29

Анонимен

преди 3 седмици

В българския политически и юридически контекст терминът наркотик обхваща широк кръг от най-различни субстанции, чието използване или притежаване е или напълно криминализирано, или строго регулирано. В този смисъл понятието включва и вещества, които не са наркотици от фармакологична гледна точка, тъй като не предизвикват наркоза, напр. стимулантите. Такива са редица растителни вещества и техни производни като тютюн (нерегулиран), алкохол (нерегулиран), канабис, кокаин, опиум и негови деривати

28

Бироман

преди 3 седмици

То и бирата е наркотик. Без една мога, с една не мога.

27

Фитока

преди 3 седмици

В никоя наредба или закон не се води за наркотик кофеина.Да го посочи като го твърди,а от значение е само закона,а не ала бала.

26

12

преди 3 седмици

Защо оставят толкова време на децата си, да правят каквото си иксат? Не може ли на тренировки. Събота и неделя, да ги карат да превеждат Тора или Библия от арамейск/иврит/гръцки? Ставата без воля и без хъс.

25

Хемус

преди 3 седмици

NESTLE са най-големия производител но отрови в т.нар хранителна индустрия!Льскаво отвън гнило вътре!Истината за ободряване е кафе с бира

24

Анонимен

преди 3 седмици

Мили Българи сварете си няколко хубави кафета и им се насладете, ние Българите ценим хубавото кафе и го пием с удоволствие- а Диона и собсвениците на Фирмата разпространила тая жестока отрова ги накарайте да изшмъркат тия прахове докато им се съдере носната преграда.

23

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 22Добре де недей да пиеш кафе никой не те насилва.За ракията кво ще кажеш вредна ли е ?

22

Анонимен

преди 3 седмици

Ето ги кафемозъчните в абстиненция не можаха да разберат, че им говоря за ПРАХ с висока концентрация на кофеин. Някои мишки и маймуни като вас в природата похапват по някое друго зърно, но не го концентрират и пият в стотици милиграми на ден.

21

Анонимен

преди 3 седмици

Държавата си затваря очите за продажбата на енергийни напитки на деца, ама сега отчита дейност проформа. Постоянно можете да видите деца с кутийки от енергийни напитки

20

Анонимен

преди 3 седмици

А бре 11ка... откъде знаеш вкуса на газиранта ... ... да сещаш се!

19

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 16делфините и лемурите също.

18

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 16 Оди при животните тогава.

17

12

преди 3 седмици

ХЕЙ! Защо е негативният вот? Имам натоварена програма през учебната година! Нямам ли право на малко забавлени и аз?

16

Анонимен

преди 3 седмици

От всички животни само човекът е достатъчно глупав да стрие на прах отровни зърна и да ги пие или шмърка във високи концентрации, довеждайки се до зависимост.

15

Орландо Блум

преди 3 седмици

До БащатаСъболезнования, това, което сте преживели, е ужасно. Дано този Ви син е намерил покой, а другият - да Ви радва и да има свои деца, които да предпази от тоя бич.

14

Анонимен

преди 3 седмици

В соца . Пиехме Инка като кафе . Опиянени от речите на Тодор Живков , че всеки момент ще победим Мръсния Капитализъм .

13

Гошо

преди 3 седмици

Кофеинът не е във венените. Т.е. не е нито силно действащо вещество нито отровно. Да освежава и възбужда нервната система, но да се правят изводи такива като на този незнам какъв е психолог е лъжа. Да забраним кафето и чая защото и те действат освежаващо. Този психолог чефир пил ли е? Стига манипулации. Спрете енергийните напитки и ред бул ще фалира...

12

Анонимен

преди 3 седмици

До 11 - 7 часа на училище на ден, имам 3 извънкалсни занятия, отделно сутринта ставам да тичам, после имам и тренировки, а накрая имам и домашни, репорти и не знам си какво. Понякога, имам 1-2 часа в седмицата, да се видя с приятели и НЕ, тези в училище, не са ми приятели, защото имаме разминаващи се интереси с повечето. Защо да не пия една енергийна напитка и да се събудя малко. Иначе едвам се влача. А понякога не мога да си свърша и задалженията. А и ... тираджията не пие ли бира?

11

Анонимен

преди 3 седмици

Аз не мога да си обясня за ко му е на 15 годишен хлапак да пие енергийни напитки като тираджия. От ко се е уморил? Може ли толкова лекомислено да си съсипваш здравето. А то има вкус на газирана пикня това..

10

Анонимен

преди 3 седмици

Всичко е наркотик.