57

Анонимен

преди 2 седмици

До Ти да видиш! Щото мъжът с много жени има позиция в обществото, която най-често е извоювал. Жените налитат на богати, успели и лидери и рядко ги интересува красотата, защото според тях мъжете като цяло са грозни. В аповете за запознанства 90% от жените харесват единствено топ 1% от мъжете(после що реват, че мъжете изневерявали... ми, 90 жени гонят 1 мъж далеч над лигата им).Мъжете търсят красотата и младостта в жената, покой с нея и да е сигурно, че не изневерява и няма да им роди дете от друг

56

а аз съм Рептил от

преди 2 седмици

13-тата Династия на Илюминатите и нашето пие не е алкохолно!

55

Анонимен

преди 2 седмици

Хубаво, даваме им да се натряскат жените, ама това добре ли е за тях не знам, почват да приказват едни работи, дето може да отблъсне всеки мъж до тях :)))

54

Hans Andersen

преди 2 седмици

приказки! Откога в Русия има толкова често people of color (neger) като на снимката, а лекарката е с чисто руско име! Оценка на съчинението съдържание слаб (2), художествено изпълнение много добър (5)! Къде ги четете тези storys?

53

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 55 Старото поколение жени масово не пият. Тези под 40 масово пият повече от мъжете. Просто литър вино насаме вкъщи не го броят за пиене. Епидемия е покрай покачването на броя на разведените и старите моми, а младите са учени, че трябва "да си изживеят младините" с много различни мъже, барове, почивки и т.н. Над 30 вече са усетили, че живота е скучно да го живеят сами, но пък мъжете не ги искат, като има по-млади, необременени, без деца, дето няма да те е срам, че са били с цял град.

52

Марки питиета?

преди 2 седмици

Като стана дума за алкохол, каква водка, бира и уиски предпочитате да пиете? Кои ви харесва от скъпите и качествените?

51

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 56 Ще кажеш не си виждала жена да трепери от напрежение, но явно сте некакъв вид влечуги жените, винаги си пъхате студените копита под топлите мъжки космати крака, за леглото става въпрос :)))

50

Анонимен

преди 2 седмици

Отново заформя интрига!

49

Анонимен

преди 2 седмици

Жените не са хора, в смисъл ако се напият почват да ги говорят едни, дето за един мъж е трудно за разбиране, но виждаш истинската им всъщност, те затова са трезвенички повечето :)))

48

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 50 Отказах твърдия алкохол, минах на бира с мезенце разбира се, но то като се замислиш, какво всъщност ще правиш ако откажеш и бирата, ще взема да ремонтирам всичко като некакъв психопат, щото друго няма кво да прая, или да награбя жената и да е таковам нон-стоп, това също писва :)))

47

бай работник

преди 2 седмици

Да големо жендърче съм -на 52 години със 30 годишен стаж всекидневно пиене. Голем келепир е да знаеш отоврко...пии сега сскоро ще ревеш!

46

Анонимен

преди 2 седмици

То хубаво, че жените ги било срам да са алкохолички, но някак може ли да се определи какво значи това? Чувал съм от медици, че пиене всеки ден е алкохолизъм, даже да е по едно малко. В същото време почти не познавам жени да не пият по чаша-две вино всяка вечер вкъщи или в офиса преди да си тръгнат. Но пък и повечето до по на 30--35 не правят семейства и нямат и друго какво да правят освен пиене и ходене по молове и екскурзии в свободното време. Мъжете някак по-лесно намират хобита.

45

Анонимен

преди 2 седмици

До бай работник Зависи дали пиеш с мезе бирата, щото протеина убива тези киселини както казваш, пък е и е само 4-5 % алкохол, не е сливовица 50 % да те смаже след половинка :))) Хероина е по опасен, но щом казваш мъжленце, нали всички сте жендърчета вече :)))

44

Анонимен

преди 2 седмици

до 45 Аз имам пък розов белег отзад на врата който е дълъг 5-6 сантиметра и отива в космите на главата по рождение. И един ден някаква маааалоумна ме пита: А бе кой те е бил във врата отзад че имаш такъв белег? Идеше ми да я изтрещя. Много хора имат подобен белег по рождение, но какво да й обяснявам....

43

НаПълно НеВаксиниран

преди 2 седмици

Никакви Отрови - Не Слагам в тялото си! Никаква Захар, Никакви Токсични Зеленчуджи и Плодове с Отровата Фруктоза в тях - Не Съм Пчела - да не говорим за Пестицидите и Хербицидите, с които са Пръскани!! Опитвам се да ям поне по 200 града Свинска Мас на ден, в Животинската Лой - е Истината към Здравето!!

42

Анонимен

преди 2 седмици

Митьо, знаеш ли колко пъти съм се прецаклвал с алкохола и да поканя жена у нас. Искам да ми стане, но няма братче. Меееек меееек и не става. Е, като бях на 20 години не ми пречеше толкова, но като ударих 30 годинки не става братче след половин кило водка.

41

Митьо Чепа

преди 2 седмици

Алкохол + жени = счупени кревати!

40

Анонимен

преди 2 седмици

Казват че от водка се ослепявало...аз ще ослепея от онанизъм ми се струва обаче. Започвам да го усещам.

39

Анонимен

преди 2 седмици

- Колко си учил Иване? - До трето отделение... - А аз основно, техникум, визше! - Е па ти, ептен нищо не си знаел? Аз се родих, кат мама бе на 13 годинки, пияна, заляна...

38

бай работник

преди 2 седмици

Аз започнах преди години със една бира в петък,последната година пих по 4 литра всеки ден без изключение. Още от обед си мислех за бирата вечерта. Като бонус висока пикочна киселина,гастрит,малко подагра и кръвно високо.Спрях всякакво пиене вече ,но след като се уплаших. Мислете с главите си,алкохола е адски коварен,повече от хероина даже!