176

Анонимен

преди 2 седмици

ДПС е на етническа основа, основният електорат са отрудените български турци. Какво общо може да имат те с Искра Михайлова и Данчо Ментата, това не мога да го разбера...

175

Анонимен

преди 2 седмици

Обяснявам за ролята на Доган: По време на възродителния процес, в Рибново и Сърница са се събрали... Някой казват 5000 човека, други казват 20 000 човека. Готови за да започнат гражданска война. Тогава ДС се ... в гащите от страх и искат да пратят някой, да каже, че им връщат имената, но няма кой. Страх. Тогава, единственият кадър на ДС, който се навива на това е Доган. Той отива и им казва, че ще им върнат имената. Така Доган помага на България и ни отървава от гражданска война.

174

Анонимен

преди 2 седмици

Къде е държавата или Страната на славяните . Кажи ако знаеш. За кюрдите се казва в тия територии .в тия страни. За славяните се говори съвсем формално и много общо. В Полша и Чехия тази дума не се споменава

173

ВЪПРОС

преди 2 седмици

Пеевски има нужда от партия, за да се случват болните му амбиции. Ако не ДПС, коя е другата партия върху която има влияние? Само ГЕРБЕРАСТИТЕ отказват да си го признаят.

172

Анонимен

преди 2 седмици

До176 е как го изтълкува славянин е от Словения . Има си държава Словения със столица Любляна . Е мощен расърдиш сърбите . Те сами врагове на словенците

171

Анонимен

преди 2 седмици

Доган избра Пеевски като го нарече феноменален лидер . Тогава не изглеждаше така болнав . Сега измъчен и за кратко в клипа се вижда , че е болнав.

170

Анонимен

преди 2 седмици

За незнаещите . В Сърница се изсипаха мръсни пари от една мохамеданска държава . И активиста им създаде близко учение за Корана . Но ислямист от руските територии. ДАНС го бутна в затвора жената до него се оттегли и след година всичко стана тихо

169

до 168

преди 2 седмици

Собственици на цялата медийна група около туй сайтче, са варненската групировка с три буквички, на които тук и името им не можеш да напишеш, щото има автоматична модерация.

168

Анонимен

преди 2 седмици

Думата славянин се отнася за човек без родина , без собственост и без фамилия . Това е тълкуването на европейците . Такива хора са живели на територията на Източна Европа и Азия . Най са разпространени в Руската империя като крепостни селяни . Не желаещи да бъдат освободени от губернаторите.

167

Анонимен

преди 2 седмици

До171 . Думата славяни преведено значи роб. И нея споменавай за този период . Тази дума е след крепостничеството което отпада в Руската Империя . Славянина е нихилист той не желае свободата и да се грижи за себе си . Търси винаги да е с господар и да го храни .

166

Анонимен

преди 2 седмици

До164. Защо лъжеш. Нищо подобно . Ако в Сърница се бяха разбунтували за кораба и учението . Нямаше да излезе нищо . Първо щеше да се отнеме правото на гласоподавателите , които бяха купени и Доган щеше да Агуби . С паленето се изкара , че запазва спокойствието в региона.

165

Анонимен

преди 2 седмици

До АнонименПри покръстването на българите от Византия Борис приема да засели 600 хиляди славяни от Византия в земите си.

164

Анонимен

преди 2 седмици

Статията на свободния журналист Юрген Род . Преди тридесет години написа . - В България има трима демона . Ахмед Доган , Румен Петков и Румен Овчаров . Те дърпат страната назад

163

Анонимен

преди 2 седмици

Този с тениската до Доган най страшно гледа, защо ли?

162

АБУ ЕЛ МОД

преди 2 седмици

ДПС трябва да се забрани като партия с почетния си председател изпечен мошенник доган получил милиони от Турция.

161

Анонимен

преди 2 седмици

Преди 30 години Доган ни отърва от гражданска война/събитията в Сърница/. Сега ни отърва от диктатура. Де да можеше повече български политици да са като него...

160

Анонимен

преди 2 седмици

Пеевски е уволнен за некадърност и нарушаване на устава на партията/на който сега лицемерно опитва да се позовава/. Може да обжалва, но си остава уволнен и това няма да се промени.

159

Анонимен

преди 2 седмици

Така и си представях Доган . След като близо месец не се показва . Рекох си или е болен и вече бе е в състояние да управлява или не е в състояние да говори. Сега е ясно и двете . А клакьорите до него също са объркани . Тия в периферията за кратко ги показаха.

158

Анонимен

преди 2 седмици

До150 . Какви славяни споменаваш при Борис Първи . В Българските земи са се ширели до Будапеща до Карпатите и така нататък. За славяни е измислица да споменаваш през този период

157

Доган не е добре!

преди 2 седмици

Въпреки майсторски подбраните кадри си личи, че Доган не е добре: леко заваля думите, губи си мисълта и си помага с предварително написани с едър шрифт фрази! Явно е жестоко манипулиран и използван от дерибеите! Колкото и да се опитвате да принизявате направеното от Пеевски, явно неговото "ново начало" е стъпка в правилната посока! А Доган сам си призна, преди да излези от активната политика, че той определя обръча от фирми и порциите за членовете на ДПС!