52

Калин Стоянов

преди 3 седмици

Не допуснах ала-бала с президента, а само с моите хора - Шиши и Барба Ганьос. Това се вижда от резултатите на предишните избори. Сичкото *** гласува за тях.

51

Анонимен

преди 3 седмици

50, и кога я поиска, когато президентът отказа да подпише, а пред президентството полицаите въоръжени чакаха? жените им ръкопляскаха на кандидатката, а тя подтичваше след стоянов, борисов вече разбра че който е тръгнал срещу президента после е аут, изпита го на собствен гръб, печели избори а не може да състави правителство

50

Анонимен

преди 3 седмици

да отиде да си поплаче с пеевски, престара се с протестите

49

Ха ха,

преди 3 седмици

...как бързо п.ехвърлиха вината в ГЕРБ? Ако беше човек на Борисов , той нямаше да му иска оставката! Някакъв *** ви е навлязъл надълбоко, че все той ви е в устата?

48

Чекемджан от Банкя

преди 3 седмици

Калинке ти беше послушна за изборите така че ще те сложим или в дпс или върнем в МВР на добро място. Сложихме следващата калинка и с нея пак ще спечелим изборите , а дпс ще са втори като наш партньор ако се оправят с Доган. Ти правилно купи сопртни автомобили за колегите вместо пожарни и полицейски коли, за да можем да качваме послушните на тях , както ще качим и теб на хубав пост за добра работа.

47

БТ

преди 3 седмици

Цветанов сложи началото на разрухата в МВР ! С изключение на Вучков,всичко останало беше тотал щета ! За 15 години 13 министри,между които Мл.Младенов,Терзийски,Първанова,Бъчварова,Узунов и т.н.

46

Тулупа от Банкя в цс

преди 3 седмици

Ще вдига ли юмрук пак?!....И след 3 дни го махнаха....***,*** та вдлъбнат

45

Ха

преди 3 седмици

Ти направо ги продаде на герб и дпс.

44

Анонимна

преди 3 седмици

Ама той реклама на Ауди-то си ли направи в тази си реч :))) Калине бе :))

43

Анонимен

преди 3 седмици

Киро не може да прости, че не можа да набие Калин Стоянов, така както наби други министри. Министър Йоловски и семейството му още са с охрана заради Киро, а детето му цяло лято го пази НСО. Горкото дете, цяла година ходеше на училище с охрана заради Кирчо. Като психяса Киро чупи и шишета по масите. Но не можа да уплаши Калин Стоянов. А колкото до новия министър на МВР Бойко Рашков го повиши в заместник директор на Главна дирекция на националната полиция. Така, че да не се окаже театър?

42

Шоу

преди 3 седмици

Този започна да се мисли за нещо повече от мутра.

41

Сълза и смях

преди 3 седмици

Рядко тъпо парче беше този!

40

Да

преди 3 седмици

Глупости

39

Уф,

преди 3 седмици

Този е Кокорчо на Пеевски.

38

Калин.ката

преди 3 седмици

",Бях министър на всички българи".Не ,Калин.ке!И аз съм българин,но мой министър никога не си бил.

37

Анонимен

преди 3 седмици

Не знам за друго, но този човек винаги има изражение на някой, който крие *** тайна. Вижте му най-вече очите - две черни дупки. Не можеш да разбереш къде гледа. Не уважавам хора, които не гледат събеседника си в очите. Не мога да си го представя усмихнат. Сигурно е така от дете.

36

читател

преди 3 седмици

Много елементарен човек!!! Абсолютно никакъв речник, обноски и поведение!Той за директор не става,те министър го избраха!

35

Анонимен

преди 3 седмици

За израза "ала-бала на изборите" допринасят и про-западните политолози и социолози и НПО-та, под чийто натиск е въведено "Не подкрепям никого". Няма логика да се дотътриш до избирателна секция и да гласуваш с "Не подкрепям никого". Целта беше да няма невалидни бюлетини и да се отчитат реалните гласове. Вместо това, служи като основа за нови дрънканици от рода "Има основа за поява на нов играч на политическата сцена". Играчи, сцени, ала-бала, сценарий за това ... за онова. Още?

34

Анонимен

преди 3 седмици

Всъщност толкова некадърен министър скоро не бяхме имали. Освен това този има сериозно празно пространство между ушите. Нито говори, нито действа... абсолютна ми же турка.

33

144

преди 3 седмици

Нещо е слънчасал тоз, приберете го на сянка.