижливите крака и отивайте да ми правите банички. Баничарницата трябва да работи на пълна пара отрано-рано. Искам ей ся след като пусна пияното за 30-40 минутки, баничката да ми е готова топла топла на поднос с един хубав студен айрян. Ясен ли съм?

120

немецът е праволинен

преди 2 седмици

Кога ще се научи като нас, да си подменя вота по мерак?

119

Франци

преди 2 седмици

Писна им на хората, от втората световна окупирани от САЩ, и Мерц техен васал. Зелените съсипаха индустрията и са някакви политически клоуни. Търсят просто промяна

118

Асен

преди 2 седмици

Това изкуфяло джудже на снимката е господаря на гнусно-кафявия варненски мурзилник.

117

Анонимен

преди 2 седмици

Домашна работа за всички 'русофили'. "Как е истинската фамилия на Владимир Владимирович Путин?" (Както знаете, Путин не е име, както и Сталин - това са прякори)