88

Делянчо Кумгейтов,

преди 3 седмици

Успех, г-н Терзиев! Кучетата си лаят, кервана си върви.

87

Браво!

преди 3 седмици

Само за това че Васко бутна монумента на окупаторите си заслужаваше да гласуваме за него! Никой преди него нямаше топки да събори този срамен и грозен монумент!

86

Фактите не лъжат!

преди 3 седмици

Само за 6 месеца кмета Терзиев направи в пъти повече за София, от колкото Фандъкова е направила за 14 години! Факт!

85

По-добре

преди 3 седмици

По добре Васил Терзиев отколкото Данчето Фандъкова, по-добре ПП-ДБ от колкото ГЕРБ-ДПС!!

84

Разумен

преди 3 седмици

Гласувах за Васко Терзиев и изобщо не съжелявам. Много умен и кадърен кмет излезе от него! Желая му успех и поне още 2 мандата да изкара. А ние, софиянците ще го подкрепяме всякак.

83

Чест, почитания Терз

преди 3 седмици

Йордечката 20 години гледаше тъпо и бездействаше. Чест и почитания на ингелигентния и добре образован Терзиев! Делян Добрев да се връща там, откъдето е изпълзял!

82

ГРАЖДАНИН НА СОФИЯ

преди 3 седмици

Васил Терзиев е *** на ДС, каквито са всички така "успели" хора. Докато не се отървем от хората и наследството на ДС, винаги ще живеем в това общество и държава. Друг манталитет трябва, това не могат да разберат както отломките от миналото, така и отрочетата им. Друг манталитет. Друго светоусещане. Лоши временена ни чакат, но след 70-80 години Терзиевци и всякакви други фамилии, крали от народа за "успеха" си, така ще е! Не е в парите-москвича, панелката, "успеха". Манталитет!!!

81

Европеец

преди 3 седмици

20 години ГЕРБ-ДПС крадяха и ограбваха София! Време бе да се сложи край на това престъпно управление! Днес столицата е в доби ръце и хората го усещат. София никога вече няма да се върне в лапите на мафията ГЕРБ!!

80

Браво, Терзиев!

преди 3 седмици

Смятам, че Васил Терзиев засега се справя в пъти по-добре от Данче-Фъндъче. София започва да заприличва на истински европейски град.

79

Пукни се от яд!

преди 3 седмици

На китарата Делянчо Жабата...

78

Софианец

преди 3 седмици

Господ здраве и живот да дава на г-н Васил Терзиев! Най успешния кмет който столицата ни е имала! Той превърна София в един от най- уредените, чисти и красиви градове в Европа и света!

77

Леманс

преди 3 седмици

Един млад, интелигентен, образован и успял кмет си избрахме софианци, а ГЕРБерунгелите ще умрат от злоба, че я няма даскалицата Фандъка да им пуска фандък за кражби!

76

Добър избор!

преди 3 седмици

Софиянци този път случиха на читав и кадърен кмет.

75

Анонимен

преди 3 седмици

Като не ти харесва в София- връщай се обратно в хасково . всичкото герб е впрегнато да плюе по телевизиите

74

Истината

преди 3 седмици

Терзиев я най-компетентния и образован кмет на София досега! Аман от мрънкала като Делян Добрев! На калпавия водолаз и водораслите му пречат, че и на Делян Добрев! Сомо негативно говорене от този мазник Добрев, който мрази и отрича всичко добро, което е свършил Терзиев, за краткото време на власт. Делян Кумгейта трябваше отдавна да е в затвора за злоупотреба с власт!

73

Мнение

преди 3 седмици

Хора като Делян Добрев, са ДЕСТРУКТИВНИ, не предлагат идеи, решения, градшвност! Не, те само пречат, лаааят, мразят, оплюват, злобеят, това са вредни и нещастни хора с незбъднати омбиции!!! Делян Добрев е просто един неруализиран НЕУДАЧНИК!!!

72

Анонимен

преди 3 седмици

Прав е Добрев ,София е оставена на самотек,

71

Статистик

преди 3 седмици

Аз съм възхитена от В. Терзиев. Реагира незабавно на сигнали от граждани и оправя проблемите. Бъди все-така отзивчив и организиран в кметската си работа !

70

Факт

преди 3 седмици

Терзиева е най -слабия кмет на София досега!!! Колкото и да се напъва гей дружинката да го защитава!!!

69

Мнение

преди 3 седмици

Дельо фактурата дрънка колкото да мести въздуха. И на кучетата от село им ясно че Кекимян пет пари не струва пред Терзиев! Налякакво си провинциалистче с дребен ръст и големи апетити, за които няма никакъв капацитет. Терзиев е опитен ръководител, ръководил е фима, а Кекимянчо е една настъпана притисната "калинка"!