168

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 76Четенето на книги не е евтино нещо.

167

Анонимен

преди 3 седмици

Спомени .... четвърти клас ... в училише ни дават маски и като деца ни тренират как да се предпазиме от отомни бомби.... а то се оказало по късно ...като пораснах и се замислих.... цялата тая социалистическа игра е била за умопомрачение на мозъка на населението.... цялото злато от Българската Народна Банка да замине за Москва за да ни вардят златото от Атомни Бомби.... Ееее Хитра Лисица.... е Третият Рим....

166

Анонимен

преди 3 седмици

До ПРИОРИТЕТИ???В библиотеките ходят хора търсящи класическа литература.Ако търсиш някоя нова книга няма да я намериш там.

165

Анонимен

преди 3 седмици

Хората не обичат да дават пари за книги. Един 18 годишен би си купил всичко друго но не и книга за 40 лева.

164

Анонимен

преди 3 седмици

Спомням си като малък - трети клас на село.... септември месец есента, малки дечица - една седмица белиме царевица около ТКЗС преди да започнем училище.... и дойде татко и ми каза, че отиваме да живееме в града за да не работиме повече за тия дето ни откраднаха земите на дедо ми и си направиха ТКЗС.

163

Анонимен

преди 3 седмици

.... та така е в МИНАЛОТО.... така ще е и в БЪДЕЩЕ .... ние БЪЛГАРИТЕ - ХОРИСТИЯНИ - деца на Бог "ХОР" - ХОРАТА докато пееме в "ХОР" и играеме "ХОРА"...... се ще пиеме ПОПИКАН МЮЗЮЛМАНСКИ ЧАЙ в ГАВАНА .... С ВПЕРЕН ПОГЛЕД КЪМ ГАВАНАТА ОТ МОСКВА! .... а то се оказало, че разлика нема!

162

Няма чалга в Русия

преди 3 седмици

Има само глупави частушки.И колко хил.тона палмово масло купува Русия годишно от югоизточна азия че не се сещам.За елита може да има всичко натуралнои за нашенски групи социалисти които ги канят всяка година там.Но за народа палмово масло и др.както тука.В Бг поне фермерите могат да продават и произвеждат.Там трудно.

161

Анонимен

преди 3 седмици

Спомням си като малък, Майка ми беше учителка в едно село и бяхме поканени на турска свадба.. как е минала свадбата не си точно спомням ... но си спомням как свариха Чай и го сложиха в една ГАВАНА долу на земята... после започнаха да се молят на АЛЛАХА... След това раздадаха ЧАЯ. Аз взех чашката и започнах да пия.. След малко мама дойде разтревожена, отне бързо чашката от устата ми и каза че по време на МЮЗЮЛМАНСАКАТА МОЛИТВА едно Мюзюлманче с току що ОРЕЗАНО пишле се изпикало в ЧАЯ В ГАВАНАТА!

160

Германец

преди 3 седмици

Не им трябва. Бугаретата са специалисти по всичко. По рождение. Ваксини, геополитика, макроикономика, футбол. Ю нейм ит.

159

Анонимен

преди 3 седмици

Стига да четат Библията, друго не им трябва!

158

Анонимен

преди 3 седмици

И салфетката е книга!

157

Deep Zone

преди 3 седмици

Цитаделата е на Кронин, чел съм я в гимназията на английски, много скучна ми беше навремето, сега може и да вдяна нещо :) Потресаващо е, че едва вчера покрай сериала Dark Matter (който е невероятен, искрено го препоръчвам), разбрах, че книгата "Тъмна Материя" я има на български и ще гледам бързо да я намеря. Това, разбира се, няма как да го науча от ****ската група за книги на Блажев, където на олтар са помийте на Бешлийска и Господинов. Изумително е как се пропагандират слаби и скучни книги..

156

Анонимен

преди 3 седмици

Моам, Кронин - каква разлика...

155

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 159....аз пундьо СЛУШАМ аудиокниги. На руски. Понеже на български тематиката не се разисква...а тя е квантова механика и астрофизика. Аудиокникги по 3 часа по 5 часа... Може да провериш в Ютуб каналите "Злой аналитик вселеной" "Злой космос" и връзките им....но не е затвоята кратуна това сигурен съм

154

ВинеТУ

преди 3 седмици

А един известен българин, за 65 годинки, само една е успял да прочете.....

153

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 155, толкова си неграмотен, че за теб дори един такъв роман ще има значение. Помоли жена ти да ти даде някой розов. Може пък след това дори късметът ѝ да излезе. А ти поне ще научиш, че има едни неща като точки и запетайки.

152

Анонимен

преди 3 седмици

Моам, ама и той един автор..

151

Христо Христов

преди 3 седмици

До 152 'А хора като Кирил Петков никога не са чели, каквато и да било книга!" - така е. Да го вземат за курса в Харвард сигурно се е писал гей, та да попадне в графа дайвърсите... Като баща си Петко, влязал в Канада като бежанец - гей многократно изнасилван от роми.

150

Бързо

преди 3 седмици

Кой е авторът на романа,, Цитаделата"? Без Гугъл!

149

Анонимен

преди 3 седмици

То пък ако прочетеш един булеварден роман или криминале ще се обогатиш интелектуално в голяма степен