152

СМЕХ...

преди 2 седмици

НА ПУТИН РАБОТАТА Е ---"ТРАЙ КОНЬО ЗА ЗЕЛЕНА ТРЕВА..."... И ДА СИ ЛЪСКА ЯДРЕНИТЕ ТЕНЕКИИ ЗА УТЕШЕНИЕ!

151

Анонимен

преди 2 седмици

Каквото каже Путин, това ще стане!

150

Анонимен

преди 2 седмици

Е нали беше "денацификация" ? Сега Украйна трябва да рухне ли какво ли що ли? Май путинягата не знае какво иска!

149

Анонимен

преди 2 седмици

Как върви изтласкването?

148

Анонимен

преди 2 седмици

Фокусът на Путин е върху носенето на обувки с колкото може по-високи токове.

147

Анонимен

преди 2 седмици

ДА ЕДНО Е СИГУРНО СКОРО УКРАИНА НЯМА ДА Я ИМА

146

Стига глупости

преди 2 седмици

До Тъжно: Нито "целият свят е във война" нито пък войната се води заради Путин. След осем години гражданака война между украинската армия и сепаратистите от Донбас Русия не можеше да остави на изтребление руското население там. ....................... Да си припомним и това, че преди началото на руската инвазия Путин поиска от САЩ и Брюксел гаранции че Украйна и Грузия няма да влизат в НАТО, като им напомняхе че не може сугурността на една държава да се гради върху несигурността на друга.

145

Война можеше да няма

преди 2 седмици

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и част от Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.

144

Голата истина

преди 2 седмици

Що е туй диванен експертл Ами точно това ни описват в статията тип тюрлюгювеч, в която лайфматива е Защо тоя гаден гном не си изтегли цялата армия от Украйна за да си върне незабавно 15 обезлюдени села по границата и град с 5300 хители който при това не е на 100% превзет. Тъй или иначе атаката в Курска област е обречена. Путин за тия 3 седмеци превзе освен десетки села и 3 града с население до войната 15-20000 включително култовия Ню-Йорк. Както казват там Все идет по плану!

143

Тъжно

преди 2 седмици

Целият свят е във война заради психическото състояние на един ненормалник....войната ще свърши една когато путин умре....

142

23452453234

преди 2 седмици

Тоя ще изкара ли дотогава? Като му гледам тридневната специална военна операция...най-много още три дена да изкара.

141

Анонимен

преди 2 седмици

Нашите евроатлантици -тротинетки всеки ден мучат по опорката спусната им от Посолството че Русия не може да изтласка хохлите от Курска област. Ама нали са т.ъъпички горките не могат да се светнат че този път целта не е да бъдат изтласкани а да бъдат избити до крак.

140

Сата НАТО

преди 2 седмици

До $$$$....Зеления допусна фатална грешка. Сега вече в Русия има толкова много желаещи да се бият срещу тези които се мислят за непобедими ----///----- Има ама нещо не се виждат. А изтребените свинособаки вече станаха 615 000.

139

Сата НАТО

преди 2 седмици

Не виждам какво се радват телетата-русофили... В Курска област няма никакви изгледи украинците скоро да бъдат изгонени, те всеки ден изтребват нови и нови свинособаки. А всичките радостни писъци за Покровск са силно преждевременни.

138

137 $$$$€€€€

преди 2 седмици

Де да беше вярно! То преди приказвахте "Украина за 3 дня" ама нещо не стана, че сега с новите мантри: "Зеленски направи фатална грешка" се успокоявате ама си е чиста дeбилщинa.

137

$$$$€€€€

преди 2 седмици

Зеления допусна фатална грешка. Сега вече в Русия има толкова много желаещи да се бият срещу тези които се мислят за непобедими. Ще ги вкарат в чувала и всичко ще приключи за Украйна.От тези бригади половината са в земята.Жалко за толкова смърт но наркомана прави пачки от смъртта. Този наркоман не може да разбере че условия на Русия не може да се поставят.Вече и половина от мъжете в страната не желаят да умират заради интереса на тази банда от престъпници Дано всичко свърши бързо и за Европа

136

Анонимен

преди 2 седмици

зимата,зимата ще е леш,без ток и вода

135

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 седмици

Аре бе, нападайте Нато. Имате ли тoпки?

134

Анонимен

преди 2 седмици

От началото на войната борсите в САЩ се препълниха с пари. 5 пъти повече капитал има. Браво на Пoтю. Възроди Америка.

133

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко постига с фокуси! Вади атом от ръкава!