13

Анонимен

преди 3 седмици

Какво очаквате от ненормалния тоталитарен 4-ти Райх.

12

КГБ

преди 3 седмици

Свобода за нашия агент Дуров/Г лупаков/

11

Анонимен

преди 3 седмици

Преди 1/2 час доставиха изпълнителния директор на Telegram Павел Дуров в съда.

10

Анонимен

преди 3 седмици

Хора, Макрон е искал да вечеря с Павел и затова Павел е бил там. Разбирате ли, че ПРЕЗИДЕНТЪТ на Франция участва в подмамването на Павел, за да могат да получат достъп до Телеграм. Абсурдно е да съдиш предоставящият платформа за съдържанието й. Все едно да съдиш Зукербърг за това че ползват Мета за примамване на деца или показване на живо на престъпления. Това което се случва във Франция е потресващо. Кой знае какво има Макрон на неговия Телеграм.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Сега разбрах, Макрон е снимал и разпространявал пед*..ски материали и Дуров го е блокирал. Сега Макрон си го връща.

8

И какво

преди 3 седмици

Ако не ме слушат не мога да говоря ли?

7

А Чарли Шийн?

преди 3 седмици

Някой да попита Макрон, сериала "Двама мъже и половина" не е ли на сто процента порнографски, вулгарен и неприличен.

6

олимпус порнография

преди 3 седмици

Че в Париж, на Олимпиадата, не се посвениха да изразят най-голямата порнография. Присвоиха си всичко, и най-вече, правото да съдят и сриват неудобните.

5

Дракона

преди 3 седмици

Хаха, френските полицейски на булдочето макарон бабоебов пак останаха с празни ръце. Пак са арестували неправилния човек, хвала им, сега да пият по една студен алпийска водица и да обясняват, че е станала грешка. Оказва се че кодовете за шифрирани в Телеграм са на Дуров у брат му, до който няма да могат да се домогнат с мръсните си ръчички.

4

Кръчматъ

преди 3 седмици

Свобода на Словото и Правото да Изразите Свободно и без Страх своето Мнение...??? Аха, ама ню-ню!!!! Къде по пътя на Демокрацията загубихте мотото на Волтер: "Може да не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш."???

3

Анонимен

преди 3 седмици

Как да вярваме на новините като знаем че Дуров няма самолет?

2

Анонимен

преди 3 седмици

Всички тези пкатформи са възникнали и се държат с благословията на управниците, няма такова понятие "независими". Но ние простосмъртните не знаем каква е "сделката с дявола" за да се разпространят толкова.На предните избори за европарламент една от точките за аготация на една от големите европесйски оартии беше " да накараме големите интернеткомпании да плащат данъци". Не можаха. ...

1

Анонимен

преди 3 седмици

евроатлантлатичско гестапо