27

Христо Христов

преди 3 седмици

До 23 Противоречиш си. Първо не знаеш защо ги канела, пък после стратегически ход и кариера. Да, Меркел изпълни волята на немците, които масово демонстрираха за повече имигранти.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Застреляли са Сандокан с двата ножа

25

Христо Христов

преди 3 седмици

До 29 "Мен лично ме е страх за хората в България. " - на мен пък въобще не ми пука за матряла в България дет с 85% мнозинство гласува ЕС да го командва с евроценностите си.

24

Ястреб Османлията

преди 3 седмици

Де да видим сега нещата в хронологичен ред. Преди около година САЩ казаха, че ИД пак набира сили, когато дори членовете на "исламската държава" бяха забравили за нея. Два месеца по късно кюрдските сеператисти в северна Сирия пускат на свобода над 2000 членове на ИД. След още два-три месеца САЩ казват, че ИД може да започне атаки по Европа. След това следват инциденти в Шведистан, Ингилизистан, Германистан и Френкистан. Все младежи с ножове, нападащи случайни хора. Очень интересно товарищи!

23

До 25

преди 3 седмици

Баба Меркел я пазят специалните служби и още поне 10 г.има държавна охрана. Няма да има страшно за нея. Тежко на България като ги върнат. Мен лично ме е страх за хората в България. Не ни стига несигурността, а сега и терористи като ни налазят ще втасаме.

22

Анонимен

преди 3 седмици

Трябва да се гласува нов закон - на пришълците да бъде забранено да носят ножове. Същото трябва да се предприеме и у нас, не само по отношение на мигрантите, но и по отношение на тукашните бхаратци. Хванат ли някого, че нарушава този закон - вън от държавата!

21

Анонимен

преди 3 седмици

До До г-н Христов - Да и пожелаем среща с ножар на Меркелица. Гост и е, поканен при това!

20

до 21

преди 3 седмици

Всички са за България. Те минават през България и това е първата им спирка. Законът са го направили, за да се отърват от терористи и престъпници, а като основание казват трябва да се върнат в държавата където са получили временно убежище. А други, които се укриват и бягат нелегално не искат да ги регистрират в България. Но късно се изучиха.

19

До г-н Христов

преди 3 седмици

Нямам представа защо Меркел ги покани. Тя широко отвори вратите и каза: "Елате! Ще се справим" Но тя не им осигури транспорт.Те за да стигнат до офертата (до поканата) на Меркел тръгнаха кой с каквото може. Някои загинаха в лодки, други в балкана от глад и умора, други загинаха в камиони задушени в тайници. Меркел направи стратегически ход заради кариерата си. Сега получава над 15000 евро пенсия. Да я питаш за какво и са милиони евро като нито дете има, нито коте.А сега искат да ги връщат у нас.

18

Мулти-култи

преди 3 седмици

Поканиха ги да дойдат, сега не им дават да живеят според културните си традиции. В някои райони на света нож се вади дори само по подозрение, че някой е казал нещо, което не бива да казва или защото е погледнал чужда жена, съответно, защото жена е заподозряна, че е погледнала чужд мъж или е разговаряла с него.

17

Анонимен

преди 3 седмици

И този мигрант ли е трябвало да бъде в България?

16

Анонимен

преди 3 седмици

До Христо Христов - Те и сега, мине не мине и току спретнали неква сбирка в тяхна защита. Ей, нямат свършване лудите!

15

до 14

преди 3 седмици

Вземи ги тогава у вас!

14

Христо Христов

преди 3 седмици

До 16 "Меркел ги покани. " - Меркел ги покани, защото стотици хиляди протестираха в Берлин, Кьолн и Хамбург за повече имигранти.

13

Христо Христов

преди 3 седмици

Дано утре превантивно гръмнат български евроатлантици, от форума, в Берлин, защото са им се сторили съмнителни!

12

Христо Христов

преди 3 седмици

Не само отнемане на ножове, а и следене с камери по домовете и ограничаване мобилността с колите трябва да се въведат за немците!

11

Анонимен

преди 3 седмици

Браво!Ислямистите нямат място в християнска Германия!

10

Анонимен

преди 3 седмици

Не се радвайте много щото скоро заради тяхните избори ще ги депортират в България. Всичките до един ще ги качат на самолетите и директно ще ги изсипят в България.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Сега расисти и ксенофоби да не заподскачат. Оставете козоонождача да си ръга на воля с ножовете,може и дечица да си поръга като в Англия,те така отмарят,съсипани от процеса по интеграция.

8

Бай Илийчо

преди 3 седмици

У наше селу Сите иааме ножове или пищове!