134

Анонимен

преди 3 седмици

Москва не вярва на сълзи крокодилски нито на лъжите на фашистката хунта на зеленски пред световната общност. САЩ са знаели.

133

Анонимен

преди 3 седмици

Участват американски наемници полски английски и френски а пък не знаели. Това е лицемерие и агресия.

132

Анонимен

преди 3 седмици

Един вид американското ръководство за пореден път излъга руснаците. Язък че военните министри уж разговарят а се лъжат явно това е било да прикрият агресията на украинските сили.

131

Анонимен

преди 3 седмици

Не само че са знаели но и са инициатори и подстрекатели на нахлуването освен че дават оръжие , техника и логистика но и военни.

130

Анонимен

преди 3 седмици

А ето и отговора: Съединените щати не планират да премахват ограниченията за удари на украинските въоръжени сили (ВСУ) дълбоко в Русия с американско оръжие. Това каза по време на брифинг говорителят на Пентагона Патрик Райдер, днес, 27.08.

129

Анонимен

преди 3 седмици

Зелен чук, мащай се!

128

Руя

преди 3 седмици

Давай Русия смачкай ги.Напред Господ да е с теб.

127

Смешник

преди 3 седмици

Ако краварите спрат да въоръжават Украйна няма да бъдат пресичани никакви червени линии и всичко ще си дойде на мястото без опасност от трета световна война

126

Анонимен

преди 3 седмици

Какво е предоставила у..че и изпълняват последователно нейните искания за всичкоРазбира се след като са им доставили различни видове оръжия ще ги използватТова е театърГоворят за мир а искат още оръжияЖалко за загиналите млади хора и от двете страни и непрекъснато унищожаване на природата и ....

125

Анонимен

преди 3 седмици

Курска област е дело само на САЩ, защото Запорожката АЕЦ е тяхна и те искаха да я разменят с курската АЕЦ. Операцията се провали, зеленчука си прави само снимки колко е велик

124

Анонимен

преди 3 седмици

Само искам да подскажа на неграмотната журналистка написала статията и подхранвана с фураж от посолството на Козяк 16 че нахлуването в Курска област е организирано ръководено подпомагано от САЩ Великобритания и Полша В нахлуването е имало Американски наемници от ЧВК Forward Observation Group , Освен тях е имало френски британски и полски наемници.А Зеля този наркоман е бушона който ще изгори в случай на нейзбежният провал

123

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 седмици

Не били червени, а кафяви.

122

Големия памперс

преди 3 седмици

Мислите ли, че мишока Зеля и бандата олигарси зад него са способни да водят самостоятелна игра, различна от тази на САЩ и Великобритания?!? Дори и в най-розовите си сънища, в които се въргаля в милиарди долари, Зеля не би помислил да играе сечено на господарите си, да ги води за носа и да ги манипулира, още повече да ги въвлече във война, която ще отнесе цялото човечество. По принцип кожата на Зеля не струва пукната пара, а ако умишлено изложи на риск господарите си цената и още ще падне.

121

Анонимен

преди 3 седмици

Sega samo 30% mogat da stanat I poveze

120

Анонимен

преди 3 седмици

Руснаците да не се напъват много, че ще гърмят по някого с ядрено оръжие. АЕЦа в Курск нямал куполи на блоковете, кой знае още колко са АЕЦите като този. Само една обикновена ракета да уцели някой от тези АЕЦи и все едно Украйна също има ядрено оръжие. Те затова още не са пуснали ЯО руснаците, знаят че апокалипсисът идва веднага при тях. Радиацията не прощава на никого.

119

Лилипутен

преди 3 седмици

Лилипутера може да натисне само лостчето на тостера, който Могучая може да произведе. Ядрения катун на Путин, но иначе с ракети трябва да е готов да му се мре, ако реши да се прави на мъж

118

Много

преди 3 седмици

...са забавни Копейките ? Продължават да циклят, сякаш не Путин е нахлул в Украйна, да граби убива и мародерства, а Украйна са "виновниците", че искат да се защитят? Сбъркана работа! Излиза, че всяко престъпление в името на Ботоксовия Фюрер, автоматично се освобождава от отговорност? Те самите верват ли си ?

117

С една ръка зад гърб

преди 3 седмици

Абе как Украйна щеше да удря каквото и да било ако Западът не даваше оръжия? Много ясно, че те поставят ограниченията и правилата. Украйна като почне сама да се издържа да си удря, където ще. С една ръка били хаха без помощта и подкрепа щяха да са без ръце, така че разумно е да се радват, а не да се оплакват. Като не им харесва да се предадат.

116

Анонимен

преди 3 седмици

Чета коментарите и не мога да повярвам колко кухи пръчки се изказват в подкрепа ту на едната, ту на другата страна. Води се война и то истинска и умират хора, а едната от страните е и ядрена сила. Вместо да се говори за спиране на огъня, постоянно си вихри една дива пропаганда. Наистина ли искате конфликта да ескалира и да пламне целия свят?

115

Някой

преди 3 седмици

Червените линии на Путин, отдавна станаха кафяви ! Психиатрията трайно се е настанила в Кремъл, и не може да се търси нормална логика за реалността!