13

дедо ви

преди 2 седмици

и изведнъж папазов чу и разбра че ахмед живее в тази сграда известна като сараите на доган :) интересното е обаче като му идват сметки за ток и вода папазов не се ли е заинтересувал кой харчи тези ток и вода с години . сега полицията охранява тези сараи и ахмед , та въпроса ми е : като какъв се явява тоя ахмед та го охраняват а ние плащаме за това , полицията няма ли си друга работа та някой е пратил определен брой полицаи там ? на тоя ахмед отдавна му е време да му се ходи бавно

12

Анонимен

преди 2 седмици

Да ходи у село Дръндар дръндарския с.иганин - да живурка у Двореца на децата :)))

11

Анонимен

преди 2 седмици

Време Кирил Петков и Христо Иванов да създадът сдружение "Да запазим Росенец"

10

Комунист от

преди 2 седмици

Правителството на Орешарски му ги е дал. Сега си ги иска. Що бе? Ааа, отклонява се отпътя към Москва. Е, ще гласувам за Пеевски. Никога не съм си го и мислел, но ще го направя. На агент Сава и *** около него им изтече времето. Край на разпределението на порцийте. Ах, мака Доган и всичките му болни фантазии за баланс на етническия мир са само далавера. Кво бе, Соколето, атентати ли ще правиш. Първия, който ще те изхвърли е Ер Доган. Действай, но престани да обиждаш българските турци.

9

Анонимен

преди 2 седмици

ОСВЕН ПАПАЗОВ, СЪСОБСТВЕНИК Е ОЩЕ 1 РУСКИ ГРАЖДАНИН, ВЕРОЯТНО ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ЛУКОЙЛ.

8

До 7

преди 2 седмици

Но предаде " оня списък" точно на турското посолство!! Не изключвам да е двоен агент.

7

Анонимен

преди 2 седмици

За какво му е охрана? Нали казаха, че Сараите са оборудвани с армия? Само охранителният екип, състоящ се от високо обучени професионалисти, вероятно струва няколко милиона евро годишно. Тези охранители не са просто обикновени служители на сигурността; те са част от частна армия, оборудвана с най-новите технологии и оръжия, гарантирайки, че Сараят остава една от най-защитените резиденции в страната. Защо патрулка, бе? Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха

6

Идеално

преди 2 седмици

Който тръгне срещу Доган - тръгва срещу Русия.Да сте чули някога Доган да е ходил в Турция - никога

5

Малък Праз

преди 2 седмици

Доган не е собственик, а ползвател на имота. Нищо сложно няма. Докато собствениците нямат претенции към Доган да ползва имота, няма проблем, и то по нашето законодателство.

4

ПОЖЕЛАНИЕ

преди 2 седмици

С БЕЛЕЗНИЦИ ГО ИЗКАРАЙТЕ !!

3

Анонимен

преди 2 седмици

Документите казват,че Доган няма сараи. Тези имоти са имоти на дружествата Хермес Солар и Делта Епсилон (на които Данаил Папазов е краен собственик чрез фирма Сигда).

2

Анонимен

преди 2 седмици

Накрая се оказа, че доган е бил мъжката секретарка на папазов (пеевски)

1

Анонимен

преди 2 седмици

Ауу.... да не дойде Ердоган да го спасява.