34

Анонимен

преди 2 седмици

Махнете субсидиите на всички партии и ще има правителство.Сега имат далавера да ходим на избори.Те не са тъnи.Отделно мрънкат на бизнесмените за кеш за предизборни кампании.Тези пари им падат от небето.А ние като не гласуваме още по-зле става,защото с купените гласове после правят промени,за да може и чрез служените кабинети пак да са техни хора.

33

ПАТЕНТА за РЕЙГЪН

преди 2 седмици

Истинският Роналд Рейгън е НИКОЛАЙ ФОЛ..........ШЕФЪТ на АНГЛИЙСКИТЕ АНТИФАШИСТИ е НИКОЛАЙ ФОЛ описан на картинка във БКП филма "ТРИМАТА ОТ ЗАПАСА" а е УБИТ от БКП като БЯЛ КАУБОЙ от САЩ...........Преди 9.9.1944 Николай Фол е назначен от Цар Борис Трети ЗА ВАЗА С ЦВЕТЯ действаща и като КОБУР за ПИСТОЛЕТ....................................."Евгения МАРС" е ЛЮБОВНИЦАТА на истинският ИВАН ВАЗОВ и ролята е поверена на ХУМОРИСТКАТА актьорка и писателка НЕСЕРИОЗНАТА ЯНА ЯЗОВА

32

БОРБАТА е ЧИСЛО 23

преди 2 седмици

ШЕФЪТ Николай Фол ОБЯВЯВА ВОЙНА НА БКП през 1946 година като Яна Язова,Петър Дънов и сие са му по-скоро обслужващ персонал.............Червената БКП лапват стръвта на кукичката и цели 23 години от 1946 година ВОЮВАТ срещу Мислителят и Мъдрец НИКОЛАЙ ФОЛ но през 1968 покрай ПРАЖКАТА ПРОЛЕТ вече започват да се усещат че ГУБЯТ ВОЙНАТА срещу Николай Фол и в техен червен кървав маниер през 1969 УБИВАТ Николай Фол НО ВОЙНАТА ЗА БКП ПРОДЪЛЖАВАЛА......ОЩЕ СИ ВОЮВАТ ЧЕРВЕНИТЕ БКП кървави УБИИЦИ

31

Анонимен

преди 2 седмици

Защо няма повдигнати обвинения досега за капитан Катамаран и Кеша -- какви са истинските им имена, не сме фенове на жаргона в политикокриминалните среди ?

30

Сата НАТО

преди 2 седмици

До Не му се вижда края... Въпреки всичко сега е милион пъти по-добре, отколкото беше при комунистическата торба слай на от Банки. А щеше и да стане много, много по-зле, ако не бяха го изкарали в опозиция.

29

Анонимен

преди 2 седмици

Няма "воля на Народа" , има кражби на мафията- политици и техните назначени по администрациите съдружници. Някои са проспали години на псевдо демокрация в България!

28

Не му се вижда края

преди 2 седмици

Подведени от льотчика с юмрука, който де оказа, че залага на сляпо, ту янев, ту променкаджии и накрая ги натече шарлатани, ходим от избори на избори. За 3 години абсолютно нищо не постигнахме. Спряха фондовете, спряха Хемус, не сме в Шенген (само със споразумение да ни връщат талибани с ножове), не сме в еврозоната. Е, честита боледувана промяна. Май можело и по-зле от Борисов?

27

Хюго капет

преди 2 седмици

Доста по-малко отколкото ще плащаме на Боташ благодарение на капитан Катамаран и Кеша

26

Анонимен

преди 2 седмици

Дреме им! Народна пара лесно се харчи! Боко и Шиши да му мислят колко да извадят пак!

25

Анонимен

преди 2 седмици

Избори ще има...защото ни писна от едни и същи комунистически мутри дето ще нищоправят до напикаване...махнете се и дайте път на младите!!!

24

НАНСИ ги ПРЕСЛЕДВА

преди 2 седмици

Чисто психологически НАНСИ Рейгън твърди:"Съпругът ми Роналд Рейгън беше жертва на вероятен тероризъм в неговата ГЛАВА извършен чрез ВЪЛНОВИ НЕВИДИМИ ОРЪЖИЯ".......................АНГЛИЧАНИНЪТ на Цар Борис Трети НИКОЛАЙ ФОЛ е убит през 1969 седмици ПРЕДИ НИЙЛ Армстронг да стъпи на ЛУНАТА но ЧЕРВЕНИТЕ УБИИЦИ от БКП го пречукали със СМЕНЕН ЕТНОС като БЯЛ КАУБОЙ от САЩ то ест Роналд Рейгън и Николай Фол са като ЕДНО И СЪЩО ЛИЦЕ

23

Малииии

преди 2 седмици

Вместо тези пари да отидат за пенсии, майки и т.н отиват като "субсидии" в портфейлите на пропаднали политици. Българиооооо!!!

22

Анонимен

преди 2 седмици

Аиде театро ,всичко е нарочно за да може служебни правителства да прокарват напопулярни и екстремиски мерки.Всички са в тоя театър и президента и партиите и кукловодите.Чака ни излизане от борда и влизане в еврото=а това значи поредното обедняване и ограбване на обществото.Видях аз кво стана в Хърватия

21

Анонимен

преди 2 седмици

дон Чалгаре започна и въведе тази традиция

20

Анонимен

преди 2 седмици

Главчев миналите избори бяха 2 в 1, сега са само един и цената се е повишила с 20 милиона , как стават тея филме ве

19

Анонимен

преди 2 седмици

Изборите са защото таква е волята на народа, а колко милиарда дадохаме на нациския режм в Украина за 2 години и за украинските туристи, което е против волята на народа

18

БАНко

преди 2 седмици

НАТООООООВЦИТЕ ДАДОХА НА ФАШИСТИТЕ ОТ ОСТАТЪЧНА У-КРАЙНА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ !!!

17

Ивза

преди 2 седмици

Пари само за бюлетините.Състава на комисиите от щатните работници на общини и кметства,а ако партиите искат присъствие, да плащат на наетите от тях.Стига разточителство.

16

Анонимен

преди 2 седмици

България е u щe e слаба и зависима, защотo u gokaтo българuтe ca paзgeлeнu...

15

Анонимен

преди 2 седмици

Еми българите явно са богати и не гласуват, за да може да има още и още избори. Така са си избрали - така става. Като отидат да гласуват повече от 30%, ще спрат изборите.