110

Тачо

преди 3 седмици

Овцеподобните пак са стадно възмутени.Никой не е казал на вашето сополиво недоносче да шмърка и да си пъха в носа ***.Никой няма да направи света стерилен,заради вашето бебче.Алкохола срещу който никой не скача,ще го съсипе много повече от тоя прах.Възпитайте осъзнат и информиран и критично мислещ човек и тогава ще Ви е все тая кво прави Диона.

109

Анонимен 123

преди 3 седмици

До Анонимен127 - харесва ми как сам си биеш лайкчета хахаха явно не правиш разлика между физиологичен ефект и социално-политическо решение... един въпрос ти задавам, само да не изпуши едната мозъчна клетка в кратунката напушена... защо ако няма действие на наркотично вещество се нуждае от легализиране? исмам да проучиш и след като е супер ок, кога е легализиран хлябът, доматите и динята, примерно...

108

Анонимен

преди 3 седмици

ффф

107

Анонимен

преди 3 седмици

Държавата бори ЛГБТ пропагандата, а под път и над път мутроподобни чалгаджии се друсат, инфлуънсват младите в Инстаграм и по чалготеките, и те размазват със 150 км/ч на някое кръстовище.

106

Анонимен

преди 3 седмици

Всички тези коментари й носят пари и я правят популярна, не знам дали го осъзнавате :)

105

Анонимен

преди 3 седмици

до 123 Така агонизирам, че ти го набивам в мааалоумното канче до откат! Кажи защо като е наркотик е легализиран канабиса в десетки страни, мозък умряяял?

104

Мхмм...

преди 3 седмици

Тотална анархия и деградация... Една вчерашна .... прави държавата и институциите за смях и явно никой в цялата страна не може да вземе някакви адекватни мерки.

103

име

преди 3 седмици

Напитката не се ли пие?

102

не разбирам

преди 3 седмици

Каква е тази мода в България напоследък, второ и трето качество хора да ни се врат системно под носовете пък ха дано станат известни?!

101

Анонимен 120

преди 3 седмици

До Анонимен 122 - "НЕЩО", осъзнаваш ли как с всеки коментар доказваш моята теза... якото е, че речникът ти е толкова "богат", че единственото, което може да роди изпърженият от ненаркотичните вещества мозък е само "скааапаааан"... и хич не ме дразниш, искрено се забавлявам с агонията ти и безпомощност, които демонстрираш с всеки коментар хахахаха

100

Анонимен 100

преди 3 седмици

До Анонимен 107 - загаси за малко канабиса, това дали едно вещество е разрешено или забранено е решение политическо и социално, но не променя ефекта му... ако не си ш-н наркоман са смотани тия дето са те създали, вероятно ***...и недей да си отваряш устата, че става течение между ушите... има един лаф, който едва ли ще разбереш..."главата ти не е за два крака"...

99

Гошо

преди 3 седмици

Когато имаш лимон и си направиш лимонада с гафа си. Поздравления за хонорара. Децата сега да шмъркат докато си пишат домашните.

98

Анонимен

преди 3 седмици

За да е напитка, трябва да се пие. На това нещо му трябва различно име. И да, радвам се че двете ми деца живеят далеч в дебрите на джендърска западна европа и никога няма да ги видя да шмъркат прахчета.

97

до едни по-долу

преди 3 седмици

Ако бях наркоразпространител аз също щях да платя на някоя като Диончето да рекламира стоката, защото гове.дата масово искат жени като нея, та по-полека с плювните по жените...

96

Майната Ви

преди 3 седмици

ищо ново. Още в Библията написаха преди пове1е от 2000 години е казано: когато слепец слепците води всички падат в ямата! Това е Задунайсксая губербия. На печелившите - ЧЕСТИТО!

95

Nekoj

преди 3 седмици

На луксозните, а вече и на по-обикновените автомобили ръчната спирачка не се задейства с лост, каквато е на снимката, а с бутон. Явно автомобилът не е толкова скъп, колкото го изкарват.

94

Анонимен

преди 3 седмици

Евроатлантически ценности

93

Анонимен

преди 3 седмици

тотален ***

92

Анонимен

преди 3 седмици

До Да кажемНе са типични "евроатлантици". Това е едно поколение, израстнало по времето на Бойко и мутренските му маймунджилъци.

91

до 102

преди 3 седмици

Русия е с най-много наркомани на глава от населението,можеш спокойно да я наречеш руссофилистик.