72

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Казах нещо - тия ще паднат и ще паднат с много, защото глупостите им са чудовищни. Има една приказка да я кажете на едни хора: И във войната си има правила и между най-жестоките врагове има разбирателство едни неща да не се правят, защото са недостойни, подли и твърде жестоки - толкова жестоки, че обиждат боговете на войната! И няма никой дето да е обидил боговете на войната и да е прокопсал!

71

Анонимен

преди 2 седмици

Баси бунта мен, да си праи линийки... хахахахаха :)))

70

Лудото Ленче

преди 2 седмици

Абе какви психолози и какви глупотевини бе ?!?? Да полага обществено полезен труд тази *** за да и дойде акъла в кухата тиква !!! *** разни се кикерчат и развращават младите !!!*** ....

69

Анонимен

преди 2 седмици

До ППДЕБЕЕЦ - викаш няма ли поне една-две драг "кралици" и няколко понита не се брои? От къде на къде пък ще рекламират хетересексуално поведение пък било то и от труженички..

68

Анонимен

преди 2 седмици

Целта са паричките

67

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

В стил вратите на Явашев - могат да бъдат подредени над път или магистрала! Автомобилите преминаващи се осигуряват поток от въздух и от двете страни. Конденза би трябвало да е зловещ, ама замърсяването! Ще трябва да се пречиства вторично!

66

фитнес батка

преди 2 седмици

Леле, сега заради тия кл0уни да чакам ли да дойдат куките да ми изземат кутийте с таурин, кофеин и бета-аланина?

65

Анонимен

преди 2 седмици

Какъв бунт и какъв риск, това е най-заспалото и пасивно поколение, искат само да седят да пушат, шмъркат, да си снимат задниците и да цъкат по телефоните. Абсолютни амеби, такива бунт не правят.

64

Анонимен

преди 2 седмици

Е наистина няма такава държава. Цялата държава да се занимава с една чалга наркоманка вече 3 дни вместо да я натика в панделата.

63

Анонимен

преди 2 седмици

Като искаш да се бунтуваш пи к л о, вземи да напраиш нещо по-градивно, не да ми шмъркаш линии с ванилия :)))

62

Анонимен

преди 2 седмици

Какъв бунт? Това да не е 70те? Сега се друса масата - тези които и сами на себеси са си скучни. Вярно е че иска тази да се впише в това поколение, но те са най-големите комформисти от времето на реформацията насам.

61

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Някой гледа ли по БТВ Ергенът? Аз по принуда на вечеря. Гледах и се маех. Първо на грозотиите и второ на липсата на какъвто и да било интелект. И това ки го рекламират по национална ТВ-грозни дори за една вечер паччаавври с интелект на колибри, колкото да пръхкят с крилца и да се въртят около един изтукан-ерген. Мислех си, че като одъртея, няма да подбирам женското, но не било така, кака. Грозното сине грозно и на 20 и на 50.

60

Анонимен

преди 2 седмици

На таз кухата ако и кажа да шмърка тази помия на кока ми, ще го измърка целия, но ко да праиш, бунт на сегашните тийнове...хахахахахахах :))) Това го гледат още по-мало умните тийнове по тубата..., немам думи :))

59

Анонимен

преди 2 седмици

Тази е същата като Симон Милков....тръгна да се прави на интересна и сега ще се скрие. Най- ме накефи обаче как се разрева тоя психясал наркоман Симон Милков от Киро Брейка. Муахахахахахахахаа....Брейка му скапа психиката наркоманска. Голям си, Брейк!

58

Анонимен

преди 2 седмици

Комплексен психологически анализ на една проста ***...Батиииии смешниците!

57

до 56

преди 2 седмици

Че тя коката поне е натурална с това няква синтетика и не се знае кво е точно

56

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Поколението, което искало да живее в бунт, хаха. Ами да се бяха родили с нас и да си живееха с нас в деветдесетте. Пълна слободия. За такава днес си мечтаят всички, но единствено в България от цял свят, имаше такава слободия без война. Поне не и в истинския смисъл на думата. Но...ще има да си помечтаят още. Може би когато падне ЕС, ще дойде слободията, но малко ме съмнява с тия чипосани индивиди да стане нещо повече, от поредния епруветков иионот.

55

Анонимен

преди 2 седмици

Гледайте Диви и красиви, ще ви стане ясно за какво тупо поколение става на въпрос, абсолютни *** чета :)))

54

Х

преди 2 седмици

целта е да се взима това, а не кока...

53

Анонимен

преди 2 седмици

Диона е взела 20к за да си покаже циците в това минутно видео. А вие си разправяйте как 3000 средна заплата била фейк нюз.