75

Анонимен

преди 3 седмици

Е като не ви харесва демокрацията, защо си пращате децата на запад, а не в Русия. Това е реалната цена, всичко се плаща, няма безплатен обяд. Искате по десет деца, платете цената. Искате безплатно на чужд гръб, ама няма. Факт е 45+35 години са провал, но защото не се направи лустрация.

74

Руси

преди 3 седмици

Съжалявам ,че пак коментирам ,но много запалих фитила. Какво бъдеще имат младите ? Викат ни правете много деца. Това шега ли е ? Да има повече роби ли? Преди човек с 4-5 годишни заплати взимаше семейно жилище. Вече 4-5 години само робуваш за депозит и то с лишения. После изплащаш до 55-60 годишен. И съответно на 5-10 годинки криза ,пандемия и прочее и ипотеките се вдигат главоломно. Какво добро виждате ,какво социално ? За какви човешки права говорим като най-исконното липсва. Здравеопазване йок

73

Руси

преди 3 седмици

Който казва истината за основните теми от дневния ред на света бива преследван. Истината вече няма цена, богопомазаните може да кажат лъжа ,но щом те я казват ние шилетата трябва да се съгласим. До преди десетина години биваше ,вече не се търпи. Ако милееш за страната си ти наричат фашист и диктатор. Цялата истина е че мача е свирен и реално ,който не приема ще бъде елиминиран. С цифровите валути ще е върха на сладоледа ,даже с еврото. Приемете ЛГБТ или държавата спира! Е това не е ли диктат?!

72

Анонимен

преди 3 седмици

84 Освен това соростаците пренебрегвате основните понятия като това че без хартията от Китай, западна европа нямаше да познава библията, без компаса и барута от Китай нямаше да има от кой да краде и кой да поробва и колонизира и щяха да мизерстват западняците на зеле и ряпа. Без чая от индия нямаше да има чаено парти и сащ щяха да са още колония на англия и нямаше да носят флага на източно индийската британска компания.И в момента ако Азия спре да произвежда и шие дрехи целият запад ще каталяса

71

тоти

преди 3 седмици

И тоя играе някакъв цирк под купола на Москва ,но го разбраха що за шпионин е и Унгария я чака люта зима!!

70

Анонимен

преди 3 седмици

84 Орбан и други достатъчно ясно са казали кое какво е, обаче соростаците се правите на ощипани Европа е на нациите в европа, включително и на Русия,която заема голяма част от континента, а не на Сорос. ЕК има всяка седмица среща със Сорос, повече от всеки друг държавен глава или ръковидител в Европа. А кой е Сорос и по чия инициатива е там, кой го е избирал него?Още Де Гол като са създавали общност е казал на нациите и народите, а не на нещо брюкселско псевдообщо нехарактерно за никой в европа

69

Анонимен

преди 3 седмици

85 никой от Унгария не бяга на запад. Страната е около 10 милиона от 1945 г насам. Спирай с опорките, дженддър ***. Такива като теб в Унгария не могат да припарят. Орбан ви изгони соростаците. Вие виете да се връщате обратно в Унгария с университета на Сорос, ама не ви пускат. И от всякъде ще ви гонят. И Грузия ви забрани американските побъркани наркомани и подстрекатели. И други също.

68

Анонимен

преди 3 седмици

Орбан прекали с анти-американска пропаганда! Нека каже тогава каква е политиката на Кремъл, за да разберем с какво тя превъзхожда американската? Ако наистина я превъзхождаше, хората щяха да бягат към Москва през глава. Ама те бягат на запад...някак си.

67

Joker

преди 3 седмици

И кой трябва да следва Европа? Индия ли? Айде по сериозно! Или Китай? Какво общо има Европа с твзи държави, култура, религия, бит, бизнес, политическо виждане, даже на външен вид сме коренно различни! Орбан е един объркан политик, който го следват объркани хора!

