37

до 22

преди 3 седмици

До До АсенчоБрюксел нареди повишение на пенсиите.Това е истината.

36

Анонимен

преди 3 седмици

Раздават пенсии на индийците без нито един работен ден изработен от тях, също на "самотните майки" от този етнос се наливат пари пак без никакъв принос. Държавата определя високи пенсии за държавни служители, включително военни, за които не е внасяла нито един лев осигуровки. Раздават пари на мигранти, натрапници от чужбина. Раздават пенсии на почти всички турци с български произход в Турция. Наппъват се да раздават пенсии на "рерпресирани" (всъкност - нови активни борци. От къде пенсии за нас??

35

Анонимен

преди 3 седмици

Една от причините (която пропуснахте) е, че "мъдрото" ръководство на страната прогони близо 2 милиона млади хора и техните деца се родиха в чужбина.

34

М. Георгиева

преди 3 седмици

Дэржава от 6 милиона а общинска администрация министерства парламент колкото за 25 милиона. На парламента осъвременяване на доходите всяко тримесечие на база заплатите не на средната в страната а на държавната администрация. Това които на другите се дава годишно преди това е изядено от инфлацията. В турция много по високи .......,..

33

Анонимен

преди 3 седмици

Милиарди за избори изсипаха, обаче за пенсии пари няма. Плащат тока на бизнеса, надуват депутатските заплати по 3-4 пъти в годината, надуват заплатите на полицаи, учители, държавни чиновници, публичния сектор... обаче за пенсии пари няма.

32

синева

преди 3 седмици

До 2070г.може да сте построили вече новия,безполовия строй.Няма да се работи.Ще се провеждат единствено протести за искане на все повече права.

31

Анонимен

преди 3 седмици

пари за пенсии - йок, ама за укрия - бол :(

30

Аз

преди 3 седмици

Нема страшно, раздаване на банички преди избори винаги ще има.

29

Запада

преди 3 седмици

Отвори офиси в България и провежда промишлен шпионаж в България и изкупуват къщите с дворове в българските села а българите ги набутват в блокове с етажна собственост да плащат за всичко на концесионерите които също са от запада

28

Президента Радев

преди 3 седмици

Не знам, оправяйте се. Аз си взимам добра заплатка, после ме чака и пожизнена пенсия. Кой както се уреди в тоя живот. :)))

27

Анонимен

преди 3 седмици

28 Тогава ще трябва да се затвори държавата.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Демонтирайте държавата: разформировайте МВР, махнете парламента, повечето министерства, и ВСС, заменете публичната администрацията с ИИ, спрете държавните субсидии и някои видове социални помощи, махнете централната банка и валутния борд, махнете и данъците (така или иначе ефект от тях не се вижда), ролята на държавата трябва да се ограничи до образованието, здравеопазването, армията и грижата за хора в нетрудоспособна възраст.

25

QWE

преди 3 седмици

"21 И кой ще работи, и къде ще работи, за да издържа пенклсионерите?" - ЗА ДА Е ПО-ПРОИЗВОДИТЕЛНА СЕГАШНАТА НИ ИКОНОМИКА, КОЛКО И ДА Е МАЛКА, ТРЯБВА ЦЕНАТА НА ТОКА ДА Е МНОГО ПО-НИСКА. НИСКА ЦЕНА НА ТОКА - ПО-ПРОИЗВОДИТЕЛНИ РАБОТНИЦИ, МАКАР И МАЛКО. ПО-ДОБРА ПОКУПАТЕЛНА СПОСОБНОСТ НА ХОРАТА, СЛЕДОВАТЕЛНО И ПО-МАЛКА НУЖДА ОТ ВДИГАНЕ НА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ.

24

Анонимен

преди 3 седмици

21 И кой ще работи, и къде ще работи, за да издържа пенклсионерите?

23

Анонимен

преди 3 седмици

Не само застаряване на населението, ниската раждаемост и увеличената продължителност на живота, влияят отрицателно на пенсиите, но и липсата на инвестициите на Киро просто, който щедро обещаваше да донесе. Радев/ ПП,ДБ яхнаха като кърлежи държавата, внесоха хаос и стагнация вече 4-та година, с усмивка и лъжи, демагогия и безпардонно лицемерие.

22

ДО До кога

преди 3 седмици

Не внасят, защото няма логика да внасят, след като държават има плаща заплатите. Логично би било да им вдига по-малко заплатите... а не да има да им се дава държ, заплата и те да трябва да връщат обратно част от нея

21

До кога

преди 3 седмици

Как да чакаме като 35г.по ЗДОО над 100 000 държавни служители не внасят лично данък и осигуровки в НОИ, държавата и народа ги издържат а те получават големите пенсии без и лев даса внесли.В това число са полицайте,военните,прокурори,съдии,чиновници и пр.търтей.

20

До Асенчо

преди 3 седмици

Ами Асен ви увеличи пенсиите,но вие си искате Баце.Той дава пари само на избрани.

19

qwe

преди 3 седмици

ВКЛЮЧЕТЕ 3 И 4 БЛОК НА АЕЦ-А !!!

18

Асенчо

преди 3 седмици

Въртът Сучат,не дават ни заплати ни пенсии....А некои застроиха Витоша и се снимат у Ватикана с " Бугати" "Ламборджини" Поршета и на яхти у Монако - егати Райския кът БГ