116

Анонимен

преди 3 седмици

Ако украинците имаха 10 такива ракети и сринеха кремълските кули на 25 02 2022 г нямаше да има 1 000 000 загинали руснаци и украинци .

115

Анонимен

преди 3 седмици

Просто да не им дават такива ракети... щото тъй или иначе оператор-британец пуска ракетата, т.е. определя и целта й, така че както точно означава "Ние няма да подкрепим публично украинците за това"? --> Че не-публично ще ги подкрепят ли?

114

лъжа

преди 3 седмици

Режеги, ама само за пред медиите и народа. В действителност, Великобритания дава пълна свобода на действие на Украйна, само и само войната да се разпростре и в източна европа. Винаги вярното е онова, което е обратното на изказаното по медиите.

113

Христо Христов

преди 3 седмици

До 130 "Никой, няма да пуска нищо, на 101% е сигурно!" - на 100% е сигурно, че някой ще пусне нещо. Може би 2027 година.

112

Закривай окрайна!

преди 3 седмици

Вън НАГЛИТЕ окраинци!

111

Хаха

преди 3 седмици

Много разбирачи има тука! Така са коментира с пяна на уста! Вече колко бомби хвърлихте! Тези атомни бомби, да не са ви пиратки! Русия от тука ще пусне, от там ще пусне и готово! Ехооо, събуди се! Никой, няма да пуска нищо, на 101% е сигурно!

110

Христо Христов

преди 3 седмици

Отговорът на Русия може да е унищожаване на британски радар във Фолклъндите.

109

Пудела

преди 3 седмици

Ами като му дадат по-далекобойни в един момент могат да се окажат заложници на действията на Украйна и да има и за тях последствия.С касетъчни бомбиха Белгород,а уж само за отбрана ги дадоха.Не се знае Русия кога ще се сети за червените линии в техните закони и ще халоса някой доставчик.И не е признак на слабост,че досега не се е сетила,а че Путин се стреми да не разширява конфликта,тъй като целта му е част от Украйна,но ударят ли голям руски град се не знае дали и той няма да нанесе ответен

108

Анонимен

преди 3 седмици

Венецуела задържа колумбийски наемници, участвали в украинското "сафари" на страната на бандеровците. Те ще бъдат екстрадирани в Русия за справедлив процес.

107

До 123

преди 3 седмици

Колко са освободените?

106

Анонимен

преди 3 седмици

Е гати бюрокрацията!

105

Анонимен

преди 3 седмици

В района на Угледар руската армия провежда мощно настъпление. Вчера бе освободен от бандеровци стратегическият населен пункт Константиновка.

104

Анонимен

преди 3 седмици

След Новогродовка руската армия мощно навлезе в Селидово. След ? дни ще го освободи от бандеровци?

103

Анализатор

преди 3 седмици

Когато започна войната Лавров го заболя устата да повтаря че само военни цели ще бъдат унищожавани-живилните не=-и какво стана-удари по Електроцентрали,Жилищни блокоер,Магазини,Пазари -така че Украйна има право да отговори както може,на руснаците не може да се вярва изобщо.

102

Анонимен

преди 3 седмици

На Покровското направление руската армия за 3 дни освободи от бандеровци Новогродовка, която преди година-две имаше 20 000 жители.

101

Фитока

преди 3 седмици

Е,до Москва са 600 км,но бъде ударен някой по-голям град с тях Москва ще нанесе ответен удар,макар и неядрен на страната доставчик.Руснаците няма да търпят безкрайно,а и не са от най-търпеливите и като нищо нечий флот може да се озове на дъното на океана или в някой град да се изсипят Кинжали с обикновен заряд,пък Запада ако премине към война ще полетят и ядрените,но е вероятно засега под един процент да се случи.

100

ароматния пръч

преди 3 седмици

Накрая съм написал нещо друго,за което си помислип,та сметката е,че и Запада и Русия само чрез балистичните ракети с ядрен заряз могат да унищожат десет Българии,което е половината от площта на ЕС.Разбира се има и самолети и подводни дронове,последното е на Русия,които могат да унищожат още толкова,така че от ЕК е ОК не би останало нищо,а от Русия над 70% абсолютно незасегнати.

99

Анонимен

преди 3 седмици

"А некой пее приспивна песен. За къде ли се готви щурмът" - Щурм готвят в районите на Херсон и Орехов. В направление Крим.

98

Анонимен

преди 3 седмици

Тази седмица наблюдаваме колапс на ВСУ в ДНР - Покровско направление и колапс на енергийната система на Украйна - повсеместен режим на тока.

97

ароматния пръч

преди 3 седмици

Е,Украйна няма да дочака натовски войски,а само наемници личи от този отговор.Некой не смее да се изправи лице в лице с Мечката,освен Зеленски,но чрез Украйна.За Запада е обяснимо - имат 5000 с пряко поражение 200 кв.км средно,т.е. по-малко от площта на България,с поражения от радиацията,която убива при хиляда пъти над нормите десет Българии,но Русия е близо 2000 Българии,което пък е близо 50 пъти площна на ЕИ и ОК при също 5000 руски ракети.Това е математика да първи клас.