66

Руси до 79

преди 3 седмици

Брато аз съм на 34 години ,от 18 годишен съм навън. Живял и работил на 3 континента. На запад всички за заборчлели ,кредити ,заеми и прочее. Никой почти нищо не притежава ,освен ако не е наследническо или е на заплата над 80к на година. Пример в Англия депозит за жилище е минимум 70 хиляди паунда. Хората работят за 2 или 2.500 на месец като в този момент плашат квартири. Кога ще задели млад човек излязал от университета ,да се задоми и да гради семейство ? Сметни ми ги ,моля те ! Аз съм реалист!

65

Анонимен

преди 3 седмици

79 кръв и сега се лее, всеки ден по улиците наркомани като теб измират и отнасят и други невинни. Това е защото прокуратурата не издика твоят кумир Хазарта да си изпее дилърите, вместо това "евтопейщината" го напради евродепутат. В момента когато на нас ни писне ще ви намерим и издерем както сте надрусани. Никакво БХК няма да те спаси.

64

от БАН

преди 3 седмици

Всички колцентържии живуркаши "добре" по мръсните софийски кръчми пррз УЙкенда. Имам новина за вас: До 2-3 години сте без работа и като ви изгонят от ипотеката ще запеете песента за държавата майка и социалната политика. Тогава ми разправяй ти как България била по-богата от Унгария. Негодяй!!! Събери 5 лева за ексурзия до Будапеща поне.

63

Анонимен

преди 3 седмици

76 българската поговорка е лозето не ще молитва , а мотика. Не ми църкай пожелателни измислици докато правиш гейпарад. Реалността така ще те цапардоса по гейската ти хвалипръцковска кратуна че ще пищиш че Сорос е длъжен да те храни а на мего му изтича времето.

62

Анонимен

преди 3 седмици

И кръв щело да се лее, ти да видиш. Някои хора са доста изостанали с възприятията си за живота. Мда, не се справят в Европейска България през 2024.

61

Анонимен

преди 3 седмици

BMW удвоява инвестициите за модернизиране и разширяване на своя завод в Унгария Компанията ще вложи до 2 млрд. евро в комплекса в Дебрецен, за да изгради съоръжение за производство на батерии. Кой колко е учил? Дайнов и Сорос ли ще ти преподават инженерни специалности и химия и физика? Настигал. С тротинеъката да си сменя пола настигна американските обратни.

60

Руси

преди 3 седмици

Защо някой като вземе да каже истините или го наричат Путинист или фашист ,или крайно десен ?Та лъжа ли е ,че децата ни са обречени да живеят под наем ,да нямат никаква собственост освен,ако няма помощ от мама и тате! От кога да имаш кредитна карта и заем е хубаво ? Защо живеем в объркан свят и отиваме още по-дълбоко в ямата. България един водопровод не може да направи за народа ,само кърпежи и проекти на двойни цени за качество никакво ! На къде отиваме ? Не се ли промени нещо ,ще се лее кръв!

59

до 74

преди 3 седмици

Ето още един мразещ България, но за тебе приятелю не мисля, че си небългарин. Ти си по-скоро българин русофил, комплексирано парче, което се срамува от себе си и държавата си. Защо бе!

58

до до 70 от БАН

преди 3 седмици

Не ме разбирай погрешно, радвам се когато небългари говорят български, дори да мразят държавата ни като теб.

57

Анонимен

преди 3 седмици

70 продължаваш да пляскаш пълни глупости. Унгария е с по малка територия, без ресурси, без излаз на море и населението и варира около 10 милиона души от 1945г насам. България от 9 милиона стана 6 с мигрантите ромите и турците. Заводи няма, има жълтопаветни и медийни "умнокрасавци" които не могат да си вържат обувките даже. Кво настигаш? С "хуманитарни" специалности отричащи биологията крещиш по улицата че си "киуър" заради няколко цента от американска фондация. С това ли "настигаш"?

56

до до 70 от БАН

преди 3 седмици

Охоо, някой небългарин говорещ български. Ти руснак ли си по етническа принадлежност?! Ром?! Турчин?!