21

До 18

преди 3 седмици

Така е, но истинската цел е източване на Европейските ресурси към то Русия. Тук оставиха трохите. Факт

20

До 3

преди 3 седмици

Не търси под вола теле! Просто са по- малки градове и донякъде изоставени точно както и други малки градове с преобладаващ бг етнос като Батак, Перущица, Севлиево, Кюстендил, Перник и т.н.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Мачкай шиши. Стискам палци да се унищожите взаимно с проскубания сокол.

18

Христо Христов

преди 3 седмици

До 15 ".А ДПС е руско прокси и винаги е била.." - фактите са, че ДПС е регистрирана под британски натиск и натиск на Съвета на Европа. Факт е също така, че ДПС винаги са били най-пробрюкселската партия у нас.

17

баба Пена

преди 3 седмици

Тоз много ги разбира тея неща, да не им е авокат на ДПС-то или е братчет на Доган или Пеевски. Ай стига с тая реклама

16

Христо Христов

преди 3 седмици

Така е при демокрацията.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Доган отива на бунището на историята и няма сила,която да го спре...А ДПС е руско прокси и винаги е била..

14

Дпс

преди 3 седмици

На предните избори раздавахте , олио, кафе,брашно,захар,консерви окрадени по общините , който се полагаха от БЧК на хората .Но най важното е ,че раздадохте и камери на вашите хора.Защо???Всяка къща с турци има камери,едни и същи,раздадени от вас.Голяма сте мафия бе.

13

Не съм комунист

преди 3 седмици

...и изобщо ненавиждам ДС/БКП, но изобщо не понасям доносници и предатели!ДОРИ СУЛТАНА ГИ Е ИЗБИВАЛ ВЕДНАГА ЩОМ СА МУ ДОНАСЯЛИ ....,ЗАЩОТО КАКТО Е КАЗВАЛ : " УТРЕ ТОЯ И МЕН ЩЕ МЕ ПРЕДАДЕ"...ХАХАХАААА И Е АДСКИ ПРАВ!

12

Анонимен

преди 3 седмици

Този Доган го представят като извънземен Киро и Лена и шайката около тях действат по сходен начин

11

НАЛИ ВИ КАЗАХ:

преди 3 седмици

Не може един обикновен доносник на ДС--- да е по- умен и начетен от един кадрови Работник на ДС!ОСВЕН ТОВА, ПОДПРАВКАТА НА ДОКУМЕНТИ Е СТРОГО НАКАЗУЕМА....АГЕНТ - САВА , ПОДЛЕЖИ НА НАКАЗАНИЕ ЗА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ДОКУМЕНТИ!!!

10

Анонимен

преди 3 седмици

Тук не е султанат или емират. Така че да спрат да спекулират с това почетно председателство. Нали навсякъде тръбят, че са демократична партия е европейски профил.

9

налбант

преди 3 седмици

34 г ми се изкриви устата да говоря,че ДПС е най-голямото зло за Б-я.Но нали ние българите,сме страхлив и безволеви народ,допуснахме вековния поробител да си прави каквото си иска.Ушите ни проглушиха със смяната на имената,а какво да кажем за 5 века робство-кланета и смазване на българина?Сега в ДПС тече разбойническа война,между разбойници без морал,с примитивни разбирания.И единия и другия,са за затвора.А мюсюлм.общност за пореден път доказа,че няма нищо общо с Европа,и с християнския свят.

8

ДСП

преди 3 седмици

До Ахмед.. Точно ДСП трябва да се казва - Партия на ДС.

7

Алекс

преди 3 седмици

Заседанието на ЦОБ е проведено без необходимия кворум.Това е същностт.Неслучайно това заседание се забави толкова много с надеждата да се събере кворум.Не стана.Ако се стигне до битка в съда,това ще бъде от значение.Свободните съчинения на Ахмед Доган,Тимур Халилов и Илхан Кючук са безпредметни.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Ахмед Доган е легенда за турците в България - те още от комунизма са затворени и ограничени, с ограничени виждания и всичко, аз ходих с едно момиче от турски произход , тя искаше много и се махна от тази среда, споделяла ми е много пъти, че всяко гласуване или изказване на мнение срещу ДПС или Доган веднага в цялото и село скачат "предаваш етйоса, квала, нещастница", тя напусна и дойде в Бургас, но са малко като нея, за съжаление, ако имаше повече умни момичета като нея, ДПС нямаше да съществува

5

Анонимен

преди 3 седмици

Този жълто.паветник защо не си гледа Джен.дър пропагандата, която всеки ден защитава от профила си, а гледа в канчето на другите партии?

4

Спас

преди 3 седмици

Защо "различни фракции се домогват да овладеят съответната партия"? За да провеждат своите политики в икономиката, образованието, здравеопазването, за развитието на България. НЕ!Твърдо НЕ! Всичко е за пари. Кражба на много пари...

3

Ахмед

преди 3 седмици

Хора и аз съм от турския етнос но не ви ли писна да ви лъжат турците в България особено в регионите на ДПС живеем най-зле, те циганнните вече са по-добре от нас - идете около Омургаг, Силистра, разградските села, Търговище, Кърджали, аз съм шофьор обикалям из цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Благоевград , Стара Загора са много по-добре инфраструктурно вече и всякак от Кърджали, Разград, Търговище, Силистра и други бастиони на ДСП. СРАМОТА,

2

Анонимен

преди 3 седмици

Днес гледах Илхан Кючюк - потресена съм от безочието и лъжите му, има устав ДПС, в който е казано кворум трябва да има 2/3 квалифицирано мнозинство, кво ми говори някакви тълкувания че тъй като бил почетен и първи председател Меди Доганов можел да управлява партията дефакто като султан с летни и зимни сараи, както и го прави, СЛЕД ТОВА ДПС БИЛА ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ, ДАЖЕ И НА НЕГРАМОТНИТЕ ТУРЦИ В БГ ИМ Е ЯСНО, АМА ТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА МЕДИ ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ЕТНОСА И ТОВА Е